עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת מחשב נישא עד 10000

Featured Replies

פורסם

היי,

אני רוצה לקנות מחשב נישא. העבודה שלי עם המחשב היא בעיקר פיתוח ותכנות לכן אני מריץ מערכת הפעלה winxppro ובמקביל אליה בעזרת "מכונה וירטואלית" גם מערכת הפעלה win2kserver עם sql server. כמו כן interdev, dreamweaver,לפעמים פוטושופ ופלאש. סביבות פיתוח שונות בעיקר visual studio.net.

גם אגלוש באינטרנט הורדות מיילים מוזיקה סרטים ומשחקים כל אלה משניים.

אני יושב המון מול המחשב אני צריך מסך טוב וגדול, לא חייב שהוא יהיה הכי דק וקל בעולם, בטריה ממוצעת אני נוסע כל יום מקסימום שעה, כונן dvd+cdrw. לא צריך שום אלחוט ושום אינפרה לא wifi לא bluetooth. צריך הרבה זכרון בוא נגיד 512 מינימום אולי נשדרג, ומעבד חזק מאוד מה עדיף פרסקוט מהיר או 64 ביט AMD ? דיסק קשיח ממוצע, כרטיס מסך שיהיה טוב כי אני ירצה לשחק אבל כמו שאמרתי משני..

ראיתי שני מפרטים של fujitsu מה אתם חושבים עליהם ?

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=7417

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_658&products_id=7413

אחד הוא פרסקוט והשני 64 ביט האמר.

פורסם

הנייד הזה ממוחזר, אם כבר אז את זה:

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=933&catcode=223

לפוטושופ ודומיה = אינטל

ל VISUAL צריך 64 ביט או אינטל דותן עם 2 מגה L2 קאש.

אתה יכול להסביר קצת יותר על ה VIRTUAL MACHINE , מה חשוב שם? עוצמת עיבוד או יכולת מולטיטסקינג טובה.

בנוסף, בד"כ המוביילים למיניהם יותר חלשים מהורסיות הרגילות של המעבדים(לפי מיטב ידיעתי ). ה AMD מוגבל ל 800 במקום 1600 והפרסקוט מוגבל ע"י ל 533 במקום 800. שני המחשבים שהוצעו לך עד עכשיו הם פנטיום 4 רגילים אבל עם 512 קאש.

אפשר עוד אינפורמציה על מה שאתה עושה?

פורסם
  • מחבר

בעיקרון המכונה וירטואלית זה עוד מערכת הפעלה שרצה באותו זמן אבל לא קורה שם יותר מידי.. יש שם שרת IIS עם SQL שעליו אני בודק את מה שאני כותב. זה לא שרת שתכלס נכנסים אליו אנשים.. לא צריך יכולת עיבוד מיוחדת אלא יכולת מולטיטסקינג והרבה זכרון. תאמת אני מעדיף אינטל ולא AMD ועכשיו גם הדליקו אותי המחשבים עם 17 אינצ מסך אני יושב כל היום מול המחשב ומסך גדול ואיכותי ממש הרבה יותר חשוב לי ממגה הרצים !!

טוב אז לתכלס אני רוצה מעבד מהיר 3 גיגה הרץ לפחות עם דותן 2 מגה קאש 3 גיגה הרץ 17 אינצ מסך בלי יכולות אלחוט ואינפרה בכלל. כרטיס מסך רדאון 9600 פרו 512 זיכרון dvd -rw עדיפות בלי מערכת הפעלה אבל אם כן אז XP PRO ובלי שום תוכנות נלוות. בצבע כסף אם אפשר הכל פה זה העדפות אבל אם לא יהיה משהו מתאים עם מסך 17 או לא יהיה בצבע כסף אז זה לא מה שיכריע

פורסם

לגבי המחשבים שהבאת, על ה GATEWAY לא כתוב REFURBISHED כך שכנראה שהוא חדש, וכרטיס המסך שלו חזק יותר. הוא נראה ממש סבבה. מה שכן, לטושיבה יש שם מצויין בניידים - את GATEWAY אני לא מכיר. אולי מישהו אחר מכיר.

המקסימום בתקציב הזה הוא דותן 1.7. אמנם הדותן חזק ביחס למהירותו אך עדיין מבחינת מולטיטסקינג חלש למיטב ידיעתי מהפנטיומים הרגילים וכמעט רק בקומפילציות של VISUAL ודומיהם הוא חזק מהפנטיום בגלל הקאש הגבוה. היתרון הגדול שלו מתבטא לא רק בביצועים ביחס לשעון אלא גם בניידות (מתח עבודה וכו'..)

בבקשה עוד אופציה לדותן במחיר אטרקטיבי יחסית מ KSP כולל 1 גיגה זכרון וצורב DVD:

דגם ZEUS P17 W-DNG  

M375E  

מעבד Pentium 1.7 (Dothan)  

מסך 15.4'' TFT WXGA (16:10)  

זיכרון SODIMM DDR400 512MB x 2  

דיסק קשיח 60GB 5400rpm 16mb  

כונן נוסף Toshiba DVD-R  

כרטיס קול AC'97 Codec  

כרטיס מסך ATI9600Pro Mobility 64MB  

מודם 56,6K  

כרטיס רשת 10/100  

יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USB2.0x3  

IrDA / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / COM  

כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case+CardReader  

מידות 360(W) x 273(D) x 29.5(H) mm  

משקל 3.19Kg with 6 cells Lithium-ion battery  

מחיר 9500 ¤

שים לב שה DVD טושיבה הכלול צורב רק -R ו - RW . ב -R הוא צורב X4 .

אפשר גם לקנות צורב DVD חיצוני יותר חזק בתוספת של כסף. אם יתאים לך החיצוני תגיד ואפשר לבדוק יותר לעומק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים