עבור לתוכן

מעבדי AMD טובים רק למשחקים?

Featured Replies

פורסם

למה כולם אומרים שהם טובים למשחקים?..

סבבה שהם טובים למשחקים

אבל מה יקרה שאני אריץ תוכנות כבדות ודברים כאלה?

3D STUDIO MAX

ועוד?..

אני משחק הרבה במשחקים אך גם משתמש בתוכנות עיצוב ותכנות...

AMD זה מה שאני צריך?..

פורסם

עדיף אינטל, אבך גם AMD יעשה את העבודה (במשחקים אפילו יותר מאינטל. במולטימדיה לאינטל יש יתרון).

פורסם

עדיף שתיקח אינטל במקרה שלך, אלא אם אתה מתכנן להשתמש ב64bit שיש לAMD בעתיד.

עדיף אינטל, אבך גם AMD יעשה את העבודה (במשחקים אפילו יותר מאינטל. במולטימדיה לאינטל יש יתרון).

זה נכון רק לגבי סדרת ה64bit.

פורסם

בתכלס, שני המעבדים מצוינים.(A64 ו P4).

במשחקים האינטל נופל במעט מה AMD, בקידודים ומולטימדיה ה AMD נופל במעט מהאינטל... זה באמת לא קריטי...

אני הייתי לוקח A64 בכל מקרה בשל התמיכה העתידית במערכות 64 ביט.

פורסם

הגיע הזמן להחזיר דברים לפרופורציה.

כל מעבד מהיר מAXP2500, מספיק כיום לכל דבר, כל אפליקציה וכל משחק. בין אם הוא A64, או P4.

מעבדים מהירים יותר יתנו ביצועים טובים יותר, אין ספק, אך אלו יהיו זניחים ברוב המקרים - כמה תוכנות יש כבר שהן cpu intensive?

כל ההבדלים עליהם מדברים כאן בין המעבדים השונים קיימים, אמנם, אך אתה כנראה לא תרגיש ביניהם.

P4 או AMD, זה לא משנה. הAMD קצת יותר מהיר ברוב הדברים, הP4 יותר מהיר בדברים להם בוצעה אופטימיזציה ספציפית (וזה כולל לא מעט תוכנות).

פורסם

P4 או AMD, זה לא משנה. הAMD קצת יותר מהיר ברוב הדברים, הP4 יותר מהיר בדברים להם בוצעה אופטימיזציה ספציפית (וזה כולל לא מעט תוכנות).

שוב, זה נכון רק לגבי סדרת ה64ביט של AMD.

אינטל יהיו טובים יותר גם באפליקציות שצריכות זכרון מהיר,שכן גם פה אינטל לוקחת עם הDual DDR, בAMD הפינג לזכרון מהיר יותר (בגלל שבקר הזכרון הוא על המעבד עצמו) אבל מהירות הזכרון עדיין נופלת בהרבה מהאינטל.

סכה"כ זה שיקול של האם אתה רוצה לנצל את ה64ביט לעתיד או לא.

פורסם

הגיע הזמן להחזיר דברים לפרופורציה.

כל מעבד מהיר מAXP2500, מספיק כיום לכל דבר, כל אפליקציה וכל משחק. בין אם הוא A64, או P4.

מעבדים מהירים יותר יתנו ביצועים טובים יותר, אין ספק, אך אלו יהיו זניחים ברוב המקרים - כמה תוכנות יש כבר שהן cpu intensive?

כל ההבדלים עליהם מדברים כאן בין המעבדים השונים קיימים, אמנם, אך אתה כנראה לא תרגיש ביניהם.

כמה תוכנות יש cpu intensive? לא יודע, אבל המקס היא אחת כזאתי. ויש הבדל לטובת הP4 בה ובתוכנות דומות אחרות, במיוחד בסצנות מורכבות. ושימוש בRT או GI.

למקס עדיף לקחת P4 מהיר 3.0-3.4 ופרסקוט.

פורסם

ועכשיו נשאל כמה אנשים משתמשים ב3DSMAX בצורה כזו שיהיה הבדל בזמני הrender בין מעבדים שונים.

סביר להניח שמי שמגיע לסצינות שלוקחות דקות לרנדר, גם יגיד ש3DSMAX זה רוב מה שהוא עושה עם המחשב.

פורסם

הוא שאלה ספציפית לגבי 3DSmax... אם הוא לא היה משתמש בה, לא נראה לי שהוא היה מציין אותה :)

פורסם

וכאן המקום להבדיל בין משתמש מקרי, שמדי פעם עושה איזו צורה אבסטרקטית, ובין מי שבאמת משתמש בזה לדברים רציניים.

אם הוא מהסוג השני, אני מתנצל..

פורסם

דווקא דברים כמו 3DSMAX צפויים להרויח הכי הרבה ממעבד ל 64 ביט, הרבה יותר ממשחקים.

נכון שזה הימור לגבי הזמן שזה יקח, אבל ברגע שתצא גרסא ל 64 ביט ומערכת ההפעלה המתאימה כל מעבדי A64 צפויים להשאיר את ה P4 הנוכחיים שאין להם EMT64 הרחק מאחור.

פורסם

זה ידרוש גרסאה שלו שתתמוך ב64bit עד שתצא אחת זה יכול לקחת הרבה זמן...

פורסם

לדעתי , המעבד הכי משתלם שהולך להיות יהיה הסמפרון 3100 בסוקט 754... , כל הסמפרונים בסוקט A לא משהו... , הסלרונים החדשים עדיפים עליהם , אבל אם יש את האפשרות לקנות את הסמפרון לסוקט 754... , ואולי גם יהיה לוחות זולים ל754 , ואז זאת תהיה אלטרנטיבה מעולה לאינטל... , סוקט A הולך לספוג מכות קשות בגלל הסמפרונים , אני מקווה שימשיכו רק לייצר את הבארטונים...

פורסם

אתה יודע שכבר ביטלו חלק מהבארטונים (2500 ו2600 אם אני לא טועה). כעת מייצרים את ה2800,3000,3200 (שוב, אם אני לא טועה) שאף פעם לא היו משתלמים...

ובאמת ה3100+ הולך להיות ביג היט...

מעניין כמ הוא יעלה בארץ...

הוא עולה בארץ 870 ש"ח...

תמחור לא רע (חוץ מהעובדה שבחו"ל הוא עולה איזה 500 ש"ח). אין דבר שיכול להתחרות בו... הבארטונים במחיר שלו לא מגיעים לקרסוליים שלו כנ"ל הסלרון D. על הסמפרונים אין בכלל על מה לדבר, והפנטיומים והA64 (שדרך-אגב, מאוד מתקרב ליכולות של הP4 2800 ושל הA64 2800+) יותר יקרים...

פורסם

הוא עולה בארצות הברית 125-130דולר , שזה 570-600שקל... , אז בארץ אני מעריך שהוא יעלה 800-900... , כמו AMD 64 2800+... , אם הוא יעלה פחות מ900שקל(שככה עולה 64 2800 בKSP , אז הוא כבר משתלם , כי הוא נותן כמעט אותם ביצועים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים