פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אוף!!! איזה עצבים אני כבר שעה מנסה להוריד דברים עם הביטורנט... כבר ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואת NORTON INTERNET SECURITY וזה עדיין כותב שהוא לא מצליח להתחבר ל TRACKER מה אני עושה? בבקשה תעזרו ליתודה
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים בכל הלינקים מכל מיני אתרים וקבצים שונים הTRACKER לא מתחבר? או שניסית בכמה קבצים בודדים בלבד שהם ספציפית לא מתחברים?ניסית קליינטים שונים? גם לי היתה את הבעיה הזאת אבל שהתקנתי תוכנה אחרת הבעיה נעלמה
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר ניסיתי את הקליינט של SHAD0W ואת הרגילת וניסיתי לינקים מ WAREZFAW ומליונטוורק ומסופרנובה... כלום לא עבד
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים מחבר אני לא מאחורי ראוטר וגם שסגרתי את הפיירוול זה לא התחבר... הודעת השגיאה היא: rejected by tracker
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים מחבר הצלחתי להתחבר... אבל עד כמה שהבנתי ביטורנט מוריד מהר ולי זה מוריד מקסימום על 4 קילובייט לשנייה... למה זה?
פורסם 2004 באוקטובר 521 שנים זה בגלל שהמהירות תלויה גם בקובץ שאתה מוריד. זה לא שאתה שכל קובץ שאתה מוריד ישר ירד לך מהר.אולי צריך לתת לו זמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.