פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים עריכה: המשך בראש הדף השני, הצג מגיב למחשב אבל כותב שטויות.. כנראה בעיה באופציות, תודההודעה מקורית:אוקי אז חיברתי את הLPT למחשב, חיברתי אותו ל0 ו5V בספק כוחהוא מראה ריבועים ריבועים - עד כה הכל נראה תקיןבביוס הוא מוגדר בתור EPP ו378התוכנה LCD SMARTIE לא רצתה לעלות בגלל שאמרה שיש בעיה עם הדרייברים של ה I\O אז הורדתי מהמדריך LCD באתר את הדרייברסבבה התוכנה עולה, אני קובע לה "פירללי" נדמה לי שהמסך זה 2X16 אז זה מה שקבעתירושם תוכן טקסט (מסמן ב ENABLE) ולוחץ אישורעל הבדיקה הגרפית בתוכנה באמת הכל נראה תקין (רואים את הטקסט זז) אבל המסך LCD לא מגיב!מה עושים?תודה.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר כן... עם כמה וכמה תוכנותמה יכולה להיות הבעיה ? ??? (זרקו כל ניחוש, כל כיוון יכול לעזור)
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים תנסה להתקין את הקובץ הזה:http://www.driverlinx.com/ftp/unsupported/port95nt.exe(יש לך XP,מן הסתם,נכון?)אולי יעזור,סתם רעיון שנזקף לזכותו של נרגילה
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר זה הדריבר שהתקנתי (רק מלינק אחר) , התוכנה הפסיקה לשלוח את ההודעה שאין דרייבר תקין אז אני מתאר לעצמי שזה בסדר
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אהה הבנתי...טוב אין לי שום רעיון חוץ מזהבטוח זה אמור להיות מוגדר בתור EPP? אולי משהו אחר?(ניסיון לא ברור לעזרה,סורי אין לי מושג באמת)
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר כן, הלכתי לפי המדריך באתר (יש EPP ויש ECP משהו כזה, בביוס יש לבחור או את זה, או את זה, או שניהם באופציה "ECP+EPP) אז פשוט בחרתי במשולב זה נראה לי הכי נכון (חוצמזה זאת היתה אופציית ברירת מחדל ככה הגיע הביוס אז בשביל מה לגעת..)
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים תנסה את כל האופציות שיש לך בביוס,תבחר אחת ואז תצא ותשמור ותראה אם עובד עד ש(בתקווה)יעבודאני חושב שזה אמור להיות ECP אגב
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר בביוס האופציות נותנות גישה לשתי ההתקנים (שיטות.. איך שתקרא לזה) ככה שהבעיה היא לא בביוסכרגע המסך כן עובד ומגיב למחשב אבל לא מציג דברים נורמליים, שהיה לי את הדרייבר של ה 95\NT הוא המשיך להציג ריבועים, ובנוסף ברקע לריבועים גם הציג משהו כמו אות סינית דומה ל "E" (בערך 3 כאלה..) ע"י התוכנה CrystalControl, ובSmartie לא הגיב בכללמחקתי את הדרייבר של ה 95\NT והתוכנות לא עלו בהודעה שמשהו חסר בגישה להתקן ה I\Oבקיצור ולעניין בעלי מסך LCD המשתמשים במערכת הפעלה XP, אתם מוזמנים לפרט מה עשיתם , באיזה דרייברים אתם משתמשים ובאיזה תוכנותאיזה הגדרות צריך וכו וכו.. אפשר לשלוח לי מסרים או לענות פה בתארד המטונף הזהתודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.