עבור לתוכן

איזה מעבד הכי מתאים היום לשוק הנמוך? AMD AXP 2500 או Sempron?

Featured Replies

פורסם

לא הייתי אומר שהסלרון D יותר טוב במשחקים מהסמפרון. הייתי אומר שבמשחקים הם שקולים (תלוי במשחק) אבל ה D מועדף לדעתי בגלל יתרונות אחרים שהוא נותן שהזכירו קודם.

Overall, its hard to say that any of the two value CPU families is better in gaming applications. Depending on specific optimizations or algorithms, either the Celeron D or the Sempron may become the winner. Note also that the K8 architecture of the Sempron 3100+ for Socket 754 systems provides the best performance in almost all the gaming applications in comparison to any other value processor.

מה שכן, אין סיבה לדעתי לרוץ ולקנות CELERON D כל עוד שיש AXP2500/2600 בשוק.

לגבי מה שאמרו פה קודם על "אינטל חרא", תצ'ערת, ואני רוצה לצאת חוצץ,...היייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאא שאמרו על AMD ללא שום הצדקה ועדיין אומרים חלק מהבורים, ואסור לנו להכנס למלכודת הזאת. כל עניין לגופו.

פורסם

integral יש מעטים מאוד באתר זה שאוהבים את אינטל כמונו וששוקלים מה יותר טוב לשימושים שלהם INTEL או AMD ,הם רוצים להראות שהם מבינים והם ישר אומרים AMD אני לפני מחשב חדש שוקל מה יהיה יותר טוב .

וזה שאמר "אינטל חרא " אני בטוח שיש או היה לך בבית P1,P2,P3 והיית מאוד מרוצה ממנו אז תפסיק להגיד אינטל חרא ...

פורסם

:lol: נכון שיש לי חיבה מסויימת לאינטל בגלל קידודי והמולטיטסקינג שלי, אבל החיבה האמיתית שלי תמיד שמורה למעבד שיתן לי  את ה BEST VALUE FOR MONEY למה שאני רוצה לעשות עם המחשב. מי אמור לשרת את מי?

בכל מקרה, הסלרון D היא יציאה טובה של אינטל (ואני ממש לא אתפלא אם המהנדסים הישראלים של אינטל קשורים חזק לאילתור הזה), והסמפרון נראה לי יציאה די מיותרת של AMD ולחלק מהאנשים בפורום יהיה קשה לעכל את זה.

עדיין הייתי מחכה לעוד אינפורמציה ממשתמשים ומאתרים לפני חריצת הדין. מה שכן לרוב אפליקציות ה LOW END ממש לא משנה מה אנשים יקנו, אפילו סלרון רגיל מספיק למרות שאותו כבר לא כדאי לקנות כי מחירו כמו הסלרון D (עוד יציאה טובה של אינטל, "ה CACHE על חשבוננו", רק מראה כמה כסף טחנו עלינו עד היום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים