פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים באחד ממסעותי בעולם יצא לי להיות גם ברוסיהאני בא לבית קפה באיזור אני רואה שהם לא מכינים קפה מי יודע מה אז שלפתי את הנשק הסודי שלי מהתיקזה היה אקדחאך חששתי שזה יעורר את תשומת הלב של הסובבים אם יהיה חסר להם מלצר. אז התפשרתי על קפהשהבאתי מהביתאני מבקש מהמלצר העילגמים חמים וכוס זכוכיתהוא לא הבין אותי כל כךאמרתי לוGlass nowהתחיל למלמל שטויות ברוסית ופתאום צעקGlassnosאמרתי לו כן כן גלסנוסחשבתי שכך אומרים כוס ברוסיתפתאום באו אליי כמה בריונים ולקחו אותי משםהגענו למקום עם ריח מסריח של נקניקשהם רואים את שקית הקפה שאחזתי בידי הם צועקים ליגלסנוס גלסנוסאמרתי כן כןכמובן שהם לא הבינו אותי כי זה היה בעברית אז אמרתי שובyes yesואז הם מלמלו משהו על איזה נשיאאמרתי למה לא. אם כבר הגעתי על לרוסיהלא נשתה איזה כוס קפה עם הנשיאאז נסענו לנשיא והוא אמר ליWhy you talking about Glassnos ?הרגשתי שהוא לוחץ עלייועומד לחשוף את זהותי כסוכן מוסדבאתי לשלוף את האקדח בכדי לחסל אותואבל בטעות הוצאתי את שקית הקפה שהייתה עמיאמר למאבטחים שלו להביא לנו מים חמים בכוס קטנהלאחר שהקפה מגיע מציע לי הנשיא סוכראמרתי לוsureput inואז התחיל לצעוק פוטין! פוטין! אמרתיכן כןפוט איןאז השומרים התנפלו עליי ורצו לפוצץ אותי מכותאך הוא לא ידע שהמילה פוט אין זה קוד סודי שאומר לכוחותינו לפרוץ למבנהלאחר קרב ארוך של כמה שניות חוסלו כל השומרים השיכורים והנשיא נלכד ע"י כוחותינובאתי לנשיא ואמרתי לו ברוסיתMister president, I neit gavarish pariska blat!ויצאתיכמובן שהוא צחק עלייכי לא אמרתי את זה נכוןאז תקעתי לו נקניק רוסי עבה בגרון ולקחנו אותו למעצרוהוא משתכר לו עד עצם היום הזה
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים על פי מה שידוע לי....גלאסנוס זה התקופה שבה הקומוניזם התחיל להתפרק....איתן
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים אתה לא מצחיק,גזען,ועוד מטומטם...דרך אגב גלסנוס זה חופש הביטוי שלא היה בתקופה הקומוניסטית..
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר למה גזען ? לא נאמר פה שום דבר גזעני בכל הת'רד הזה. אני מניח שאתה אחד מהחבר'ה העולים מרוסיה שולקחים קשה את זה שמדברים עליהם בכל מיני הקשרים ונפגע מזה כאילו זה אישי. אם התכוונת אלי אז... אין לי שום דבר נגד אף אחד לא משנה מי הוא מה הוא איזו שפה הוא מדבר הצבע עור שלו וכו. וחוץ מזה יש לי הרבה חברים "רוסים" שהם אנשים מאוד טובים. מבחינתי כל מי שחי במדינה הוא ישראלי ולא מעניין אותי אם הוא רוסי יהודי או צ'רקסי. לאחר שהבהרנו את זה. קצת חוש הומור לא יזיק
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים דווקא אני לא רוסי,אבל אם כבר מדברים על זה אולי נדבר על בו נראה מרוקאים עירקים? הם שיכורים מערק,מה ההבדל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.