עבור לתוכן

קניתי דרמל של וולף, נתקע לי הכפתור של ההחלפת דיסקיות. (לא משנה - נפתר)

Featured Replies

פורסם

קניתי את הדרמל של וולף, הזה שמגיע גם עם מקדחה נטענת (אני יודע שזה לא שווה הרבה, אבל בשביל 70 שקל מה אכפת לי)

קיבלתי שקית של דיסקיות, והם כולן נראות שבירות ומעפניות כאלה. מישהו יכול לשים תמונה של הדיסקית שאני צריך בשביל לחתוך במתכת?

עריכה: לפני שפניתי לפה, פתחתי והפעלתי את המנוע בשביל לראות שהכל עובד. עבד, סבבה, אבל נלחץ לי הכפתור של הנעילת דסקיות  :o

עכשיו הוא לא נלחץ בכלל, ולא רוצה לעשות כלום.. פשוט תקוע. מה לעשות??

תודה מראש

פורסם

הדיסקיות החומות.

הן באמת נראות עדינות כאלה, והן באמת עדינות, אז תתנהג בהתאם. אבל ברגע שאתה מחבר אותן ומתחיל לעבוד הן עושות את העבודה יפה (לפחות מהניסיון הקצר שלי) - רק לזכור שהן נגמרות מהר. ולגבי העבודה - חשוב להיות עדינים ולחתוך בסבלנות ועדינות.

בהצלחה ותתחדש!

פורסם

היי - אני שמח על הצטרפותך לקהילת המודרים אבל את התשובה לשאלתך יש גם בסטיקי וגם בת'ראד שעוסק במכשיר שקנית בהמשך הדף...

לקרוא קצת, לחפש - הפורום הוא מאגר של מידע אבל הוא מפסיק להיות כזה ברגע שאותה שאלה חוזרת על עצמה יותר מ-50 פעם.

ננעל - כי התשובה כבר קיימת פעמיים בדף הראשי של הפורום.

*** עריכה - הנושא נפתח מחדש עקב הוספת שאלה... - להבא התרכז בשאלה שלא נשאלה - כל השאר מיותר!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אליאנין.

ולשאלה - אין עונים?  :(

עריכה: יששש נתתי לו מכה קטנה על הכפתור והוא החליק חזרה.. יששש איזה מזל.. מפרסם גלרייה בקרוב  :jump:  :jump:  :jump:

עריכה 2: בשביל למנוע הקפצה מיותרת (הת'ראד הזה במילא הולך עכשיו) ערכתי במקום לענות

תודה, גם אני שמח :) ותאמין לי שאני עובד.. ;) אבל קודם כל אני מתאמן על הצד של מארז ישן שיש לי... וחח אחרי שסידרתי את הכפתור - כל הזמן הראש יצא לי, ויש שמה 4 תושבות - ההכי גדולה שמגיעה כבר בתוך הדרמל, אחת שהיא קטנה מדי בשביל הראש של החתיכה, אחת שמתאימה בול ועוד אחת שהיא טיפה יותר מדי גדולה. בין כל החלקים, עד שמצאתי את התושבת הנכונה... חחחח שברתי 4 ראשי חתיכה לפני שהתחלתי ממש לחתוך

פורסם

סבבה

תתחדש , שמח שהסתדר לך ........עכשיו יאללה לעבודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים