פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר כפי שכבר ציינתי לא משנה על מי מדברים העיקר שלא פוגעים אחד בשני במכוון.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אך אך לפעמים אני מתסכל על כול מיני תרדים שאנשים פותחים פה והתרד היה חמוד אבל למה אנשים צריכים להרוס אם תגובות כאלה מפגרות שכיאלו זה קשור אלהם עכשיו אני מתערב ששהתקפה שלך תעבור עלי וואלה ממש לא אכפאת לי פשוט היתי חייב להגיב,נמאס לראות כבר את כול השטיות שאנשים זורקים כאן !! :
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אתה יכול לעשות לי טובה? לפני שאתה מגיב תקח מילון,תסתכל בו,ואז תכתוב את התגובה. לא הבנתי מילה מימה שכתבתה. :
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר LOL גדול! :lol: רק מה זה "שאמרת" לו ברוסית? מה זה אומר? תרגום: "אני לא מדבר רוסית" כמובן שזה רשום עם שיגאות ( בכוונה )
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים דווקא אני לא רוסי,אבל אם כבר מדברים על זה אולי נדבר על בו נראה מרוקאים עירקים? הם שיכורים מערק,מה ההבדל? מה? מאיפה הבאת את זה? ומה אתה רוצה מהתרד הזה? לא נאמר שום דבר שהוא אפילו קצת שנוי במחלוקת או פוגע. אתה בכח רוצה לפתוח ויכוח? לא חסר פה אנשים עם כפתור "נעל" בצד שמאל למעלה. אז אל תתחיל. וממתי עיראקים שיכורים מערק? אל תגיד לי מתמיד. זה שטויות. בחיים לא שמעתי על זה.
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים גלאסנוסט זה התכנית הכלכלית החדשה של רוסיה לאחר התפרקות הקומוניזם (או משהו כזה ) ובדיוק בגלל זה הפרסומת כ"כ מפגרת-למה שירדפו אחריו כי הוא אמר את זה? ועוד ברוסיה של היום... stupid copywriter
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.