פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים שלום כולם יש לי תאימול המהיר של elicomp הוא עובד על שיטת ההורד ולא שתף ובגלל זה אני מוריד איתו במהירות מטורפת למשל 12.7 לכול קובץ אני יודע שאפשר יותר כי ראיתי תמונות של זה אבל יש עם זה בעיה אני ברוח חוכמתי הגדולה לא הסתפקתי במה שיש לי ושיחקתי עם ההגדרות של החיבור שלו ועכשיו הוא מוריד לי על 0.9 הכי הרבה וזהו שזה איטי בטירוף קיצר התקנתי מחדש עם ההגדרות הריגלות וזה עדין ככה! אולי מישהו יכול להביא לי הגדרות חיבור טובות שיחזירו תמצב לקדמותו? הנה הפרטים חיובר 750 כבלים ברקווינדוס אקספי אני מוריד בדרך ככל בין 1-7 תודה לעוזרים!
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים האימיול הזה תמיד יוריד לך מהירות אחרי כמה ימים כי משתמשים נותנים לך באנים שאתה לא נותן להם. עוד שבוע אתה לא תוריד כמעט.דבר שני אליקומפ זה אתר של עארסים שאין להם חברים אז הם הקימו את האתר הזה, תת רמה של עברייני צעצוע שצריך להרוג עם פטיש 90 קילו בראש
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר אז אתה אומר שזה גרסא ששוה ל*** שהיא כמו האימול פרה טובה לכמה זמן ואחרי זה באנים וזה כבר לא שווה?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים בדיוקאתה פשוט מקבל באנים.תעבור לIRC או BITTORENT או שתתחיל לחפש פאבים באתרים לFlashfxp כל דבר יהיה יותר מהיר מהתוכנת בעבע הזאת.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר אוקי אפשר קישור לאתר של ביטרנורנט הגרסה הוקית ולא של ליונטוורק כי זה שווה ל *** ואפשר גם לינק ל lsd mod שמעתי עליו רק טובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.