עבור לתוכן

המסך מתפגר... מה לעשות ? + המלצה ל CRT חדש.

Featured Replies

פורסם

יש לי MAG 786FD ששירת אותי נאמנה במשך ה5 שנים האחרונות... פחות או יותר.

למרות שMAG הם לא הכי הכי המסך הזה דווקא לא רע בכלל, שטוח, 100 HZ על 1024x768... והוא גם דיי חד, ז"א היה חד :(

אתמול בלילה פתאום המסך התחיל להיות מתושתש ברגע, המרכז עוד בסדר אכשהו אבל בצדדים זה ממש לא חד.

כבנאדם שיושב הרבה על המחשב ועובד בגרפיקה אין מצב שאני יכול להמשיך עם המסך הזה, אני חייב מסך חדש.

דבר ראשון לפני שאני קונה אני רוצה לדעת האם יש אפשרות לשחק עם השפורפרת ולנסות לשנות פוקוס (כמו בטלויזיות, אם מישהו פעם פירק אחת) ?

אם לא אז יהיה זכרו ברוך  :xyxthumbs::silly:

יורש העצר יהיה לא אחר מאשר CRT 17 INCH ובקטע הזה אני מבקש את עזרתכם.

התקציב שלי הוא עד 1600 שקל ואני רוצה מסך רק רק רק 17' לא פחות ולא יותר ואין גם מצב לLCD (לא רוצה וגם אין כסף).

חשבתי על ה Viewsonic P75F+    או הSamsung 757DFX    או      LG F700P Flatron

אם מישהו פה ראה את אחד המסכים או את כולם ויודע מי יותר טוב אני אשמח אם תשתפו אותי וגם אם למישהו יש הצעה אחרת למסך יותר טוב אני גם אשמח לשמוע.

קיצר כל מסך בא בחשבון בתנאי שיהיה בCRT 17 עד 1600 והכי הכי טוב לתקציב.

תודה רבה מאוד מראש.

פורסם

יש סטיקי ענק על מסכי CRT בתקציבים שונים

ממליץ לקחת את המסך הנוכחי לטכנאי רציני שיבדוק את המצב שלו ויחליט מה אפשר לעשות

לתקציב גג של 1600 שקל אין לי רעיונות כרגע, VIEWSONIC וIIYAMA אחלה יצרניות

אני אישית הייתי הולך בכל זאת על ה F700P שעולה רק 1100 שקל, כי זה מסך שלדעתי ירצה אותך מעל ומעבר ואין סיבה להשקיע מעבר לזה...

פורסם
  • מחבר

למה אין סיבה להשקיע ? מה יותר חשוב במחשב מתצוגה וסאונד ?...

המסך זה הדבר שאתה יושב מולו שאתה על המחשב, הרבה יותר חשוב לי שיהיה לי נעים להסתכל עליו ושה RR לא ידפוק לי ת'עיניים מאשר שיהיה לי עוד 2 FPS ב 3D MARK.

בכל מקרה אחרי עוד קצת בירורים... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=944

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_214_94&products_id=66

http://www.pch.co.il/docs/pd-552241612.htm

כל אלו הגיעו לקו הגמר.

הMAG הזה נראה לי דיי רציני, השפורפרת טובה והRR נראה גבוהה.

הSAMSUNG משתמש באותה שפורפרת אבל אני יודע שגודל פיקסל שם צריך להיות קטן מאוד וגם הRR גבוהה מאוד.

וה VIEWSONIC שאני קורא עליו רק דברים טובים... וגם הוא מתהדר בSPEC מרשים.

המילה האחרונה, מישהו ?

פורסם

הרבה ימליצו לך על ה- MAG796FD2.

אם יש לך דרך, אז תסתכל עליו במציאות תראה איך הוא.

אני אישית ראיתי אותו וראו בו מצוין.

אבל אני חושב שכל המסכים שהראית פה הם אחלה.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע האם יכול להיות הבדל רציני בין שני מסכים בעלי אותה שפורפרת בדיוק ?

הבדל שווה 400 שקל ?

חוץ מהמארז של המסך ואולי התפריט של המסך והדרייברים... מה כבר יכול להיות שונה?

פורסם

לדעתי יש לקחת את המסך לבדיקה כאופציה ראשונה.

לי הלך המסך המעולה שלי (לפחות כך חשבתי) IIYAMA, פתאום הכל נראה מטושט וסגול, הייתי בטוח שהלך שם משהו רציני, ובסוף זה רק הספק היה לא תקין.

תנסה.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שווה לקחת לתיקון מסך שכבר נגמרה לו האחריות מזמן והוא בן יותר מחמש שנים ולשלם למישהו שיגיד לי שהמסך שלי מת... בכל מקרה אני צריך מסך חדש ויש למסך הנוכחי גם כמה בעיות שהייתי רוצה להפטר מהם.

פורסם

סתם בשביל העניין, למה אתה לא רוצה יותר מ17 אינץ'? אם זה בגלל הגודל/עומק, אז... לי היה מסך 15 אינץ' וחשבתי שזה הכי גדול שיכנס לי על השולחן אז אין טעם בכלל לחשוב על שדרוג ל17. אבל אחרי זה אבא שלי לא היה צריך יותר את ה17 אינץ' שלו, אז לקחתי וראיתי שזה ממש מתאים בול. ה17 אינצ' הזה מת וקיבלתי דיל על 19 אינצ' של מאג וחשבתי שזה אחלה דיל, אבל אין מצב זה נכנס לי על השולחן. בסוף לקתחתי אותו וחזרתי איתו הבייתה ועכשיו הוא ממש אחלה, (מאג 996PF, נותן 100 הרץ ב1152 על 864 וגם אני בטוח שאין בעייה עם 100 ב1280 על 960, למרות שזה לא מוגדר לזה) למרות שלפעמים אני מוצא את עצמי מזיז את הראש כדי להסתכל לצד השני של המסך :silly:. נראה לי שהשדרוג הבא שלי יהיה LCD 30 אינצ' שיתן איזה 1080i כלומר 1920 על 1080, אז אני אהיה באמת מרוצה..

פורסם

יש לי גם MAG 786FD

חרא של מסך!

הניטרול מגנט לא עובד

כל המסך צבעים מתים, נשבר טיפה מפגיעה קטנה

יצא ממנו ניצוץ וכאילו חתך אותו ל 2 חצאים ;D

אני מתכנן גם בקרוב לקנות מסך חדש והמליצו על ה LG F700B או P

אבל לאחרונה שמעתי ביקורות לא ממש טובות

זה נכון?

פורסם
  • מחבר

המסך בכלל לא גרוע, RR גבוהה מאוד יחסית לתקופה שלו וTUBE של סוני... פיקסלים קטנים מאוד...

זה שאתה אולי דופק עם פטישים ומחבטי ביסבול במסך להנאתך זאת כבר בעיה אחרת נראה לי :lol:

אבל יש כמה פאקים, אצלי לפחות הגוונים האפורים שקרובים ללבן המוחלט ולשחור המוחלט לא קיימים הם פשוט מגיעים אוטומטית לרמה קיצונית של או שחור או לבן (לא בעיה קשה מדי אבל זה לפעמים מציק במשחקים).

למה אני לא רוצה יותר מ19 ? באמת אבל באמת שאין לי מקום, חשוב לי מאוד שהמסך יהיה איכותי ומסך 19 איכותי זה כבר הרבה יותר כסף מ17 באותה רמה וגם אני יושב קרוב למחשב ו19 זה קצת גדול מדי.

כשהLCDים יהיו זולים וטובים יותר אז זה באמת יהיה מושלם כי ה17' שם הוא 17 viewable באמת בניגוד לCRT ששם ה17 זה 16 וכו'...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים