עבור לתוכן

איך ליצור SP1 CD+UPDATES ?

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק SP1, אני רוצה ליצור ממנו דיסק זהה רק עם כל העדכונים של מיקרוסופט מדייה פלייר 10, DX9, ועוד כמה טוויקים...

המדריך בסטיקי לא אומר לפחות לי איך לעשות את זה..

תודה

שמעתי על התוכנה NLITE היא עושה את זה? אפשר מדריכון אליה?

פורסם

בעקרון אתה צריך ליצור אימג' (image) של אותו הדיסק של ה- SP1 (העתק מדויק), ואז לערוך את האימג' מבחינת להוסיף לו את התוספות שלך.

בשביל זה אתה צריך את התוכנה WinIso (תשיג אותה, זה לא בעיה, אם אתה לא מצליח אז אני אשלח לך).

דרך התוכנה הזאת אתה יוצר קובץ image (כאמור 'העתק') בעל סיומת ISO. אח"כ אתה פותח את הקובץ באותה התוכנה,

זה נראה בדיוק כמו הדיסק המקורי שלך, אתה רואה את הספריות וכו', ומוסיף לשם את התוספות שלך.

אם זה ברור עד כאן, תגיד ונמשיך הלאה.

פורסם
  • מחבר

כן יש לי את התוכנה כבר הרבה זמן..

נגיד ויצרתי את הקובץ Iso.

פתחתי אותו, איך אני מוסיף את העדכונים בדיוק? הרי אין לי אותם באיזה קובץ או משו... ואיך אני מוסיף DX ומדייה פלייר ?

זה כל מה שאני רוצה.. עדכונים DX ומדייה פלייר

פורסם

השיטה של עבודה עם ISO והוספת הקבצים תעזור לך רק אם אתה רוצה להוסיף את ההתקנות לדיסק של XP. אם אתה רוצה שבכל פעם שאתה מתקין את XP מהדיסק יותקנו לך כבר התוכנות שציינת, אתה תצטרך לעשות slipstream לתוך ההתקנה ואני לא בטוח אם זה אפשרי לתוכנות כמו direct-x ו-WMP. את SP1 אתה יכול להוסיף כמו במדריך ל-SP2. אני מציע שתבדוק את nlite כדי להוסיף עוד דברים.

פורסם

אתה יכול לשים על הדיסק של XP כל תוכנה שרק תרצה ולהכין קובץ bat שיופעל אוטומטית אחרי ההתקנה ויתקין את כל התוכנות שצרפת.

פרטים מלאים איך לעשות את זה יש לך באתר http://unattended.msfn.org/index.htm

זה דורש די הרבה זמן השקעה, אבל התוצאה הסופית שווה את זה.

פורסם

כן יש לי את התוכנה כבר הרבה זמן..

נגיד ויצרתי את הקובץ Iso.

פתחתי אותו, איך אני מוסיף את העדכונים בדיוק? הרי אין לי אותם באיזה קובץ או משו... ואיך אני מוסיף DX ומדייה פלייר ?

זה כל מה שאני רוצה.. עדכונים DX ומדייה פלייר

נו, עפ"י איזו שיטה אתה רוצה לעבוד?

פורסם
  • מחבר

או קיי נעזוב את התוכנות

אני רוצה רק להכין דיסק SP1 (כמו שיש לי עכשיו) רק עם עדכונים של מיקרוסופט.

Slipstream קראתי את המדריך ולא הבנתי ממש, כי זה לא מדבר עם עדכונים לבד, ואני ממש לא רוצה SP2.

השיטה של HOLY ויתרתי עליה בגלל המשפט האחרון שלו.

מה נשאר? איך אני מטמיע את העדכונים האלה בSP1 שהכל יהיה מוכן אחרי ההתקנה?

פורסם

אתה יכול לפעול לפי השלבים המצויינים במדריך של הוספת SP2, אבל במקום השלב של ה-slipstream ל-SP2, עשה כך עבור כל עדכון שאתה רוצה להוסיף להתקנה:

הורד את גרסת ההתקנה המלאה שלו (קובץ exe).

הרץ אותו ב-run עם /? כדי לקבל מידע על איך מוסיפים אותו להתקנה של windows (נדמה לי שזה -i או /i, אבל תבדוק בכל מקרה... לא עשיתי את זה כבר המון זמן).

חשוב להוסיף את העדכונים ע"פ סדר יציאתם.

את הוספת ה-boot record וצריבת הדיסק אתה יכול לעשות באותה שיטה.

פורסם
  • מחבר

ננסה. 8)

תודה על העזרה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים