עבור לתוכן

AGP APERTURE SIZE עזרה בהגדרה?

Featured Replies

פורסם

כמו שאתם רואים יש לי את המפרט בחתימה

ה AGP APERTURE SIZE בביוס מוגדר כ 512M

האם לשנות? למה לשנות? איזה הבדל יהיה?

פורסם

לדעתי אתה צריך להקטין אותו בגדול. 128 לדעתי יהיה די והותר. תמיד אתה יכול לבדוק לבד את ההשפעה. תריץ איזה בנצ' ותשנה.

תקרא את זה:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=81101.0

פורסם
  • מחבר

128? חלק אמרו שלשים כחצי מהזכרון הראשי (יש לי 512DDR) אז כאילו לשים על 256 או לא? כי באתר רשום שלא

ואני לא מתמכה בבנצ'ים וכאלה

פורסם
  • מחבר

עוד משהו שראיתי באתר שנתת

כתוב שכדאי להפעיל את ה FAST WRITE אבל מה הקשר להכרטיסי PCI מתחילים להשתגע? :lol:

לא הבנתי..אז להפעיל את זה או לא? אני לא מתכנן OC בקרוב

פורסם

את הAGP Aperature שים על 256MB.

לדבי Fast Writes, בדוק מה נותן לך יותר ביצועים..

פורסם
  • מחבר

את הAGP Aperature שים על 256MB.

לדבי Fast Writes, בדוק מה נותן לך יותר ביצועים..

איך אני יבדוק? אני לא עושה בנצ'מרקים וכל זה..מה יותר טוב? העצות שלכם כי אתם החזקים בתחום

ואיזה הבדל יהיה אם אני ישים על 256MB ולא כמו שאמרו על 128MB?

פורסם

שים 256 תבדוק אם הכל עובד בסדר אם לא דים 128

פורסם
  • מחבר

ומזה ה

FSB SPREAD

AGP SPREAD

להשאיר על disable? כי ברגיל זה 10% או משהו כזה

מזה הדבר הזה? ומה לגבי ה FW? להפעיל או לא?

פורסם

128 נראה מספר טוב. גם 256 לא נורא עם איזה DOOM3 תאב TEXTURES. פשוט מגדיל את הזכרון שניתן להקצות לכרטיס המסך אם נגמר לו הזכרון. רק אם יגמר לו הזכרון יגש לשם. לכן, ככל שהזכרון של הכרטיס יותר גדול הסיכוי שיגש לשם יותר קטן ואם יגש יקח פחות. לא נראה לי שתראה הבדל בין 128 ל 256. אבל, אם תראה שפתאום DOO3 מתחיל לקרטע פתאום איפה שלא קרטע קודם אז סימן שצריך להגדיל אותו.

ה AGP FAST WRITE יכול לשפר את הביצועים בכמה אחוזים טובים (איזה עשיריה). אם כרטיסי ה PCI שלך (למשל כרטיס סאונד נוסף שאינו OB) מתחילים להשתגע אז תכבה אותו.

את הספקטרום ספרד תשאיר על DISABLED . זה יכול להפריע.

פורסם

הFast Wirte משפר את הAGP sidebanding CPU-GC אבל יכול לגרום לבעיות בGC-MMF וGC-MMP או במילים יותר פשוטות...

הFW בעצם גורם לביוס להקצות לAGP תכונות של אפיק PCI, וזה מאפשר למעבד להעביר מידע ישירות לכרטיס המסך ללא העברתו דרך הזכרון הראשי. אבל זה יכול להפריע לSideband addressing, כלומר קריאה של מידע מזכרון המערכת ע"י כרטיס המסך. ולשגע לעיתית כרטיסים שמחוברים לאפיק הPCI.

השיפור בביצועים בכרטיסי המסך של היום הוא אפסי, רוב הסיכויים שזה יעשה יותר נזק מתועלת, אבל עדיין שווה לנסות.

פורסם
  • מחבר

אין לי כרטיסי PCI, רק FIREWIRE שהוא בא עם הלוח (ABIT NF7-SL) וזה לא PCI נראה לי זה עם כבלים אפורים כאלה

ובינתיים לא מחובר אליו כלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים