עבור לתוכן

עזרה בקשר להשוואת מעבד Athlon xp 2600+Barton עם פנטיום....

Featured Replies

פורסם

AMD Athlon XP 2600+ Barton 512K, 333 Mhz BOX CPU

שווה למעבד

Intel Pentium IV 2.4GHz 1M 533MHz Socket 478 BOX CPU

????

תודה מראש

פורסם

1) הם לא עולים אותו דבר

2) לאיזו מטרה?

פורסם
  • מחבר

אני מדבר אם הם משתווים אחד לשני מבחינת הביצועים?

זאת השאלה.....

פורסם

בסטוק אני מאמין שהאינטל יקח

באוברקלוקינג הבארטון יכול לעקוף

עבודות משרדיות ומשחקים הייתי לוקח את הבארטון

קידודים ועריכות ברמה גבוהה האינטל עדיף

חוצמזה כמו שאינטגרל ציין קודם הם בכלל לא באותו תקציב אלה לא מעבדים שמשווים אחד לאחד

פורסם

הא? בזמנו שקניתי את המעבד אמרתם שהוא בעל אותם ביצועים כמו פנטיום 4 2.6 ועכשיו אתם אומרים שפרסקוט 2.4 יקח?!?

ואני לא על אוברקלוק אז זה לא שווה ערך ל 2.6?

פורסם

פחות או יותר שווה ערך ל2.4B ללא אורקלוק

בקידודים האינטל יק גם אחרי אק

גם ללא אק הבארטון מצויין אבל הפוטנציאל שלו מיושם בעיקר עם...

פורסם

אל תשכח גם שהפרסקוט 2.4 רץ בבאס 533. את הבארטון הייתי משווה בגדול מאוד לסלרון D שעולה אותו דבר ובעל יכולות OC טובות (כמו הבארטון עם קרור טוב). בכל מקרה בלי להיות ספציפי באפליקציה קשה מאוד להשוות. בגדול שניהם סבבה רק שאני הייתי מעדיף את ה AXP כי הוא עולה פחות.

פורסם

רק מבחינת תקציב אפשר להשוות לסלרון, מבחינת ביצועים ואוברקלוקינג אני לא חושב שבכלל יש מה להשוות את סלרון D לBARTON, יותר בכיוון של הסמפרון

והלקוח צריך לבחור את המעבד יחסית לשימוש שלו, AXP לא תמיד מומלץ מול אינטל, ואינטל לא תמיד מומלץ מול AXP...

פורסם

זה לא בדיוק מה שההשוואה של XBIT אומרת, ולא בדיוק מה שקראתי על יכולות ה OC של ה D.

פורסם

אתה מוזמן לשתף אותנו בכתבה מוכיחה שסלרון D טוב יותר מBARTON

פורסם

טוב, אני אחדד את מה שאני אומר:

בתמונה, השוואה ממוצעת בין ה AXP2800 ל D335. זה לא אומר שבגדול אפשר להגיד שהביצועים שלהם דומים ושהיות וה AXP 2800 יותר טוב מה 2500 אז D335 משתווה בגדול ל 2500? שים לב שכתבתי קודם שלא ניתן להשוות בלי לדעת על איזו אפליקציה מדובר, שכן הממוצע לוקח בחשבון את כל האפליקציות. אבל בגדול, בלי להיות קטנוניים אי אפשר להגיד שהם משתווים?

OC לסלרון D 330. זה לא מעיד על יכולות OC טובות עם קרור אוויר?

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/celeron-d_8.html

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני מסכים עם אינטגרל.

באותו מחיר של 2600 בארטון אפשר לקנות סלרוןD335 שיעקוף אותו/ישתווה לו בביצועים.

גם הוכח שהוא יכול להגיע מהירות של 3.8 ג'יגה הרץ, ובכך משתווה לרמה של בערך P4 3.0!

פורסם

או שבמקום זה תעשה כמוני, תקנה בארטון 2500 ותעשה לו אוברקלוק לדירוג של 3700.. עם 512K ובאס גבוה אני מבטיח לך שהוא יעקוף כל סלרוןD

ובכל מקרה סלרון לא ישתווה לפנטיום, במיוחד בגלל החוסר בזיכרון מטמון

פורסם

עם איזה קירור עשית את הOC? עשית שינויי מתח?

כי אני גם מתכנן לקנות מפרט (ראה דיון בפורום מפרטים) ואולי אני אעשה את זה (זה תלוי כמובן אם צריך לקנות קירור מיוחד או שצריך לעשות שינויי מתח)...

פורסם

תנחש... נראה לך שתגיע ל 2500@3700 במתח סטוק? המעבד שלי דרש 0.2V (חלק מהמעבדים יגיעו לזה גם בתוספת של 0.1 או 0.15V)

וקירור אתה צריך בכל מקרה כי הסטוק שמגיע עם הבארטון בקושי מתמודד עם טמפרטורת קיץ ישראל.. שלא לדבר על זה שהוא לא יסחוב אפילו אוברקלוק ל 2800..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים