עבור לתוכן

ייעוץ למפרט מחשב עד 7000 ש"ח ולמסך LCD 17"

Featured Replies

פורסם

ללא מסך (אני קונה בתקציב נפרד) ומיועד למשחקים ואוברקלוק בעתיד הרחוק (2-3 שנים..)

הנה מה שאני חשבתי:

A64 3200 Newcastle (חובה שיהיה ניוקאסל אם לא אני כבר אלך על ה3000... אני לא בטוח איפה יש בוודאות)

Epox 8kda3j nf3 250gb

או אולי במקום שניהם אני אקח את הבאנדל של PANDAS של ה3200 ולוח אם MSI K8N NEO2 PLATINIUM

512mb DDR500 (PC4000) A-Data

בקשר לכרטיס המסך.... יש לי כמה שאלות:

1) עד תקציב של 2000, איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי (הרוב יענו לי פה 6800 אז זה מוביל לשאלה הבאה).

2) מאיזו חברה הכי כדאי לי לקנות.. אני חשבתי על הLeadtek או על הAlbatron, או על הGainward אבל אני כמעט בטוח שזו טעות של פנדס:

3) בפנדס רשום שכרטיס המסך Gainward 6800NU Golden Sample עולה 1933... וזה מאוד מוזר, מכיוון שה6800NU ה"רגיל" של GAINWARD נמכר שם ב2100 ומשהו... יכול להיות שפנדס טעו? מישהו יכול לענות לי על השאלה הזו?

אוקי נמשיך הלאה...

WD 80gb SATA 8mb cache

floppy 1.44 (בטח mitsumi מה זה משנה)

NEC ND 3500A daul layer 16x

מארז אני חשבתי על הRaidmax Scorpio 868 כחול.. אבל מה שמעצבן אותי זו העובדה שזה מגיע עם ספק ג'נרי.

אז השאלה שלי לגבי המארז היא האם יש אפשרות לבקש מפנדס להוציא את הספק ולהביא לי את המארז בלבד במחיר יותר נמוך? אם כן אז ספק HEC 300W יספיק לי נכון?

ואם נניח זה בלתי אפשרי להוריד את הספק... אז הספק הג'נרי יספיק בשביל המערכת הזו? ואם זה נחשב לסיכון גבוה יחסית, יש לכם עוד המלצות למארזים אחרים חוץ מהCompucase C1A19 (שאיך שלא קוראים לו)?

עכבר... אני אקנה MX510. אולי אני אבקש מחבר שלי שיביא לי מחו"ל את הMX1000 אבל זה שולי כרגע זה לא כ"כ משנה.

רמקולים: אני לא מוצא יותר את הATP3 וזה די מבאס... וממש אין לי אינטרס לקנות את הAltec Lansing VS4121 שעולה 200 ש"ח יותר.. בזבוז כסף מוחלט. אז חשבתי על מערכת 5.1 נחמדה... הLogitech Z-640 תספיק לי לא חושבים? (חשבתי פעם על הT5400 אבל לא בטוח שיהיה אותו במלאי לצערי)

ושאלה אחרונה לפני שמגיעים למסך...... מאיפה הכי כדאי לי לקנות את החלקים? אני חשבתי לקנות מה שיותר זול מ2 החנויות KSP וPANDAS (אני לוקח בעצמי בלי הזמנה... אני גר ליד KSP ת"א ואני אנסע לקיסריה לקחת את החלקים מפנדס). יש עוד חנות שכדאי לי לקנות ממנה? אני שואל רק כדי להיות בטוח.

אם מישהו רוצה לבנות מפרט חדש לגמרי עד 7000 שקל הוא מוזמן ואפילו רצוי.. אני פתוח להצעות.

עכשיו בקשר למסך (תקציב של עד 2500 בעיקרון)

אני חשבתי לקנות מKSP את הBENQ 767 שבא עם 12MS ועולה בדיוק 2500... לחבר שלי יש אותו והוא פשוט מסך מצויין לפי מה שראיתי. יש לכם עוד הצעות?

תודה רבה למי שיעזור, זה קצת דחוף לי (עד סוף החופש אני מתכוון להזמין)

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה... ואני מצטער על כמות השאלות... אבל זה די דחוף לי :-\

פורסם

1. קח את ה3J ולא את הNEO הוא עדיף כי הוא יות רזול ועם ביצועים דומים.

2. קח 1GB זכרון ולא "רק" 512MB.

3. קח את ה6800NU של גיינוורד. קח מפנדה כי אם זה טעות זה בעיה שלהם, אתה קנית לפי המחיר באתר והם לא יכולים לחייב אותך יותר.

4. 300W של HEC לא נראה לי מספיק. קח איזה 360W של TT מינימום. אולי תקח את ה6920 של קומפיוקייס?

5. אי אפשר להשוות את האיכות של הATP3 לZ640. אומנם יש לי Z640 ואני מרוצה, יש כאלה שחושבים שהם לא משהו. כבר עדיף את הT5400.

6. אם אתה מרוצה מהמסך קח אותו, למרות שיש את הLG 1710B שאומרים שהוא טוב מאוד.

עוד תיקון:

7. קח כונן קשיח של סיגייט כי יש להם 5 שנות אחריות ואילו לWD יש "רק" 3.

פורסם
  • מחבר

1. קח את ה3J ולא את הNEO הוא עדיף כי הוא יות רזול ועם ביצועים דומים.

בסדר

2. קח 1GB זכרון ולא "רק" 512MB.

אני מתכנן לקנות עוד סטיק תוך איזה חצי שנה... כשאני ארגיש שבאמת יהיה דרוש 512

3. קח את ה6800NU של גיינוורד. קח מפנדה כי אם זה טעות זה בעיה שלהם, אתה קנית לפי המחיר באתר והם לא יכולים לחייב אותך יותר.

מאוד עזרת לי עכשיו ;)

4. 300W של HEC לא נראה לי מספיק. קח איזה 360W של TT מינימום. אולי תקח את ה6920 של קומפיוקייס?

בסדר אז אני כבר אקח את הAntec 400SL, ובקשר למארז... אני פשוט לא אוהב את המארזים של קומפיוקייס.. ואני מאוד הייתי רוצה חלון. אבל מצד שני תמיד אפשר להתקין חלון. תודה על ההצעה

5. אי אפשר להשוות את האיכות של הATP3 לZ640. אומנם יש לי Z640 ואני מרוצה, יש כאלה שחושבים שהם לא משהו. כבר עדיף את הT5400.

אני יודע שאי אפשר להשוות את האיכות, אבל זה פשוט נראה לי בזבוז להשקיע עוד 200 ש"ח על מוצר שמשתווה באיכותו ובסאונד שלו לATP3.. וכבר עדיף לקנות בתקציב של 600 ש"ח רמקולים 5.1. אני מאוד הייתי רוצה לקנות את הT5400.. הקטע הוא שלא בטוח שהם עוד יגיעו לארץ (הופסק ייצורם ופנדס אמרו שלמשך זמן רב הוא לא יהיה במלאי... וזמן רב יכול להיות גם לתמיד אצל פנדס)

6. אם אתה מרוצה מהמסך קח אותו, למרות שיש את הLG 1710B שאומרים שהוא טוב מאוד.

תודה רבה אני אחפש מידע עליו

עוד תיקון:

7. קח כונן קשיח של סיגייט כי יש להם 5 שנות אחריות ואילו לWD יש "רק" 3.

סבבה ^^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים