עבור לתוכן

הכרטיס הזה זה R9800P רגיל?

Featured Replies

פורסם

רשום שכרטיס שלי זה RADEON 9800 Pro x86/MMX/3DNow!/SSE

זה R9800PRO או SE?

פורסם

איפה בדיוק זה רשום? בטח לא על הכרטיס מסך אלא במפרט של מחשב בגלל שכל מה שכתבת זה Extentions של מעבד, ואני מנחש ששל בארטון על סוקט A, לפי זה שלא כתוב SSE2...

אם כתוב פרו, זה אמור להיות פרו, אבל יש גרסאות מוחלשות של הפרו. דבר ראשון אתה חייב לגלות של איזה חברה הכרטיס וגם עוד כמה פרטים עליו - במיוחד הרוחב פס לזיכרון, 128 ביט זה SE או גרסא מוחלשת אחרת של ה9800 ו256 זה כמעט בטוח פרו. אבל תברר של איזה חברה, שלא תתקע עם איזה ג'יגה-קיוב, חס ושלום ;).

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק זה רשום? בטח לא על הכרטיס מסך אלא במפרט של מחשב בגלל שכל מה שכתבת זה Extentions של מעבד, ואני מנחש ששל בארטון על סוקט A, לפי זה שלא כתוב SSE2...

אם כתוב פרו, זה אמור להיות פרו, אבל יש גרסאות מוחלשות של הפרו. דבר ראשון אתה חייב לגלות של איזה חברה הכרטיס וגם עוד כמה פרטים עליו - במיוחד הרוחב פס לזיכרון, 128 ביט זה SE או גרסא מוחלשת אחרת של ה9800 ו256 זה כמעט בטוח פרו. אבל תברר של איזה חברה, שלא תתקע עם איזה ג'יגה-קיוב, חס ושלום  ;).

הכרטיס של החברה PWORCOLR (איך שרושמים את זה ) השם החדש TUL

Field Value

Graphics Processor Properties

Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350)

GPU Code Name R350

PCI Device 1002 / 4E48

Transistors 117 million

Process Technology 0.15u

Bus Type AGP

Memory Size 128 MB

GPU Clock 378 MHz

RAMDAC Clock 400 MHz

Pixel Pipelines 8

TMU Per Pipeline 1

Vertex Shaders 4 (v2.0)

Pixel Shaders 1 (v2.0)

DirectX Hardware Support DirectX v9.0

Pixel Fillrate 3024 MPixel/s

Texel Fillrate 3024 MTexel/s

Memory Bus Properties

Bus Type DDR

Bus Width 256-bit

Real Clock 338 MHz (DDR)

Effective Clock 676 MHz

Bandwidth 21632 MB/s

Graphics Processor Manufacturer

Company Name ATI Technologies Inc.

Product Information http://www.ati.com/products/home-office.html

Driver Download http://www.ati.com/support/driver.html

פורסם

זה נראה כמו הדבר האמיתי, הרוחב פס והתדירויות של הליבה והזיכרון נכונים. מה שכן, לגבי החברה. PowerColor לא גרועים או משהו אבל הם לא בסטנדרטים של ספיר או ATI. לגבי רשימה של כל היצרנים והסבר קצר על כל אחד, הנה לינק:

http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=505591&page=0&view=collapsed&sb=5

זה הכי למטה במאמר.

פורסם
  • מחבר

הR9800P של PWORCOLR הוא R9800P הכי טוב שיש גם המהירות שעון שלו יותר טובה וגם האברקלוק

PWORCOLR R9800P- MSI R9800P

הם הכי טובים..

פורסם

הR9800P של PWORCOLR הוא R9800P הכי טוב שיש גם המהירות שעון שלו יותר טובה וגם האברקלוק

PWORCOLR R9800P- MSI R9800P

הם הכי טובים..

לא ממש, הפאוור קולור מגיע עם ליבת 350 כשעוד 2-3 יצרניות חוץ מMSI מביאות את הכרטיס עם ליבת 360...

בכל מקרה SSE זאת טכנולוגיה מסויימת ואין שום קישר בינה לדגמי "SE" המואטים..

פורסם
  • מחבר

אחי זה המהירות שעון..+ יש לכרטיס הזה OC הכי טוב שייש...

הליבה 350

Real Clock 338 MHz (DDR

Effective Clock 676 MHz

פורסם

מה בדיוק רע בכרטיסים של GIGA-CUBE ?? לחבר שלי יש 9800NP שלהם והוא כרטיס מצויין ויש לו יכולת OC מרשימה מאוד !!

פורסם

מה בדיוק רע בכרטיסים של GIGA-CUBE ?? לחבר שלי יש 9800NP שלהם והוא כרטיס מצויין ויש לו יכות OC מרשימה מאוד !!

בידיוק מה שבאתי להגיד , גם לחבר שלי יש 9800NP שלהם שקנה אותו בזמנו שזה היה הכרטיס הכי משתלם שיש(1600ש"ח הוא עלה) , והוא מגיע עם קירור סטוק בליבה ל425 , ועם סינקים לזיכרונות מגיע ל350.. , זה לא רע בכלל...

מצליח לעבור את ה6000 בטרידימארק 2003...

פורסם

גיגה-קיוב זה חרא. בקשר לאוברקלוקים, גיגה-קיוב לא מייצרים לא את הליבה ולא את הזיכרונות, אז כל אוברקלוק שאתה עושה לא קשור לאיכות הבנייה שלהם. מה שכן קשור זה כמה כרטיסים דפוקים יוצאים להם ומה איכות הקירור שלהם. איכות הקירור היא בד"כ לא פאקטור בגלל שהם משתמשים בקירור Refrence של ATI, מה שכן, יש מלא סיפורים על אנשים שקיבלו כרטיסים דפוקים שלהם. כן, גם אני נדפקתי איתם, 9600 פרו שקיניתי שלהם לא הצליח להראות תלת ממד, (למרות שדו ממד הוא הראה יופי!).

פורסם

אבל זאת כניראה בעיית ליבה או משהו בסיגנון וכמו שאתה אמרת הם לא מייצרים את הליבה !! פגשתי גם כמה אנשים שאומרים ש ASUS זבל כי יצא להם לוח גרוע או שה 6800 של LEADTEK לא טוב ב OC כי להם יצא כרטיס לא מוצלח... בקיצור יצא לי לפגוש כבר 5 כרטיסים שלהם וכולם היו מעולים !!

פורסם

אתה כבר החלטת שזאת בעיית ליבה, אבל בת'כלס אין לך מושג מה זה. אם הם היו עושים בדיקה מספיקה של כל כרטיס לפני שהוא מגיע למדף היו נמנעים כאלה מצבים והיה להם שם יותר טוב. אני לא אומר שהם חרא בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק, אתה יכול ללכת לאתרים ולקבל פיד-בק עליהם ותראה שמלא מתלוננים על כרטיסים DOA וכאלה. גם כשמדברים בכלליות על כל היצרנים הם תמיד מקבלים ביקורת, יש להם אפילו כינוי באנגלית - Gag'n'puke...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים