עבור לתוכן

קריסה של משחקים עם X800 PRO, מה הבעייה????

Featured Replies

פורסם

יש לי X800 PRO POWERCOLOR

המפרט שלי מחזיק טוב את הכרטיס וגם יש לי ספק איכותי..

מה שקורה זה שלפעמים באמצע משחק כבד כלשהו לדגומא רומא מלחמה טוטלית, המשחק יוצא בלי שום התראה... לי בכרטי אני רוצה לדעת ממה זה נובע ואיך אני יכול לתקן את זה??

יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..

פורסם

אם אתה מעתיק דרייברים חדשים על ישנים זה לא אחד על השני אלא שידרוג ובכל זאת לדעתי כדאי לך בהחלט לנסות למחוק את הדרייברים הישנים להעתיק את החדשים בהתקנה נקיה, ואז לראות אם הבעיה נפתרת.

פורסם

יכול להיות זה קורה בגלל שהתקנתי כמה פעמים דרייברים אחד על השני..

כנראה.. >:(

תוריד אחת מתוכנות הניקוי הכללי של הדרייברים ותתקין מחדש את הדרייברים הכי חדשים של ATI..

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לתת לינק לתוכנה דומה כזאת.. ??? ::) ::)

בכל אופן מחקתי את הדריירים ככה בלי שום תוכנה ועדיין הבעייה לא נפתרה...יש הצעות?

פורסם

אך אתה יודע שזה הכרטיס מסך ?? תנסה להריץ פPRIME 95... משהו במחשב ב OC ??

פורסם
  • מחבר

לא שום דבר לא באובר-קלוק..

אני לא בטוח שזה בכרטיס אולי זה נובע מחימום יתר של המעבד גם... הסקתי את המסקנה שזה מהכרטיס כיוון שאני בכלל לא יכול להריץ 3DMARK 2005 זה קורס בקטע הראשון אחר כמה דקות... הצלחתי רק פעם אחת לגמור את כל הטסט...

פורסם

מה הטמפרטורה של המעבד ?? מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך איזה מעבד ?? איזה לוח ?? איזה זיכרון ?? על איזה תיזמונים הזיכרון עכשיו ??

פורסם

אחרי התקנת הדרייברים תסיר את האופציה VPU RECOVER .....הרעיון של ATI היה חכם אבל האופציה עושה רק נזק ובד"כ גורמת גם לקריסות בלתי מוסברות ....בנוסף אתה יכול גם לנתק את ה- FAST WRITES לא ישפיע כלל על הביצועים אבל משפיע רבות על היציבות :xyxthumbs: יש לי גם X800 ואחרי כל זה זה עוד העלה לי את התוצאה ב3DMARK05 ורץ חלק .

בהצלחה .....ותחפש תוכנה בשם DRIVERCLEANER לשם הסרת הדרייברים הקודמים יש גירסה 3.1 אם אני מעודכן מספיק .

פורסם
  • מחבר

ניתקתי את מה שאמרת ועדיין זה קורס איזה עצבים!!!!!!

השתמשתי בתוכנה של DRIVERCLEANER מחקתי את הדרייברים הישנים שמתי חשדים עדיין לא עוזר...

יכול להיות שזה נוהע מהתחממות של המעבד??? או הלוח אם?.

דרך אגה המפרט שלי

AMD 3000? 64

GA-K8VT800M

512 400 Mhz OEM

RADEON X800 PRO

Thermalke 420 Pure Power

Western Digital 80 G

פורסם

תנסה לעדכן את ה CHIPSET DRIVERS של הלוח אם דרך האתר של GIGABYTE .....לפי הדגם של לוח האם שלך כמובן .....אם גם זה לא עזר ניתן לשקול די בחיוב בעיית חומרה ( כ.מסך , מעבד , לוח אם , זכרון ) :-\

ד"א ... היה לך כ.מסך לפני הנוכחי שעבד ורק זה לא עובד ? או שזה כרטיס חדש שקנית יחד עם המערכת ?

פורסם

אחי הוא נותן לך גם לשלוח כאילו EROR REPORT למייקרוסופט?

פורסם

אולי כרטיס פגום?

יש לך אחריות? נצל אותה...

פורסם

לא זה לא כרטיס פגום אם תיכנס לפורמים של מעריצי טוטאל וואר תראה שיש את זה ל 50 אחוז וגם לי יש את זה בין היתר ... זה כנראה עוד באג במשחק אבל עובדים כבר על פאטץ

פורסם

על איזה PATCH עובדים ?? הוא לא דיבר על משחק מסויים !! הוא אמר שמשחקים בכללים עושים לו בעיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים