עבור לתוכן

מחפש מלחם טוב ועדין

Featured Replies

פורסם

לאחר שהמלחם האחרון שקניתי התפוצץ לי בפנים החלטתי ללכת על משהו איכותי הפעם. ראיתי תמונות של ה Soldering gun

והמחיר שלו היה בערך פי 2 מהמלחם הרגיל. מה שמעניין אותי זה האם הוא עובד כמו האקדח דבק חם, כלומר האם הוא "יורה" את

הבדיל והוא נהיה ישר טיפות ולא צריך להסתבך יותר מדי כמו במלחם הרגיל. או שפשוט הידית שלו כזאת ? :silly:

אני צריך להלחים חוטים קטנים כאלה לLCD, ועם המלחמים ה"רגילים" אני לא מסתדר :P. בקיצור אני צריך המלצה למלחם טוב

שעושה את העבודה ! (שיש לו ווסת מתח וכו'). תודה :-*

הנה כמה תמונות :

soldering_gun.jpg

soldering%20gun%2064-2193.jpg

פורסם

זה לא כל כך משנה מלחם

העיקר שיהיה הרקה

הכי טוב זה הבצורת רובה

פורסם

יש לי את המלחם צורת רובה הזה משנות ה20, והוא מזה לא נוח לי...

דרך אגב הוא עובד כמו מלחם רגיל ולא "יורה" כלום רק שהוא לא נוח חחח

אבל מה שכן הוא מטורף יש לו 100 W והוא מתחמם בשניה - הקטע שלו זה שהוא מחמם רק שאתה לוחץ על ההדק וזה עוד משו שתורם לאי נוחות שלו.

פורסם

חחח מאיזה חנות עתיקות גנבת את המלחמים האלו? :lol:

לשאלה: כל מלחם בטווח של 20-30 וואט יהיה לך טוב. אני (אישית) לא אוהב את המלחם אקדח ולדעתי המלחם עפרון (כמו שרבים קוראים לו) נוח הרבה יותר.

אבל לא רצוי לקנות מלחם חזק מדי (מעל 30 וואט) כי הוא יהיה חם מדי לעבודות עדינות.

פורסם

אבל מה שכן הוא מטורף יש לו 100 W והוא מתחמם בשניה - הקטע שלו זה שהוא מחמם רק שאתה לוחץ על ההדק וזה עוד משו שתורם לאי נוחות שלו.

לא בדיוק-לחבר שלי יש מלחם "אקדח" כזה, והרעיון בהדק הוא לתת לזה עוד בוסט זמני של חום. המלחם בעקרון על חום רגיל כל הזמן, כמו כל מלחם אחר.

וזה כבר עניין של נוחות-יש כאלה שרגילים ויותר נוח להם לעבוד עם מלחם עפרון, ויש כאלה שעם אקדח.

זה גם מאוד תלוי במלחם עצמו.

מלחם עם ווסת מתח זה כבר משהו יותר יקר, ולא בטוח שתמצא את זה בכל חנות אלקט'.

השאלה היא אם אתה באמת צריך את זה?

פורסם

מלחמי האקדח מאוד נוחים.

לא מצאתי תמונה :P אבל יש מלחם קטן ונוח, אני בטוח שתסתדר איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים