פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים לא צריכים להיות לאגיםחיבור קואוקסיאלי הוא חיבור RCA רגיל, תבדוק בחוברת של הלוח אם אם יש לך כזה יציאה. בלוחות של Giga-byte בדרך כלל יש כרטיס הרחבה עם חיבור קואוקסיאלי ואופטי.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אני חייב חיבור קואוקסיאלי? אי אפשרל קנות כבל איכותי עם חיבור רגיל? ואם חייבים אז העם אני צריך לקנות כרטיס הרחבה וכמה הוא עולה?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אתה יכול להעביר סטראו רגיל, אבל בשביל זה אתה צריך 2 חוטים לאודיו ואחד לוידאו.אם יש לך רסיבר ולרסיבר יש כניסה קואקסיאלית עדיף לך לחבר חוט אחד דיגטלי, גם יעלה לך הרבה פחות וגם יתן לך אפשרות לראות סרטים ב-Dolby Digial, DTS ועוד פורמטים של אודיו דיגטלי.תבדוק בחוברת של הלוח אם או באתר אם יש לך יציאה קואוקסיאלית.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אוקיי תודה אני אני לא חושב שיש לי יציאה כזאת וגם אין לי רסיבר אז אני יאלץ לקנות שתי כבלים גם ככה יש לי רק סטריאו ככה שאני לא חושב שיהיה לי שימוש בכבל דיגיטלי משום שאין לי סראונד אלה רק virtual surround בטלויזיה שאני לא חושב שעוזר במשו...
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אז אתה צריך כבל (או מתאם) מפלאג סטיראו 3.5 מ"מ (חיבור אוזניות) ל-2 חיבורי RCA.
פורסם 2004 באוקטובר 421 שנים נו באמת לא צריך כאלה כבלים שעולים מלא כסף אתה יכול להכין לבד יש בהום סנטר קבלים של לא יודע כמה אבל זה הרבה וגם ראשים של בננה כאלה ואתה רק צריך להלחים אותם ויש לך אחלה כבל אני עשיתי את זה לבד וזה יצא לי ממש טוב וראיתי כבר יותר מ10 סרטים בצורה כזאת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.