עבור לתוכן

שאלה לגבי F700P ו F700B.

Featured Replies

פורסם

באיזה דגם יש בעיות גיאומטריות? אני יודע שב-B יש, אבל יש גם ב-P?

אני רוצה להזמין היום ואני מתלבט בין השניים...

פורסם

אם אתה יכול להרשות לעצמך להתלבט, תזמין את ה P.

פורסם

אני לא יודע על אילו בעיות אתה מדבר

אבל מאז שעברתי ל :F700

1. העיניים שלי כואבות נורא.. (זה התחיל בשבוע שקנינו את המסך הזה)

2.כל התצוגה שקועה פנימה מסיבה לא ברורה.. זה מאוד מוזר... על זה אתה מדבר במקרה?

פורסם

יש לי 700P חדש...בעיות גאומטריות חמורות ..אני לא יודע למה אבל נגיד אני שם ערך 60 וערך 50 לגדלים אחרי כמה זמן

אני מדליק שוב תמסך והערכים הם אותו דבר אבל התמונה לא....הגאומטריה השתנתה ואז אני מכוון מחדש וזהההההה מוציא לי תעצבים ואין לי זין לזה

פורסם

בקיצור אל תקנה LG :\ (מערכת- כבר לא קוראת דיסקים, צורב-הפסיק לצרוב, מסך-שקוע, וידאו-תמונה לא ברורה צריך לדפוק עליו כדי שיעבוד [מהתחלה זה היה ככה])

פורסם

לא יודע למה אתה כל כך לא אוהבים 700B לי למשל יש אותו כבר בערך שנה אחלה מסך אין בעיות עובד כמו שעון שוייצרי

פורסם

לא יודע למה אתה כל כך לא אוהבים 700B לי למשל יש אותו כבר בערך שנה אחלה מסך אין בעיות עובד כמו שעון שוייצרי

אותו הדבר בדיוק לגבי

פורסם

אותו הדבר בדיוק לגבי

בסביבות השנתיים

ולא עשה לי שום בעיה

פורסם

אני לא יודע על אילו בעיות אתה מדבר

אבל מאז שעברתי ל :F700

1. העיניים שלי כואבות נורא.. (זה התחיל בשבוע שקנינו את המסך הזה)

2.כל התצוגה שקועה פנימה מסיבה לא ברורה..  זה מאוד מוזר... על זה אתה מדבר במקרה?

1.עיניים כואבות? טווח/קצב הריענון שלך הוא 60 , עבור ל-85 וכאבי העיניים יפסקו - גם אצלי זה היה ככה בעת קבלת המסך , פשוט תעלה את טווח/קצב הרענון.

2.מוזר..

פורסם

יש לי 700P חדש...בעיות  גאומטריות חמורות ..אני לא יודע למה אבל נגיד אני שם ערך 60 וערך 50 לגדלים אחרי כמה זמן

אני מדליק שוב תמסך והערכים הם אותו דבר אבל התמונה לא....הגאומטריה השתנתה ואז אני מכוון מחדש וזהההההה מוציא לי תעצבים ואין לי זין לזה

לך תחליף אותו.

פורסם

בכל המסכים של LG, כיוונוני הגיאומטריה ברוב המקרים לא יביאו אתכם לתוצאות רצויות.

ד.א, Heat-Sink, ברגע שהדלקת את המסך, תן לו כמה דקות טובות "להתרענן". הגדרת לו ערכים, הם נשמרו, אם תמתין 30 דקות, תראה שהכל נראה כפי שהגדרת קודם לכן.

במסכי ה Trinitron למיניהם, כשאתה מדליק את המסך, לתצוגה לוקח זמן להתרחב ולהסתדר (מבחינה גיאומטרית) על גבי כל השטח שהגדרת.

במסכי ה Diamondtron למניהם (המבוססים על אותה הטכנולוגיה כמו הטריניטרון, רק מבית מיצובישי), התצוגה מתפרסת אל מעבר לגבולות הערכים שהגדרת, ברגע ההדלקה. לאחר כחצי שעת עבודה של המסך, הכל נראה כמו שצריך.

בשורה התחתונה, אין לך מה להתרגש מכך שהתמונה לא נראית כפי שציפית עם רגע הדלקת המסך... תן לו כמה דקות איכותיות והכל יסתדר.

פורסם

הוא כבר ב 85...

פורסם

בכל המסכים של LG, כיוונוני הגיאומטריה ברוב המקרים לא יביאו אתכם לתוצאות רצויות.

ד.א, Heat-Sink, ברגע שהדלקת את המסך, תן לו כמה דקות טובות "להתרענן". הגדרת לו ערכים, הם נשמרו, אם תמתין 30 דקות, תראה שהכל נראה כפי שהגדרת קודם לכן.

במסכי ה Trinitron למיניהם, כשאתה מדליק את המסך, לתצוגה לוקח זמן להתרחב ולהסתדר (מבחינה גיאומטרית) על גבי כל השטח שהגדרת.

במסכי ה Diamondtron למניהם (המבוססים על אותה הטכנולוגיה כמו הטריניטרון, רק מבית מיצובישי), התצוגה מתפרסת אל מעבר לגבולות הערכים שהגדרת, ברגע ההדלקה. לאחר כחצי שעת עבודה של המסך, הכל נראה כמו שצריך.

בשורה התחתונה, אין לך מה להתרגש מכך שהתמונה לא נראית כפי שציפית עם רגע הדלקת המסך... תן לו כמה דקות איכותיות והכל יסתדר.

מה אחי יש לי פלטרון...

מה הקטע שהוא צריך להתכוונן ..איזה דבר דפוק..משגע פילים

אההה ורוקפורד אם אני אתקין תדרייברים של המסך זה לא יקרה?

למה אין לי אפשרות לשים 100HZ ב600*800 ?? (לא התקנתי תדרייבר .יש קשר?)

פורסם

אני רוצה לקנות את המסך F700P אבל לפני כשעה ראיתי אותו בשקם אלקטריק, לידו עמד LG EZ T710BH והתמונה בו ניראתה יותר טובה, התמונה ב LG הייתה יותר צהובה כזו, שאלתי את המוכר והוא ענה שעל הLG F700P יש ציפוי מיוחד, ושבעצם זהו אינו מסך לשימוש ביתי , אלא למשרדי, אין בו CONTRAST כמו שיש למסכים אחרים , ואילו המסך השני הוא לשימוש ביתי ומציג תמונות טוב יותר וכמו שצריך. האם זה הגיוני?

פורסם

המוכר היה מאגף הפירות והירקות של הקוסמוס ליד?

ה EZ זה ורסיה למזכירות, ה P זה ורסיה למשחקים. אם אינך אוהב את התמונה שלו בדוק את ה VIEWSONIC G75F או את ה MAG FD2 (עולים בערך אותו דבר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים