עבור לתוכן

השפעות מזיקות על מסכי CRT

Featured Replies

פורסם

רציתי לשאול אילו מכשירים יכולים לגרום לזה ?

פורסם

בעקרון מכשירים שיש בהם מגנטים הקרובים למסך (רמקולים בלי הגנת מיגנוט לדוגמא)

וגם פלאפונים במסכים מסויימים אם פלאפון קרוב למסך ומצלצל זה מרעיד אותו הרבה וזה לא ממש בריא למסך

פורסם

קונגו, מאוד לא מומלץ.

new_all_coholic.gif

פורסם

אם יש לי רמקולים בלי הגנת מיגנוט אני אמור לשים לב להפרעה בתצוגה של המסך, או שלא שמים לב?

פורסם

1. יש סיכוי שתשים לב ותראה ממש עיוותים במסך.

2. יש סיכוי שלא תשים לב ולא תבין למה נשרפו\התקלקלו לך 10 מסכים בשנה...

פורסם

2. יש סיכוי שלא תשים לב ולא תבין למה נשרפו\התקלקלו לך 10 מסכים בשנה...

בפעם האחרונה שבדקתי, מגנט (כלומר, רמקול במקרה שלנו) בקרבת המסך בסה"כ יגרום לעיוות בצבעים בקרבתו, שניתן לתקן במקרה הצורך (מקרה הצורך - במקרה והמגנוט היה חזק ו\או לזמן ממושך עד כדי כך שהעיוות נשאר במסך גם לאחר הרחקת המגנט) ע"י אופציית ה-Degauss הקיימת בכל מסך נורמלי.

ובוודאי שזה לא "שורף\מקלקל" מסכים, אני לא חושב שהוא מדבר על רמקולים בגודל של מכונית משפחתית ממוצעת...

פורסם

כל דבר שפולט אנרגיה אלקטרומגנטית (מגנט, רמקול וכיוב' ).

מועדים לשמחה:)

פורסם

כשלי היתה בעיה עם "כתם" של רמקול על המסך פשוט ניתקתי מהחשמל וחיברתי.

זה ניקה הכל.

פורסם

"מזיק" כנזק תמידי? לא נראה לי שהרבה, חוץ ממגנט ליד המסך להרבה זמן.

אבל סתם דברים שיורידו את איכות התמונה, לא חסר. כבל מסך לא איכותי, כבל מסך ליד כבלי חשמל, כבל חשמל לא מסוכך שעושה טרור לכבל המסך.. הבנת את העיקרון..

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי, מגנט (כלומר, רמקול במקרה שלנו) בקרבת המסך בסה"כ יגרום לעיוות בצבעים בקרבתו, שניתן לתקן במקרה הצורך (מקרה הצורך - במקרה והמגנוט היה חזק ו\או לזמן ממושך עד כדי כך שהעיוות נשאר במסך גם לאחר הרחקת המגנט) ע"י אופציית ה-Degauss הקיימת בכל מסך נורמלי.

ובוודאי שזה לא "שורף\מקלקל" מסכים, אני לא חושב שהוא מדבר על רמקולים בגודל של מכונית משפחתית ממוצעת...

אז יש לך הסבר אחר למה הלכו לי 6 מסכים אחד אחרי השני?

ומסכים זהים היו בשאר חדרי הבית ואף אחד לא התקלקל.....

מתחת למסך עמד רמקול רצפתי NAMCO עם וופר 10"

פורסם

מן הסתם הוא לא אמור להיות צמוד אליו כדרך קבע... ברור שזה יזיק בשלב מסויים, ובמיוחד כשמדובר בוופר של 10", שזה לא קטן כלל וכלל... ::)

פורסם

יש המון זמן מסכי CRT ואני עדיין לא שמעתי מישהו שקיבל מזה מסך

זה בטח הורס את העיניים... אבל מה לא הורס

לי יש LCD אז אין לי תופועות מוזרות שאני יכול לספר עליהן

פורסם

הוא לא היה צמוד. היה לו בטח את החצי מטר- 1 מטר ממנו... ולכן הוא גם לא גרם להפרעה במסך, ולא גרם לי לחשוד בו...

ורק אחרי שהרבה מאוד מסכים רצו אצלי התחלתי לחשוד שזה אולי באמת הרמקולים....

מאז גם התחלפו רמקולים אחרי שהוופרים 10" הלכו לעולמם(בשיבה טובה יש לציין) ועכשיו יש 8(!) וופרים 6.5" מפוזרים ב 5 רמקולים ברחבי החדר..... זמנית עד שאני אמצא לי איזה סאב נחמד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים