עבור לתוכן

תוצאה נמוכה ב3DMARK05 צריך עזרה....

Featured Replies

פורסם

אני מקבל בסביבות ה4300 גג...

ואני חושב שזה נמוך יחסית למפרט שיש לי (בחתימה) כי ראיתי אנשים עם מפרט דומה לשלי שעברו את ה5K...

אז ככה... מותקן אצלי direct X 9.0C עם דריברים 61.77...

מה אתם מציעים לעשות על מנת לשפר את התוצאה? ::)

• תגובות 32
  • צפיות 1.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לדעתי עוד 512MB זכרון יעזרו פה מאוד.

פורסם

לא חושב...

נראה לי שכדאי שתנסה לשנות את גירסת השיידרים בהגדרות התוכנה ל 2.0a או 2.0b לפני שאתה מתחיל עוד בדיקה... כפי שכבר טענו בת'ראד המרכזי.

פורסם

אני מקבל בסביבות ה4300 גג...

ואני חושב שזה נמוך יחסית למפרט שיש לי (בחתימה) כי ראיתי אנשים עם מפרט דומה לשלי שעברו את ה5K...

אז ככה... מותקן אצלי direct X 9.0C עם דריברים 61.77...

מה אתם מציעים לעשות על מנת לשפר את התוצאה? ::)

חבר, זהוא רק מספר נבוב וחסר משמעות.

גם אם תקבל ציון כמו המידת נעליים שלך, עם מפרט כזה תוכל להריץ כל משחק שיצא בקרוב בצורה מצויינת.

מה יתנו לך עוד 200 300 נקודות? זה ישמח אותך? ישכנע אותך שיש לך מחשב טוב? זה ישמח אותך?

בחיאת, תכניסו דברים לפרופורציות. נחמד לראות מה התוצאה של המחשב שלך, אבל לפתח לזה אובססיה (כן,יש כאלו.) זה פשוט מעפן \:

בקיצור תשמח בחלקך :)

(יש מצב אני פותח בקריירה של פסיכולוג?)

פורסם

אל תשכח לעדכן דרייברים ל-66.51.

פורסם

הבן אדם שטען שהוא עבר ת5K גם טען שהוא הגיע ל1350mhz בזכרונות, כשאר בפועול עם ULTRA הכי גבוה שהגיעו היה 1260 וזה עם קירור רציני ומודים.

הGT אמור לקבל כ4500 נק' עם דרייברי הבטא, וכ4000 עם הרשמיים, ה66.72 כנראה שגם הם לא יקבלו אישור של FM. אין מה לעשות הדרייברים של נבידיה והחוסר הבייצים של FM הרסו את 3Dmark. והפכו אותה ל"של מי השורה הזאת בכלל" "A thousand points for everyone because it doesn't matter" :lol:

היו צריכים לסרס את האופטימיזציות כאשר הן הגיעו לרמה של חוצפה, לצערי FM לא עשתה זאת, ורק לפני זמן קצר הם החליטו להתחיל לבדוק ולאשר דרייברים סבירים.

מה זה משנה כמה 3Dmarkים אתה מקבל? משחקים רצים לך? אתה נהנה מהכרטיס? זה מה שחשוב... אכפת לך שמישהו עם XTPE מומהר קיבל 8250 נק'? אכפת לך שמישהו עם שני gf6800u קיבל 7200? לטובתך אני מקווה שלא... בכל מקרה חכה לדרייברים חדשים, התוצאות יעלו "סמוך" על נבידיה... בכל מקרה GT לא אמור לעבור 4500 ללא OC, ככה שכל עוד לא תעשה אחד אל תצפה מהתוצאות לעלות יותר מידי, אפילו עם דרייברי פלא...

פורסם
  • מחבר

הרצתי את זה עם ההגדרות שאמרתם, VS 3.0 וPS 2B והתוצאה שקבלתי היא 4113...

ד"א הכרטיס שלי בא במהירויות U סטוק...

ואני פוחד להתקין את הגירסאת בטא בגלל שיש איתה בעיות...

נראה לכם הגיוני שאני אקבל תוצאה נמוכה כזאת?

פורסם

נסה לכוון את שניהם ל 2.0 רגיל

פורסם
  • מחבר

יש עוד הצעות/תגובות/פתרונות ??

פורסם

הבן אדם שטען שהוא עבר ת5K גם טען שהוא הגיע ל1350mhz בזכרונות, כשאר בפועול עם ULTRA הכי גבוה שהגיעו היה 1260 וזה עם קירור רציני ומודים.

הGT אמור לקבל כ4500 נק' עם דרייברי הבטא, וכ4000 עם הרשמיים, ה66.72 כנראה שגם הם לא יקבלו אישור של FM. אין מה לעשות הדרייברים של נבידיה והחוסר הבייצים של FM הרסו את 3Dmark. והפכו אותה ל"של מי השורה הזאת בכלל" "A thousand points for everyone because it doesn't matter" :lol:

היו צריכים לסרס את האופטימיזציות כאשר הן הגיעו לרמה של חוצפה, לצערי FM לא עשתה זאת, ורק לפני זמן קצר הם החליטו להתחיל לבדוק ולאשר דרייברים סבירים.

מה זה משנה כמה 3Dmarkים אתה מקבל? משחקים רצים לך? אתה נהנה מהכרטיס? זה מה שחשוב... אכפת לך שמישהו עם XTPE מומהר קיבל 8250 נק'? אכפת לך שמישהו עם שני gf6800u קיבל 7200? לטובתך אני מקווה שלא... בכל מקרה חכה לדרייברים חדשים, התוצאות יעלו "סמוך" על נבידיה... בכל מקרה GT לא אמור לעבור 4500 ללא OC, ככה שכל עוד לא תעשה אחד אל תצפה מהתוצאות לעלות יותר מידי, אפילו עם דרייברי פלא...

אני הבן אדם שהגיע ל 5900 !!!

ואני יכול להוכיח לך בכל דרך שתיבחר

או אפילו אתה מוזמן לקפוץ לשתות קפה ולבדוק... :)

פורסם

תעלה לORB, ותשמור תתוצאה ותעלה לפה...

פורסם

תתקין את הדרייברים 66.70 התוצאה תעלה בכ300-500 נק'.

דרך אגב ישנם דרייברי 66.81 שמקבלים קצת פחות (אולי 100 נק') אבל הם WHQL ומקובלים על FUTUREMARK.

:xyxthumbs:

פורסם

יש לי a64 3200+ ו asus 6800U

דרייברים 66.81 והוטפיקס על ה 3dmark 05

אני מקבל 5500 עם אוברקלוק לכרטיס מסך של 440 לליבה ו 1.15 לזכרונות..

אני יותר מאוחר יעלה עוד, אחרי שאני יראה שהכל עובד כמו שצריך עכשיו.

איך לעזעזל הגעת ל 5900?????

פורסם

66.72 הם WHQL .

ודוגמה צודק אין טעם להוציא עוד 100 או אפילו 1000 נקודות , מה שחשוב זה המשחקים!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים