עבור לתוכן

AMD vs. Intel- Value Market

Featured Replies

פורסם

אוקיי....

כפי שאפשר לראות במבחנים של Xbit Labs:

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron.html

מעבדי ה Celeron D טובים יותר ממעבדי ה Sempron. ה PR של AMD נראה מגוחך ואפילו דיי מעליב לדעתי, בתור חברה שהתחילה להתחרות באינטל עם מעבדים זולים וטובים (ו PR נועד במקור בשביל להדגיש שהמעבדים שלה עוקפים/משתווים לאלה של אינטל למרות שהם עובדים במהירות נמוכה יותר). כרגיל ב UT2004

מעבדי AMD טובים יותר.... אבל בכל השאר הסלרונים עוקפים פחות או יותר. בקיצר, כרגע עוד יש את הבארטונים (שמחירם לא השתנה כבר שנה וחצי) אבל ברגע שהם יגמרו, כאשר מישהו ירצה מעבד ב 400-500 שקל, הסלרון D יהיה המעבד המשתלם יותר....... מה גם שמעבדי הסלרון D הם OCקרים טובים מאוד (עם 2.66 ראיתי שהגיעו ל 3.5 ואף יותר על קירור סטוק). והסלרונים האלה כן מרוויחים מהמהרה, בניגוד לישנים.

מה אני אגיד, זה קצת מאכזב ש AMD מציעה פחות מ intel עבור אותו מחיר. :\ לא רק שעברו הימים שבהם היית קונה AXP במחיר של סלרון ומקבל ביצועים של P4, אלא אפילו מעבדי ה Value של AMD פשוט חלשים.... בסך הכל מעבד Sempron שיעלה היום 400 שקל יביא את אותם ביצועים שמעבד AXP ב 400 שקל לפני שנתיים הביא.... דיי מאכזב.

מה יש לכם להגיד?

פורסם

מה זה PR ?

פורסם

HMMM ;D

PR במקרה הזה אכן היה Performance Rating ולא Press Release. עם משפחות הקורבנות הסליחה.

אני מניח שחשוב לקרוא הודעות לפני שעונים, גם אם מדובר במשהו פשוט כמו PR... ;D

פורסם
  • מחבר

performance rating ::)

פורסם

לא, זה אומר PREFORMANCE RATING...

זה גם אורמ מה שאתה אמרת, אבל זה לא נכון בהקשר.

מה שאני אמרתי זה בעצם שיטה שמשווה בין המעבדים של אינטל למעבדים של AMD (לדוגמא אינטל 2400 מגה הרץ=(בערך)AMD 2400+)...

הבנת?

פורסם

אתה מדבר גם מהנושא קודם ;)

(נראה כאילו מעכו לסמיילי ת'עין)

אבל לא קוראים לזה Speed Rating ??

פורסם

לא.

פורסם

*אני מתעלם בתגובה זאת מהסמפרון 3100*

תקרא טוב את הביקורת , הביצועים כמעט זהים במשחקים ,

בQ3 שידוע כחובב אינטלים הסלרון D ניצחו.

בUT2004 שידוע כאוהב AMD הסמפרון ניצחו.

באקוואמרק יש פחות או יותר תיקו .

אקוומרק CPU זה בחינה סינטטית מאוד אז אני מתעלם מזה .

Far Cry תיקו ביקרים יותר  , יתרון זעיר לאינטל בזולים יותר .

DOOM3 יתרון לAMD ביקרים יותר , יתרון לאינטל בזולים יותר.

הסיכום שלהם:

Overall, its hard to say that any of the two value CPU families is better in gaming applications. Depending on specific optimizations or algorithms, either the Celeron D or the Sempron may become the winner. Note also that the K8 architecture of the Sempron 3100+ for Socket 754 systems provides the best performance in almost all the gaming applications in comparison to any other value processor.

פורסם

האמת שזה הסיכום שלהם:

It is clear that the Semprons with ratings of 3000+ and lower, i.e. intended for Socket A systems, are slower than the Celerons working at the frequency that equals that rating, by about 5-6%.

פורסם

האמת שזה הסיכום שלהם:

It is clear that the Semprons with ratings of 3000+ and lower, i.e. intended for Socket A systems, are slower than the Celerons working at the frequency that equals that rating, by about 5-6%.

דיברתי על ביצועים במשחקים , והסיכום שלי הוא הסיכום של ביצועים במשחקים

תהיה ער לכך שבחישוב הסופי שם מעורבים הרבה מבחנים סינטטים שלא מציגים תמונה נכונה בשביל משתמש רגיל\בשביל אף אחד.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.... במשחקים הם פחות או יותר שווים(PR לעומת MHZ של אינטל; אני לא מדבר על ה 3100+ כי הוא כבר עולה כמו מעבד mid-end ולא כמו מעבד low-end). אבל האינטל מנצח בהרבה אחרים...

בסך הכל הם פחות או יותר שווים, נכון. ההבדלים מזעריים לפה ושם. אבל עדיין ה PR לדעתי קצת משקר. ומה עם היכולת OC הטובה יותר של ה Celeron D? והמחיר הזול יותר שלו ביחס למעבד עם PR זהה?

בקיצר, אני עדיין חושב שהסמפרונים האלה פשוט לא ממש שווים את המחיר (הם עולים בערך כמו שעולה AXP עם PR מקביל.... שעולה עליהם). העניין הוא שלפי הרושם שלי AMD הוציעה פה סידרת מעבדים לא משתלמת... שזה דיי מנוגד לכל מה שהלך עד עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים