פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים ראיתי אתמול אוטו שעצר לידי ברמזור עם NOS וספויר מוזר,ענק כזה שאני בכלל לא מבין איך הוא עוזר.. זה יותר חתיכת פלסטיק מרובע אבל עדיין אוטו יפיהפה. *ולא למדתה את זה בבית ספר?
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים למדתי אבל אחד השיערוים השנואים עליי היה לשון והבעה וישנתי כל השיערוים כמעט חח מה אני יכול לעשות אני לא יודע מתי לרשום , או . או : או את כל השאר שיש...
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים אני לא הקשבתי בשיעורים אבל עדיין עברתי את כול המבחנים,מוכיח את הרמה של מערכת החינוך בארץ
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים טוב אני ממש ישנתי בשיערוים חברים של היו מעירים אותי חחח ולפעמיים גם המורה :lol: אז בסוף איזה חצי שנה אחרונה לא הייתי ניכנס ללשון... הייתי הולך למתמטיקה או אנגלית ששם לפחות שי לי יחידות בגרות... יש לי כולה 4 עכשיו יחידה במתמטיקה שקיבלתי בה 67 בכלל קיבלתי במתכונת 100 ובמבחן עצמו בדקתי אם המורה קיבלתי 95 אבל אחרי זה היא יתקשרה עליי ואמרה שיש בעיה ומשרד החינוך לא מקבל את זה כי לא הייתי חצי שנה בשיעורים ובסוף לא באתי ודפקו לי 67 טוב מה איכפת לי העיקר עובר ושלוש יחידות באנגלית שציון סופי 87 לא רע נכון חחח האמת אותו סיפור פה הייתי מריך לקבל 90 טוב הבדל של 3 נקודות המ איכפת לי וזהו יש לי 4 יחידות לימוד ואני בכיתה י"ב איזה כיף לי חחח :lol:
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים תגיד אתה רציני?פעם ראיתי הודעות שלך בפורומים לא היו לך את כול שגיאות הכתיב וההיגוי האלו,מה קרה פתאום? ???
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים טוב אז ככהדבר ראשון אין שום טעם לשפר "עגלת קניות"לא משנה מה תעשה אתה לא תצליח לעשות שיפור אלה אם כן תשיקע הרבה מאוד כסףמה שכן אתה יכול לעשות זה לקשט את האוטו בצורה ערסיתלהוסיף מדבקות מגוחכות או חצאיות דפוקות וספילר מגוזם שלא יעזור בגרושאו שסתם תוסיף אגזוז זרימה חופשית שיעשה הרבה רעש ויטמטם לך תראשאין עבודה>אין כסף>אין אוטו נורמליובאמת אל תוסיף גאנטים ששוים כשווי האוטו
פורסם 2004 באוקטובר 821 שנים כל השיפורים שציינת לא חוקיים.גם מגנזיום, ניתן להחליף רק למגנזיום אחר בגודל שמאושר ע"י יצרן הרכב לדגם הספציפי שלך.משמע מגנזיום 19" וצמיגים חתך דק להונדה שנת 91 זה לא הכי חוקי... זה הורדה מהכביש...הדבר היחיד בערך שאתה יכול לשים זה מדבקות....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.