פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים אני רוצה לעשות חריטה אבל אני לא יודע איזה... :\מישהו יכול להציע לי משהו פשוט לא ממש מסובך לעשותהינה המחשב שלי החריטה תבוא בפרספקס מקדימה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים תחפש בגוגל xxx decal (את האיקסים תחליף בשם של ציור או מה שאתה רוצה)אגב אתה עשית את הפאנל הקידמי? עבודה יפה מאוד
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר תחפש בגוגל xxx decal (את האיקסים תחליף בשם של ציור או מה שאתה רוצה)אגב אתה עשית את הפאנל הקידמי? עבודה יפה מאודכן אני עשיתי הכל...ול-מה אתה מתכון שאתה אומר פאנל קידמי? לכל החלק הקידמי...לחלון...או לצביעה?
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים התכוונתי לחלון הוא יצא לך ממש יפה ונקי בקשר לצביעה אם תביא תמונה ברורה יותר אוכל לראותאגב אני במקומך לא הייתי עושה שם חריטה זה יהרוס בצד אולי הייתי עושה איזה חריטה יפה אתה גם יכול לעשות חור למאורר 80 מילימטר שיוציא את כל האוויר החם (במקרה שלך ישר על הפנים)
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר דבר ראשון תודהדבר שני אין מקום לעשות בצד חריטה כי יש את המאורר באמצעדבר שלישי מצטער על האיכות צילמתי עם הפלאפון שלי דבר רביעי יש לי אחלה זרימת אוויר במארז יש מספיק מאווררים שמצואים ומכניסים הינה תראה לבד: (שרטוט מסכן אבל עדיף מכלום)ודבר חמישי חחח אם לא מאורר ולא חריטה מה אני יעשה עם החלון הזה ישאיר אותו ככה?[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר מה בנוגע לשאלה שלי? מה אני יעשה עם החלון הזה? הוא נראה לי סתם מבוזבז בלי כלום עליו
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים לפי דעתי, תעיף משם את המאוור, ותלחיף אתה הפרספקט.ותחרוט משהו שאהוב עליך.ואת המאורר את יכול למקם מתחת לחלון.
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר אבל אז שאני ידליק את הקטודה לא יראו את הלד טוב :\ ובכלל לא יראו את החריטה :\
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים רוצה חריטה בת זונה? אתה מכיר את סמל אהבה?...הוא כזה מוזר אבל אפשר לחרוט אותו שם מקדימה ולכוון לזה לד תאמין לי סוף הדרך!
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אם היה לי דבר כזה, הייתי שם שם אקוואריום עם דגים שזוהרים באולטרא, ושם קטודה UV... ברצינות קצת מטורף, אבל לא הרבה השקעה ואני חושב שייצא מדהים. בטוח יותר יפה ממאוורר
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים שומע אתה יכול להוריד את המקום מקדימה וליקנות מסך של סוני ולשים אותו בתור חלון של מחשב שניה אני ישלח לך לינק תראה מה אנשים עשו עם זה...http://bit-tech.net/article/136/1http://bit-tech.net/article/136/2
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר חרטתי כבר ביו האזארד...אבל תמיד אפשר לשנות...נראה איך זה יצא עם הביו האזארד והלד ואז אני יעלה תמונה תגידו מה אתם חושביםועוד שאלה איזה לד כדאי לי לשים ? לד UB או לד רגיל ? ((יש לי בעיה להשיג לד UB האם ההבדל הוא כזה משמעותי ?)ואיזה צבע לד אתם חושבים שיהיה יפה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים דווקא לדעתי לד בצבע כחול יהיה דווקא יפה!!! זה מתאים לסמל נ.ב הסמל יצא סוף..........
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר כן אבל יש לי קתודה כחולה שזה קצת יהיה מעצבן שזה באותו צבע לכן אני צריך לחשוב על משהו אחר אני יעלה תמונה של איך זה עם הקתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.