עבור לתוכן

זכרונות של חברת GEIL( בבקשה מכם זה מאוד דחוף)

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני עומד לקנות מחשב  ובחנות שממנה אני אקנה יש את הזיכרונות של GEIL.

זה הזכרונות : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0403151043

האם הם בסדר?

אני לא מעוניין לעשות OC, לפחות לא עכשיו ( אולי בעוד שנתיים).

הם יהיו יחד עם הלוח P4P800 E DELUXE של אסוס ומעבד  אינטל פנטיום 4 3C. וכרטיס מסך SAPPHIRE R9800 PRO .

תודה מראש.

עריכה: שכחתי לשאול, איך אני אוכל לדעת שהמעבד שמוחרים לי הוא NORTHWOOD?

פורסם

1) אם בעוד שנתיים באמת תרצה לעשות OC אז תצטער מאוד שאין לך זכרונות במהירות 500.

2) אין בעיה. תעלה CPUZ ותראה אם יש 512 CACHE חוץ מזה שזה אמור להיות כתוב על ה BOX.

פורסם
  • מחבר

אין לי פשוט בחירה אחרת, אני אעשה מה שאני אוכל עם אלא.

בלי OC האם אלה זכרונות טובים?

תודה.

פורסם

מה זה משנה, בין כה אין ב OMC שום דבר אחר חוץ מזכרונות גנריים.

עריכה: וכן הם נראים בסדר. בטח יותר טובים מהגנרים ו CAS2.5 שזה בסדר.

פורסם
  • מחבר

יש להם גם קינגסטון.

פורסם

לא ממש חקרתי את העניין. תלוי מאוד גם איזה KINGSTON , אם זה CAS3 אז סביר להניח שה GEIL עם CAS2.5 עדיפים. חכה לעוד תשובות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.

האמת אני לא ממש מבין ב OC, מה נותנים ה 500 MHZ?

תהיה אפשרות מסוימת לעשות OC עם הזכרונות שציינתי?

פורסם

לא בדקתי אותם ב OC אבל סביר להניח שיגבילו אותך.

OC זה אומר בגדול להעלות את הבאס של הלוח. ה AI של אסוס גם יעשה את זה בשבילך. אם למשל במקום לעבוד על 200 תעלה את הבאס ל 240 המעבד יעבוד לך על 3.6 גיגה (יכול להיות שתצטרך להוסיף טיפה מתח למעבד), אבל הזכרונות ב 480. אם יהיו לך זכרונות במהירות 400 שלא ממש גמישים הם לא יעמדו בזה. גם אז אפשר לשנות את היחס בין הזכרונות לבאס אבל אז אתה מפסיד חלק מהמומנטום ומקבל זכרונות שעובדים בסביבות ה 400, במקום בסביבות ה 500.

פורסם
  • מחבר

אם אני אעשה זאת עם הזכרונות של ה 500MHZ אז הממעבד יעבוד כמו 3600 לכל דבר? יש סיכוי שהוא ישרף או שחייו יקוצרו?

פורסם

שמע, כעיקרון הנורטווד 3 גיגה עולה די בקלות ל 3.6. זה נחשב OC מתון. אבל כן, אם לא תזהר אתה יכול לשרוף את המעבד וזה גם יכול לקצר את חייו אם לא תשים לב לטמפרטורה שלו ולמתח שאתה נותן לו וכמובן שצריך ספק מתאים. בנוסף, אתה יכול לאבד את האחריות.

מצד שני לא שמעתי עד היום על בעיות עם OC מתון שכזה, אסוס בעצמם מוסיפים את ה AI על הלוח כדי שתוכל להנות מביצועים יותר טובים של המעבד. כמובן, שצריך להיות זהיר וצריך לקחת בחשבון סיכון מסויים. מה שכן, השיפור יכול להיות משמעותי כמו שאתה רואה במפרט שלי למטה. ז"א ב OC מתון אתה לוקח סיכון מחושב ומרוויח בגדול, קונה מעבד 3 ומקבל 3.4- 3.6.

אבל, זו החלטה שלך, בכל מקרה את האופציה הייתי משאיר פתוחה בכל מקרה.

פורסם

אגב בקשר לזכרונות יש לי גיגה זכרון בדיוק כזה ואני מאוד מרוצה. למה? כי אני לא יודע איך אבל במקום לעבוד ב 2.5-3-3-6 הם עובדים אצלי ב 2-4-4-7 הרווחתי cas 2 במקום cas 2.5 . :lol:

פורסם

הזיכרונות באלו של GEIL יכולים לעבוד עד משהו בסביבות 450MHZ בתיזמונים במקוריים 2.5-6-3-3 ( יש לי כאלה במחשב של אח שלי ואני עובד איתך במהירויות האלו... )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים