עבור לתוכן

LITEON X24 CD-COPY

Featured Replies

פורסם

קניתי צורב liteon 24X10X40 בכל מקרה הצריבות הרגילות מהארדיסק הולכות חלק ומהר(4 דקות בערך לדיסק),אבל כשאני עושה צריבה מדיסק לדיסק הצריבה נעשית במשהו כמו 12 דקות... הסידרום שממני אני צורב הוא MSI X56 מישהו יודע אולי מה הבעייה?

פורסם

תוודא ששניהם פועלים ב DMA.

פורסם
  • מחבר

כן שניהם פועלים כך

פורסם
  • מחבר

הנה הוספתי פה תמונה של מה שקורה בצריבה שהבאפר פשוט מתרוקן

buffer.JPG

פורסם

אתה בטוח שבמנהל ההתקנים בבקרי ה IDE שניהם מכוונים לDMA ושבשורה מתחת גם כתוב שהם פועךים ב DMA?

מה קורה אם אתה מזיז אחד ל IDE של הדיסק הקשיח?

פורסם

לפי מצב ה buffer שש אחוז בלבד הרי שהעברת הנתונים איטית להחריד וסביר להניח ש הMSI שלך "על הפנים".

בנרו יש תוכנה חמודה שמאפשרת לבדוק את מהירות הכוננים והיא נקראת nero cd speed והיא נמצאת תחת nero toolkit .

תעשה בדיקה ותשים פה את הגרף שקיבלת.

יאיר

פורסם
  • מחבר

הנה התוצאות ה"מפתיעות" של הבדיקות מהירות שעשיתי לסידירום ולצורב.

MSI X56

LITEON 24X10X40

נ.ב.

יש קצת בעייה עם השרתים של angelfire אז אם אי אפשר לצפות בתמונה פשוט הקישו ידנית את הכתובת.

תודה ;)

פורסם

לפי הגרפים שצירפת ה MSI באמת על הפנים אבל גם התוצאות של הלייטאון לא משהוא.

האים דיסק המקור (שמימנו אתה מעתיק ) גם הוא צרוב, כי אז ייתכן ועוצמת הלייזר של הצורב נחלשה, לי קרה דבר דומה בצורב הימאה הישן שלי 40X16X10 לפני שחיפפתי אותו וקניתי את הלייטאון 48X40X12.

יאיר

פורסם
  • מחבר

האמת שבדקתי דיסק צרוב...

פורסם

חביבי, ה-CDROM שלך דיי קברי, אני לא מציע לך לצרוב ON THE FLY, וגם אם אתה צורב בשיטה הזו, אז בחיים אל תצרוב במהירות המקסימלית של הצורב שלך, במקרה של ה-CDROM שלך הייתי ממליץ לך לצרוב על משהו בסביבות 12X.

פורסם

האמת שבדקתי דיסק צרוב...

תעשה את אותה בדיקה על דיסק מקורי

יאיר

פורסם
  • מחבר

חביבי, ה-CDROM שלך דיי קברי, אני לא מציע לך לצרוב ON THE FLY, וגם אם אתה צורב בשיטה הזו, אז בחיים אל תצרוב במהירות המקסימלית של הצורב שלך, במקרה של ה-CDROM שלך הייתי ממליץ לך לצרוב על משהו בסביבות 12X.

חביבי חשבת אולי הסידירום לא תקין לפניי שיצאת בהצהרות?!

פורסם

האמת היא שחשבתי על זה, אבל זו לא נראתה לי אפשרות סבירה...

ניסית לנקות אותו?

פורסם
  • מחבר

האמת היא שחשבתי על זה, אבל זו לא נראתה לי אפשרות סבירה...

ניסית לנקות אותו?

כן,לא שינה כלום!

פורסם

הצורב והסידירום על אותו כבל IDE?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים