עבור לתוכן

בבקשה עזרה...יש לי בעיה בדפדפן אני רואה לבן.....כאילו בלי רקע...:(

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי...לצערי אני אפתח בהודעה של בעיה שיש לי במחשב... :(

דבר ראשון תראו...

אני רואה באינטרנט לבן...כאילו בלי רקע וגם ככה אני רואה בוואלה נענע והכל...בדקתי כבר וזה לא הפיירוול וגם לא התקנתי כלום בזמן האחרון זה סתם ככה נדפק...

הנה תמונה...התמונה היא מפורום אחר שביקשתי שם עזרה גם...

asad.jpg

ודבר שני...

איך אני מוריד את הכחול המעצבן הזה שמסמן לי את הפריטים בשולחן עבודה?

xcv1.jpg

אני אודה לכם מאוד אם תעזרו לי :'(

פורסם

היי swis וברוכים הבאים לפורומים של HWzone!

ראשית, אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורומים הכלליים וכן את החוקים של כל פורום (שנמצאים בין ההודעות הראשונות בכל פורום) לפני הצבת הודעות נוספות. כך תדע להמנע מהבא מכותרות כמו של הדיון הזה. אתה מתבקש לשנות את הכותרת לכזאת שתתאר את הבעיה - וזה גם יעזור לאנשים המתאימים להכנס ולענות לך על השאלה.

לגבי הבעיה עם התמונות, בדוק תחת tools -> internet options, בטאב Advanced תחת החלק שנקרא multimedia, האם מסומן להראות תמונות. הייתי ממליץ לעשות בכל מקרה reset לכל ההגדרות שם ולפתור בעיות אחרות שבטח יש.

פורסם
  • מחבר

היי swis וברוכים הבאים לפורומים של HWzone!

ראשית, אתה מתבקש לקרוא את חוקי הפורומים הכלליים וכן את החוקים של כל פורום (שנמצאים בין ההודעות הראשונות בכל פורום) לפני הצבת הודעות נוספות. כך תדע להמנע מהבא מכותרות כמו של הדיון הזה. אתה מתבקש לשנות את הכותרת לכזאת שתתאר את הבעיה - וזה גם יעזור לאנשים המתאימים להכנס ולענות לך על השאלה.

לגבי הבעיה עם התמונות, בדוק תחת tools -> internet options, בטאב Advanced תחת החלק שנקרא multimedia, האם מסומן להראות תמונות. הייתי ממליץ לעשות בכל מקרה reset לכל ההגדרות שם ולפתור בעיות אחרות שבטח יש.

ניסיתי את מה שאמרת והאפשרות מסומנת....

יכול להיות שזה בעיה בסקין?

ואם כן מאיפה אני יוכל להוריד סקין חדש עם ההגדרות ברירת המחדל לווינדוס?

פורסם
  • מחבר

אוקיי הצלתי לפתור את הבעיה...

אתם יכולים לנעול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים