עבור לתוכן

מע"צ אתגרים בע"מ - מעניין מה עושה נהג שנוהג לציית לתמרורים... ;-)

Featured Replies

פורסם

חברה מצטער לבאס אותכם אבל השלט של אין פניה שמאלה הוא נכון.... כל מי שעשה תאוריה צריך לדעת..

ואם לא אז חבל מאוד .. מי שלא יודע קודם מקשיבים לשוטר בכביש אחרי זה לתמרורים, אחרי זה שלטים ובסוף סימני כביש...

אז חברה שהרמזור לא פועל אז מתיחסים לתמרורים .. אז אין פניה שמאלה כי היא פשוט מסוכנת בלי רמזורים

פורסם

חברה גרתי באשקלון לפני כמה שנים זה ממש מזכיר את הכניסה הדרומית לשם

פורסם

"סיכון מסובב" - רואים שזאת עריכה במחשב...

אבל חמוד בכל זאת. :)

פורסם

לי זה נראה כמו האיזור שנוסעים לנורדיה.

לא מוכר לי... אבל הנה משהו מהמושב האהוב

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

^

||

||

LOL

ההודעה עם כמה תמרורים-יש שם כמה מזוייפים, אבל זה עדיין נחמד.... :silly:

פורסם

לי זה נראה כמו האיזור שנוסעים לנורדיה.

בוודאות לא גבר גבר :)

הבנין הכחול שרואים מוריד את האפשרות שזו הצומת שפונים בה לנורדיה מכיוון נתניה לבית ליד...

פורסם

index.php?action=dlattach;topic=87597.0;id=45462;image

על זה אני יכול להעיד בוודאות שזה אמיתי

זה נמצא במחלף וולפסון

פורסם

אני חזרתי מרומניה אתמול ותאמינו לי המצב בארץ יותר ממצוין (ביחס אליהם)

שם אין חוק...

נסעתי במונית כל הדרך אני אומר בלב שמע ישראל, הנהגים שם משוגעים והחוקים עוד יותר.

למשל בצומת עם תמרורים אין פניה שמאלה יש רק ישר, כדי לפנות שמאלה צריך להכנס לאמצע הצומת, להתפלל שאלה מהכיוון הנגדי לא ידרסו אותך ואז את לוקח את השמאלה. עוד מקרה ראיתי נהג מונית חוצה פס הפרדה רצוף, נוסע בכביש הנגדי של 3 נתיבים (נגדיים) כדי לתפוס חניה.

המכוניות שם זה DACIA שזה למעשה רנו, לכל הנהגי מוניות יש DACIA 1310 שזה רנו 12, עגלה שהייתה לאמא שלי לפני 12 שנה ובקושי קיימת וכל אחד שם נהגים שודים...

כשחזרתי ישב לידי במטוס רומני שעובד בארץ ודיברתי איתו על הנהגים, אז הוא אומר לי ששומכר ובריקלו ילדים לעומת הנהגים הרומנים (הייתם צריכים לראות איזהה צחוק הוא תפס) :lol: :lol: :lol:

לא פירטתי איזה כבישים מצוקמקים יש שם.

תאמינו לי (יש לי רישיון) המצב בארץ לא כזה נורא, מע"צ יחסית בסדר וגם הם טועים (לא עלינו טפו טפו טפו)

פורסם

:-\ניזכרתי שבבת-ים יש סימון במקום כל שהוא, על הכביש שאפשר לפנות שמאלה, אבל התמרור אוסר פניה שמאלה.

או למשל שמו גדר על המדרכה באיזה מקום אבל מאוחריו יש מעבר חצייה.

יש אלפי דברים דפוקים כאלו בארצנו הקטנה וההזויה. :hi:

פורסם

בקשר לתמונה הראשונה יש את השלט עם ה50 ואסירת עקיפה , אם שמתם לב ישנו תמרור המצין כי זה עומד להתרחש בעוד כ100 מטר

משמע אחרי הרמזור המופיע בתמונה.

בקשר לשלט 70.. כנראה שמותר לסוע 70 עד הרמזור  :-\  :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים