פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים שלום לכולםיש לי ברשותי כרטיס מסך של חברת GAINWARD - GFORCE 4הכרטיס תומך ב TV OUT אבל אין לי אפשרות להופוך אותו לTV OUT (או שפשוט אני לא מוצא אותה)מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל TV OUT??תודה מראש!
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר אולי קיימת תוכנה אוניברסלית שנותנת שליטה על היציאה? של TV OUT?או משהו בסגון הזה?
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים הקפצת דיונים הינה אסורה!בפעם הבאה אאלץ לנעול את הדיון.קרא את חוקי הפורום - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59721.0
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים תתקין תדריברים החדשים ותחפש לפי מה שאני זוכר כשנכנסים בהגדרות לדריברים יש בצד תפריט אז תבחר את השני ומשם אתה תבין
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר דבר ראשון לא היה בכוונתי להקפיץ נושא... הוספתי עוד שאלה לתרד... פעם הבא אני פשוט יערוך אותו...בכל מקרה, התקנתי דרייבר חדשוגם התקנתי דרייבר חדש מ NVIDIA ועדיין סגורה לי האפשרות...אין איזו תוכנה לזה?
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מה שאתה מחפש זה Nview.. האפשרות הזאת נפתחת בדריבר אך ורק שהכרטיס מסך מזהה שמחוברת אליו טלויזיה...יש את התוכנה Tvtool (תעשה חיפוש בגוגל) שגם נותנת לך להוציא לטלויזיה תראה אולי היא תעזור לך.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים יש תצוגה כלשהיא מחוברת ליציאה בכרטיס המסך?אם מחובר, תלך לחלון דרייברים ואז ל - nView ותבחר שם.אם אין לך את האפשרות - תלך ל troubleshooting ותבחר ב-My TV is not being deteced / Detect Displays
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.