עבור לתוכן

קריסה של משחקים עם X800 PRO, מה הבעייה????

Featured Replies

פורסם

תראה אני דיברתי על רומא כי הוא הביא את זה לדוגמא אבל אם זה קורא לך בכל המשחקים ה "כבדים" אז הכרטיס מסך שלך מתחמם תפתח את המארז שלך משתי הצדדים תן לו להתקרר ואז תשחק עם מארז פתוח ותראה אם זה גם קורה לך

פורסם

בדוק האם הכבל מתח שיוצא מהכרטיס מחובר לצמה בודדת שיוצאת מהספק כח

ללא חיבור צרכנים נוספים על אותה הצמה.

אם כן, הפרד.

חיבור צרכנים נוספים גורם למפל מתח על החוטים וכתוצאה מכך למתח נמוך יותר שמגיע לכרטיס מסך.

פורסם

בוא נגיד שיש לי ספק ANTEC TRUE POWER 430W ויש לי גם 6800ULTRA אז גם עדיף ךחבר את הכרטיס מסך לבד ?? כי עכשיו הוא מחובר יחד עם ההארדיסק... יש מצב שהיכולת OC תעלה ???

פורסם

נראה כמו התחממות

פורסם

תיראה היה לי את פעם ב 9800XT... מה שעשיתי זה לפתוח את הכרטיס ולמרוח משחה חדשה... כי לפעמים שהמשחה מרוחה נגיד רק בצד אחד אז הכרטיס ניתקע ( כמו במעבד CPU ) אבל הטמפרטורות עדיין עומדות על סביר... אז זאת דעתי תפתח תנקה ותימרח משחה חדשה...

פורסם

תעדכן דרייברים לצ'פסט, ולכרטיס קול. תנתק רכיבים שמחוברים באפיק USB למחשב. ועד כמה שזה נשמע כמו KSP, תסרוק ווירוסים וAddware/spyware.

פורסם

אם המשחק יוצא בלי שום הסבר או שגיאה יכול להיות שהתזמונים של הזיכרון יותר מדי נמוכים.

שאני שיחקתי עם התיזמונים של הזיכרון המחשב עלה והכל אבל במשחקים פשוט המשחק יצא בלי שום הסבר. תנסה לעלות את התיזמונים ותבדוק שוב.

פורסם
  • מחבר

כן המשחק יוצא סתם ככה בלי שום הסבר אני מדבר בעיקר על רומא מלחמה טוטלית וגם לפעמים זה קורה לי ב-3M MARK 2005 איך ואיפה אני משנה את התזמונים של הזכרון?????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים