עבור לתוכן

צינורת עיבוד נעולים בGF6800NU

Featured Replies

פורסם

שלום

ברשותי כ.מ MSI GF6800NU

השאלה שלי היא האם אפשר לפתוח את הצינרות הנעולים הכרטיס?

בעזרת תוכנה (רייבר טיונר/ אומגה דרייבר)

10X

פורסם

תריץ חיפוש בפורום,פרסמו מדריך כמה וכמה פעמים.

ואל תשכח לחזור לכאן עם תוצאות ;)

פורסם

אתה מוריד ריבה טיונר את הבטא של הגירסא החדשה , ושם יש אפשרות לבחור 12 צינורות או 16 , ואתה בוחר 16 , עושה ריסטרט , וזה צריך לעבוד.. , אם לא עובד כמו שצריך אז מחזירים בתוכנה ל12 והכל יחזור להיות כמו שהיה..(במקרה הגרוע אם כלום לא עולה עושים פורמט)

פורסם

תוריד RIVA TUNER בפרטים יש את המאסק של צ"ע העיבד בביוס, אם זה על 16/6 אי אפשר לפתוח כיוון שהביוס לא חוסם אותם, אלא הם פשוט לא קיימים. אם זה על 12/5 אפשר לפתוח גם תוורטקס החסר וגם את הפיקסל, אם זה על 12/6 רק פיקסל, עם זה על 16/5 רק וורטקס.

פורסם
  • מחבר

תוריד RIVA TUNER בפרטים יש את המאסק של צ"ע העיבד בביוס, אם זה על 16/6 אי אפשר לפתוח כיוון שהביוס לא חוסם אותם, אלא הם פשוט לא קיימים. אם זה על 12/5 אפשר לפתוח גם תוורטקס החסר וגם את הפיקסל, אם זה על 12/6 רק פיקסל, עם זה על 16/5 רק וורטקס.

אחחח

http://www.guru3d.com/rivatuner/

זה מדריך לבדיקה אם אפשר אצלך לפתוח את הצינורות

לצערי אצלי זה

$1100000003 GPU units mask : 16x1,6vp

ז"א שאני לא יכול לפתוח כלום

:x

פורסם

ברוב המקרים הכרטיסים נפתחים, אבל יש בעיה עם הכרטיסים של אסוס, מעט מאוד כרטיסים, ואפילו אולי אף כרטיס אחד, לא נפתחים.

פורסם

ברוב המקרים הכרטיסים נפתחים, אבל יש בעיה עם הכרטיסים של אסוס, מעט מאוד כרטיסים, ואפילו אולי אף כרטיס אחד, לא נפתחים.

דווקא יש מאט מאוד כרטיסים שאשכרה נפתחו, אלא שהצליחו לפתוח אותם היו לרוב גרסאות מעבדה מוקדמות.

פורסם

לפי מה שקראתי צריך את גירסה 15.2 בשביל לפתוח, היא מאפשרת מעקף של מנגנון בליבה שמונע פתיחת צינורות שלא עברו QC במפעל.

את 15.2 יהיה אפשר להשיג כנראה בעוד יומיים(4.10.04).

פורסם
  • מחבר

לפי מה שקראתי צריך את גירסה 15.2 בשביל לפתוח, היא מאפשרת מעקף של מנגנון בליבה שמונע פתיחת צינורות שלא עברו QC במפעל.

את 15.2 יהיה אפשר להשיג כנראה בעוד יומיים(4.10.04).

זה אומר שבכול GF6800 אתה תוכל לפתוח את הצינורות ?

אני סקפתי

אם

גם את זה : http://forums.guru3d.com//showthr ead.php?s=b1be81130e3267e628651dd98af250f9 &threadid=105221

מדריך לבדיקה אם יש לך unlockable pipes

:D

פורסם

לפי מה שהבנתי כן, אבל ברוב ה 6800NU הסיבה שהליבה לא בכרטיס U/GT זה מכיוון שהיא לא הצליחה

לעבור את כל הבדיקות במפעל ולכן ביטלו את הצינורות/יחידות הפגומות והליבה סומנה בתור ליבה של NU.

יש אפילו שמועות על כרטיסי 6800 שנמכרים כ NU למרות שהם LE משמע 8 צינורות עיבוד פעילים בלבד.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי כן, אבל ברוב ה 6800NU הסיבה שהליבה לא בכרטיס U/GT זה מכיוון שהיא לא הצליחה

לעבור את כל הבדיקות במפעל ולכן ביטלו את הצינורות/יחידות הפגומות והליבה סומנה בתור ליבה של NU.

יש אפילו שמועות על כרטיסי 6800 שנמכרים כ NU למרות שהם LE משמע 8 צינורות עיבוד פעילים בלבד.

האמת גם אני שעמתי את זה היום

(בקשר לLE)

אבל אם יש צינורות עיבוד פגומים אז אין לי מה לפתוח אותם

פורסם

עד לא מזמן טענו שלפעמים אפילו אם הצינור נכשל בבדיקה במפעל יש סיכוי שהוא עדיין יעבוד בסדר

תופעות לוואי יכולות להיות בעיות התחממות שיופיעו ויחיבו שימוש בקירור יותר רציני וכו.

בינתיים נראה שלרוב רק כרטיסי סמפל של נבידיה וכרטיסים מיצור ראשוני מצליחים להיפתח בלי ארטיפקטים.

היו כמו הצלחות עם כרטיסים של MSI וקראתי על מישהו שהצליח גם עם כרטיס של Galaxy.

פורסם
  • מחבר

עד לא מזמן טענו שלפעמים אפילו אם הצינור נכשל בבדיקה במפעל יש סיכוי שהוא עדיין יעבוד בסדר

תופעות לוואי יכולות להיות בעיות התחממות שיופיעו ויחיבו שימוש בקירור יותר רציני וכו.

בינתיים נראה שלרוב רק כרטיסי סמפל של נבידיה וכרטיסים מיצור ראשוני מצליחים להיפתח בלי ארטיפקטים.

היו כמו הצלחות עם כרטיסים של MSI וקראתי על מישהו שהצליח גם עם כרטיס של Galaxy.

לי יש MSI

אולי בכול זאת אני אוכל לפתוח אותו

סתם שאלה

כמה בוסט זה נותן ?

פורסם

ה 6800 שלי עושה 9800 ב 3dmard 03

לפי מה שראיתי באינטרנט אם פותחים ניתן להגיע ל 10500 זה כבר לא מאוד רחוק מה GT ולכן אני יהיה מרוצה אם זה אכן יעבוד.

פורסם

למכור LE במסווה של NU זה דבר פלילי (קבלת דבר במרמה ועוד ועוד ועוד ) לא נראה לי שחברות רציניות כמו MSI,Gainward,Leadtek יסכנו את המוניטין שלהם בשביל 'שטות' כזאת.

הלידטק 6800NU הגיע אלי כבר (: אבל אני מחכה ששאר המחשב יגיע והעדכן אותכם.

יש עליו קירור ממש עצבני..כמו של הU...(לU יש עוד פיסת נחושת על הקבלים בצד אבל זה שטויות)הצלעות ממש ענקיות מכסות את רוב שטח הכרטיס ויש גם נחושת באורך של כמעט רוב הכרטיס אחורה

a400tdh-front.jpg

הכרטיס נראה במציאות הרבה יותר יפה...ולמען האמת לא ספרתי אבל נראה לי שיש אצלי פחות קבלים ממה שיש בתמונה

וזה החלק האחורי

a400tdh-back.jpg

בשביל ההשוואה זה הU שימו לב לקירור על הכבלים הצד

a400-u-tdh-front.jpg

ומאחורה זה בול כמו NU

a400-u-tdh-back.jpg

אם מצליחים לפתוח צינורות עיבוד אתה מגיע כמעט לרמה של GT...וראיתי שעם הסטוק בלידטק אנשים עשו 850\450 מ 325\700 בלי הרבה בעיות...לשעתי אחרי אוברקלוק כזה הכרטיס פחות או יותר משתווה לGT...למרות הGDDR3 256Mb

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים