פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים איפה בדיוק זה רשום? בטח לא על הכרטיס מסך אלא במפרט של מחשב בגלל שכל מה שכתבת זה Extentions של מעבד, ואני מנחש ששל בארטון על סוקט A, לפי זה שלא כתוב SSE2... אם כתוב פרו, זה אמור להיות פרו, אבל יש גרסאות מוחלשות של הפרו. דבר ראשון אתה חייב לגלות של איזה חברה הכרטיס וגם עוד כמה פרטים עליו - במיוחד הרוחב פס לזיכרון, 128 ביט זה SE או גרסא מוחלשת אחרת של ה9800 ו256 זה כמעט בטוח פרו. אבל תברר של איזה חברה, שלא תתקע עם איזה ג'יגה-קיוב, חס ושלום .
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר איפה בדיוק זה רשום? בטח לא על הכרטיס מסך אלא במפרט של מחשב בגלל שכל מה שכתבת זה Extentions של מעבד, ואני מנחש ששל בארטון על סוקט A, לפי זה שלא כתוב SSE2... אם כתוב פרו, זה אמור להיות פרו, אבל יש גרסאות מוחלשות של הפרו. דבר ראשון אתה חייב לגלות של איזה חברה הכרטיס וגם עוד כמה פרטים עליו - במיוחד הרוחב פס לזיכרון, 128 ביט זה SE או גרסא מוחלשת אחרת של ה9800 ו256 זה כמעט בטוח פרו. אבל תברר של איזה חברה, שלא תתקע עם איזה ג'יגה-קיוב, חס ושלום . הכרטיס של החברה PWORCOLR (איך שרושמים את זה ) השם החדש TUL Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350) GPU Code Name R350 PCI Device 1002 / 4E48 Transistors 117 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP Memory Size 128 MB GPU Clock 378 MHz RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 8 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 4 (v2.0) Pixel Shaders 1 (v2.0) DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 3024 MPixel/s Texel Fillrate 3024 MTexel/s Memory Bus Properties Bus Type DDR Bus Width 256-bit Real Clock 338 MHz (DDR) Effective Clock 676 MHz Bandwidth 21632 MB/s Graphics Processor Manufacturer Company Name ATI Technologies Inc. Product Information http://www.ati.com/products/home-office.html Driver Download http://www.ati.com/support/driver.html
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים זה נראה כמו הדבר האמיתי, הרוחב פס והתדירויות של הליבה והזיכרון נכונים. מה שכן, לגבי החברה. PowerColor לא גרועים או משהו אבל הם לא בסטנדרטים של ספיר או ATI. לגבי רשימה של כל היצרנים והסבר קצר על כל אחד, הנה לינק:http://www.community.tomshardware.com/forum/showflat.m?Cat=&Board=comp_graphics&Number=505591&page=0&view=collapsed&sb=5זה הכי למטה במאמר.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר הR9800P של PWORCOLR הוא R9800P הכי טוב שיש גם המהירות שעון שלו יותר טובה וגם האברקלוקPWORCOLR R9800P- MSI R9800Pהם הכי טובים..
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים הR9800P של PWORCOLR הוא R9800P הכי טוב שיש גם המהירות שעון שלו יותר טובה וגם האברקלוקPWORCOLR R9800P- MSI R9800Pהם הכי טובים..לא ממש, הפאוור קולור מגיע עם ליבת 350 כשעוד 2-3 יצרניות חוץ מMSI מביאות את הכרטיס עם ליבת 360...בכל מקרה SSE זאת טכנולוגיה מסויימת ואין שום קישר בינה לדגמי "SE" המואטים..
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אחי זה המהירות שעון..+ יש לכרטיס הזה OC הכי טוב שייש...הליבה 350Real Clock 338 MHz (DDREffective Clock 676 MHz
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מה בדיוק רע בכרטיסים של GIGA-CUBE ?? לחבר שלי יש 9800NP שלהם והוא כרטיס מצויין ויש לו יכולת OC מרשימה מאוד !!
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מה בדיוק רע בכרטיסים של GIGA-CUBE ?? לחבר שלי יש 9800NP שלהם והוא כרטיס מצויין ויש לו יכות OC מרשימה מאוד !!בידיוק מה שבאתי להגיד , גם לחבר שלי יש 9800NP שלהם שקנה אותו בזמנו שזה היה הכרטיס הכי משתלם שיש(1600ש"ח הוא עלה) , והוא מגיע עם קירור סטוק בליבה ל425 , ועם סינקים לזיכרונות מגיע ל350.. , זה לא רע בכלל...מצליח לעבור את ה6000 בטרידימארק 2003...
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים גיגה-קיוב זה חרא. בקשר לאוברקלוקים, גיגה-קיוב לא מייצרים לא את הליבה ולא את הזיכרונות, אז כל אוברקלוק שאתה עושה לא קשור לאיכות הבנייה שלהם. מה שכן קשור זה כמה כרטיסים דפוקים יוצאים להם ומה איכות הקירור שלהם. איכות הקירור היא בד"כ לא פאקטור בגלל שהם משתמשים בקירור Refrence של ATI, מה שכן, יש מלא סיפורים על אנשים שקיבלו כרטיסים דפוקים שלהם. כן, גם אני נדפקתי איתם, 9600 פרו שקיניתי שלהם לא הצליח להראות תלת ממד, (למרות שדו ממד הוא הראה יופי!).
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אבל זאת כניראה בעיית ליבה או משהו בסיגנון וכמו שאתה אמרת הם לא מייצרים את הליבה !! פגשתי גם כמה אנשים שאומרים ש ASUS זבל כי יצא להם לוח גרוע או שה 6800 של LEADTEK לא טוב ב OC כי להם יצא כרטיס לא מוצלח... בקיצור יצא לי לפגוש כבר 5 כרטיסים שלהם וכולם היו מעולים !!
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים אתה כבר החלטת שזאת בעיית ליבה, אבל בת'כלס אין לך מושג מה זה. אם הם היו עושים בדיקה מספיקה של כל כרטיס לפני שהוא מגיע למדף היו נמנעים כאלה מצבים והיה להם שם יותר טוב. אני לא אומר שהם חרא בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק, אתה יכול ללכת לאתרים ולקבל פיד-בק עליהם ותראה שמלא מתלוננים על כרטיסים DOA וכאלה. גם כשמדברים בכלליות על כל היצרנים הם תמיד מקבלים ביקורת, יש להם אפילו כינוי באנגלית - Gag'n'puke...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.