עבור לתוכן

כמה הכרטיס שווה 9800XT

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס רדאון 9800XT אם 256 מגה שאלתי היא כמה הוא שווה מבחינה כספית אני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה יש לי  אותי קצת יותר מחצי שנה :)

פורסם

לא שירוצו לקנות אותו , אבל נראה לי שהמחיר המתאים הוא 1500-1300שקל... , וגם זה בהגזמה(כאילו לא בהגזמה , פשוט אני בטוח כמעט 100אחוז שלא יקנו אותו ממך בכזה מחיר)

אני אומר תחפש פראייר(אחד מהחברים שלך שלא מבין או משהו בסגנון) , ותגיד לו שזה הכרטיס הכי טוב בעולם כרגע...

פורסם

יש לי כרטיס רדאון 9800XT אם 256 מגה שאלתי היא כמה הוא שווה מבחינה כספית אני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה יש לי אותי קצת יותר מחצי שנה :)

זה כרטיס שהוא תעלומה בעיני. הוא מתומחר במינימום 2500 שקל (של אסוס פוזל לכיוון ה 3000) ונותן ביצועים ירודים , בעוד ש6800 NU שעולה 1800 שקל בלבד משאיר אותו הרבה הרבה מאחור.

בקיצור, אפשר לקרוא לו הכרטיס-הכי-לא-משתלם אי פעם.

פורסם

זה ממש לא נכון, תראה שגם FX5950U עולה 2500 וצפונה.

זה בגלל שלא מורידים את המחירים של הדברים האלו כשהחדשים יוצאים. או שמחכים לפראיירים שיקנו את הכמה האחרונים או שאפילו המוצרים לא קיימים יותר והחנויות פשוט לא מורידות את הדפים מהאתרים שלהן.

כשהמחירי הזה של 2500-3000 שקל נקבע ל 9800XT הוא היה הכרטיס הכי חזק בשוק.

מה שנכון זה שאם מצפים באופן ריאלי למכור כרטיס כזה צריך לתמחר אותו בהתאם למה שקורה בשוק ולא לפי המחיר האחרון של הכרטיס טרם הפסקת הייצור שלו.

פורסם

6800nu קורע אותו בכל צורה ואופן,9800Pro מקבלים עם ליבת R360 שעם קצת העלת מהירות שעון משתווה ל9800XT.

לקנות כרטיס High-End אבל שהוא ממש High-End זאת שטות מוחלטת,שיצאו כרטיסי המסך החדשים בעלי 6800U\X800XTPE יהיו במצב זהה.

לכן בפעם הבאה שאתה קונים כרטיס High-End תדעו במה זה כרוך.

ולעניינו,קשה לי להאמין שמישהו שמבין בחומרה יתן לך עליו יותר ממחיר של 9800Pro ובטח ובטח במחיר יותר גבוה מ6800nu,ומישהו שלא מבין במחשבים,פשוט לא יקנה כרטיס מסך מעל 500 ש'ח.(רעה ערך בעלי GF4MX\R9200)

פורסם

6800nu קורע אותו בכל צורה ואופן

ממש לא...

פורסם

ממש לא...

יש ביסוס כלשהו לדבריך?

פורסם

1200 שקל, מחיר של R9800Pro חדש, נשמע לי מצויין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים