עבור לתוכן

למה משתווה RADEON 7000???

Featured Replies

פורסם

יש לי את הכרטיס הזה עם 64M

לאיזה כרטיס הוא משתווה? אמרו לי פעם שהוא כמו ג'יפורס 2

זה נכון?

פורסם

נכון, אולי אף יותר חלש מ GF2.

פורסם

לפי מה שאני זוכר הוא ברמה של

GeForce2 MX 400 64MB

בערך

פורסם
  • מחבר

לחבר שלי יש פנטיום 4 1.5 עם גיפורס 2 וניד פור ספיד רץ חלק

לחבר השני שלי יש פנטיום 4 2.0 עם גיפורס 4 וניסינו לשים את שלי והמשחק קירטע בטירוף..

מה הוא יותר חלש מגיפה 2?

פורסם

G2 הרבה יותר טוב

פורסם

GF4 הוא למעשה מעין GF2 משופר..יתכן ואצל החבר השני אתם מנסים להפעיל את המשחק ברזולוציה גבוהה יותר מאשר במחשב השני ולכן הקרטוע. אין מצב שמחשב 2.0 עם GF4 יותר חלש מ 1.5 עם GF2.

פורסם

^ נכון.

אבל עדיין קשה לי להאמין שההבדל ביניהם כ"כ גדול ואני אומר זאת מנסיון. הרצתי על AMD 2200 את המשחק עם R9200SE החלש, NFSU ברזולוציה של 800 על 600 ובהגדרות נמוכות והמשחק פעל חלק. הפעלתי את המשחק גם על GF4 MX440 בהגדרות נמוכות והמשחק פעל בסדר גמור.

מה שכן, בשני המחשבים היה 512MB זיכרון.

אולי מזה ניתן להניח שיש הבדל בכמות הזיכרון בין שני המחשבים. הסבירות לכך שלבחור עם ה 1.5 יש GF2 PRO/U היא נמוכה מן הסתם. ;)

פורסם

שתדע - הGF2 GTS PRO 64MB הוא הרבה הרבה יותר חזק מGeForce 4 MX 440 - ומדי פעם משתווה לMX 480 .

כמובן שמדובר על סטוק - יש לי מחשב ישן עם GeForce GTS PRO 64MB - הוא גם OCקר מצויין ...

:-*

פורסם

לפי מה שאני זוכר הוא ברמה של

GeForce2 MX 400 64MB

בערך

גרוע יותר!!

אין לי מנוע T&L והוא לא תומך DX7 רק DX6 קיצר הוא ברמה של וודו 3 3000 רק טיפה יותר טוב :-\ :P

פורסם

גרוע יותר!!

אין לי מנוע T&L והוא לא תומך DX7 רק DX6 קיצר הוא ברמה של וודו 3 3000 רק טיפה יותר טוב  :-\ :P

לGF2 יש מנוע T&L,מאז ימי TNT2 יש לכל הכרטיסים מנוע כזה,והוא אכן תומך בDX7. ::)

פורסם

הוא דיבר על הR7000.....

בעיקרון ATi אומרים שהR7000 תומך תמיכה מלאה בDX 7.0, אבל בתכלס הוא תומך בתמיכה חלקית בDX7.0 מכיוון שאין לו תמיכה בT&L.

במשחקים ישנים הR7000 חזק יותר אבל במשחקים חדשים (לפחות אלה שאפשר להריץ בלי T&L...) הGF2 חזק יותר, בעיקרון בגלל חוסר התמיכה בT&L אצל הR7000 צריך מעבד חזק, למרות שגם זה לא ישפר בהרבה.

פורסם

אתה משווה לGF 2 MX אני מקווה :xyxthumbs:

פורסם

נכון.

פורסם
  • מחבר

הצלחתי להריץ SILENT HILL 2

;D

ולחבר שלי יש גיפורס 2 רגיל MX 200 אני חושב

ולשני יש MX 440 ולשניהם יש 256RDRAM וניסינו את הרדאון במקום הגיפורס 4 (סביר להניח שאם נשים גם תגיפורס 2 זה יפעל טוב לא? כי לחבר הראשון שלי זה עובד חלק וכאן המחשב הוא טיפה יותר חזק) בקיצור החלפנו כרטיס התקנו דרייברים וזה קירעט

הגדרות נורמליות

המעבד גם מגביל אותי במשחקים לא? 500 מגה הרץ (לאדע אם אפשר לעשות לו OC)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים