עבור לתוכן

חיבור מחשב ל T.V למבינים בלבד.

Featured Replies

פורסם

יש לי כ.מסך 9600 XT עם יציא ל TV שדרכה מחוברת הטלויזיה בחדרי.

אורך הכבל בערך 5 מטרים ורואים מצויין!!!

לאחרונה עלה לי רעיון לחבר גם כן את TV שבסלון למחשב להעביר כבל או לקנות את המכשיר האלחוטי הזה. אבל אני לא רוצה לנתק את החיבור לTV אצלי בחדר אלא לעשות פיצול. לא קשה במיוחד כולה לחתוך ולהוציא כבל נוסף.

השאלות שלי:

במידה ואני מנתק את החיבור לTV שאצלי בחדר ומעביר לסלון שבערך אני אצתרך לשהתמש בכבל באורך 20 מ' איך תהייה האיכות?

במידה ואני מפצל את החיבור לTV ומעביר לסלון איך תהייה האיכות?

האם משהו התנסה במכשי האלחוטי הזה? איך האיכות?

תודה L.A

פורסם

אני גם מעוניין לראות בטלויזיה בסלון. על איזה מכשיר אלחוטי אתה מדבר?

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה שלך אם אפשרי לחתוך ולחבר עוד כבל אני לא רואה כל סיבה שלא

אבל יכול להיות שלכבל 20מ' תצתרך מגבר בכל אופן תנסה קודם בלי ...

ובקשר לאלחוטי שמעתי עליו טובות אבל בחיים שלי לא ראיתי את זה אצל מישהו

אגב אפשר לקנות מכשיר כזה בכל מיני מכירות פומביות למיניהן אם אני לא טועה ראיתי אחד כזה בוואללה שופס

הוא עולה כ 575 אז קחו בחשבון לפני שקונים בפומביות שלא תשימו קצת יותר מידי ולא לשכוח את הדמי משלוח

האתר הבית שלהם הוא :

www.ictv.co.il

פורסם

איזה כבל RCA? בכל מקרה כבל איכותי, ומסוכך הייטב יחזיק 20 מטר ללא פגיעה באיכות, לא לפחות אחת רצינית.

פורסם

אני משתמש בכבלים של 15 מטר והאיכות מצויינת... המרחק לא משנה אבל כדאי שתקנה כבלים איכותיים... יש ב50 שקל ויש ב 100 שקל [הום סנטר] קנה של המאה - של אוסר סאמי עם חיבורים שעליהם מצויירים חיצים כאלה...

תהנה!

בקשר למפצל - יהיה קשה להשיג מפצל לאס-וידאו.. אני אישית, עוד לא ראיתי אחת כזה... פשוט תנתק ותחבר או שתשתמש בחיבור אחר - בחיבור ה RCA הצהוב לטלוויזיה אחת ולאס-וידאו לטלוויזיה שנייה... אני לא יודע אם זה יעבוד אבל תנסה!

עריכה :

רק בשביל הקטע אני אציין את זה שאני יותר משנתיים צופה בסרטים מהמחשב בטלוויזיה אז יש לי ניסיון פה ושם...

פורסם

לא אמורה להיות ירידת איכות , רק תדאג שהכל יהיה טוב ואיכותי . בקשר למפצל .......אתה יכול לעשות לבד , אל תחתוך את הכבל זה פוגע באיכות , תעשה מפצל וזהו .

פורסם
  • מחבר

סבבה נתחיל בנישויים :)

איך אני מכין מפצל כזה? יש למשהו מושג?

לדבי ICTV גם אני שמעתי על זה דברים לא רעים. אבל הבעיה שאין להם סניף הם עובדים רק דרך האנטרנט שזה קצת מעלה חשד.

פורסם

אני משתמש בכבל של 30 מתר ורואים ממש טוב ואני מעביר גם קול בכבל של 30 מתר

ומה הקטע אתה מפחד לנתק את הרבל שאצלך בחדר מה יקרה כאילו עם תנתק אותו

פורסם

הנה אתה יכול לעשות ככה פשוט ביותר , השחור מתחבר לפלוס של החיבור RCA והשחור הולך לאדמה ..

ומה הקטע אתה מפחד לנתק את הרבל שאצלך בחדר מה יקרה כאילו עם תנתק אותו

הוא רוצה ששניהם יהיו מחוברים !!!!

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

זה יעבוד במקרה של של RCA אבל יהיה די קשה להכין אחד כזה של אס-וידאו

בקשר למכשיר האלחוטי הזה - הוא באמת לא שווה את המחיר... ב200 דולר אפשר לקנות אקס בוקס ומתאם אלחוטי בשבילו וצ'יפ ואת ההרחבת דולבי/HDTV

מקבלים גם איכות טובה יותר גם מערכת משוכללת יותר וגם סראונד (בלי לדבר על הבונוס של משחקי האקס בוקס)

לאקס בוקס גם יש שלט ודיוידי די איכותי

פורסם

Lethal_Acid אתה יכול לקנות מפצל RCA בחנות, זה לא עולה הרבה וזה יעשה בדיוק מה שאתה רוצה.

פורסם

מצטער על ההחדפות אבל אני גם מתחכנן לעשות אותו דבר כמה יעלה לי כבל של 10 מטר איכותי? ואני צריך גם קבל לאודיו האם אדיו עולה פחות? ואיפה הכי כדאי לקנות? תודה

פורסם
  • מחבר

OK הבנתי!!!

מפצל לRCA ניתן לקנות, כבלים ניתן לקנות סבבה לא כאב ראש גדול מידי.

:xyxthumbs:

שני הסוגים תוכל למצוא בהום סנטר כמו שציינו בעמוד הקודם, או בחנות לאודיו.

כך בחשבון שאם אתה מעביר אודיו למרחק גדול יש פאשרות שייצרו רעשי רגע מעין זימזום כזה לכן תצתרך מגבר.

פורסם

מגבר לא תצטרך וגם אם תרצה לא תמצא איפה לקנות.

הזמזום לא נובע מהאורך של הכבל, הוא נובע מהעובדה שהטלויזיה מקבל אדמה שונה מהאדמה של המחשב דרך השקע של הכבלים. (היו על זה המון דיונים בעבר)

אם יש לך רסיבר תוכל להעביר רק כבל אחד של אודיו (קואוקסיאלי) וכבל אחד של וידאו. כבל איכותי עם סיכוך מלא באורך 10 מטר שמעביר 1RCA יעלה לך 80 שקל. אני העברתי 2 כבלים כאלה ורואים ושומעים מצויין (160 שקל לשניהם)

אם תחסוך באיכות של הכבל ב-10 מטר אתה עלול לא לראות/לשמוע כמו שצריך. ב-10 מטר מאד רצוי כבל עם סיכוך מלא שמקיף את החוט של הסיגנל ולא סיכוך דק ועלוב שעובד לידו.

ככה צריך להראות כבל איכותי עם סיכוך מלא - http://members.lycos.co.uk/holyy/TV/tv5.jpg

פורסם

אוקיי תודה רבה!! ואיך נראה החיבור הקואוקסיאלי? והאם יש חיבור שלו לכרטיס קול שלי? ac 97 מובנה על GA-8SQ800? ולא יהיו לי לאגים בגלל המרחק בוידאו או בaudio?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים