פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים עכשיו... יש לי (Windows XP Pro SP2)רצים לי ברגע כמה דברים חדשיםwinpserve משהו כזה שזה עלה לי אחרי התקנה של SP2 אני חושבWUCAULTWDFMGR משו כזה...אני חושב שזה בגלל כי אני מוריד אותם מהPROCCESSעכשיו עלו שני דברים מעצבנים שאני מוריד אותם מהMSCONFIGשהםDUMPREPSAVEDUMP... הם משגים אותי סרקתי עם AD WARE החדש וזה לא מצא את זה.יש פתרון או שזה טבעי...תודה
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים קודם כל תריץ בדיקת אנטי וירוס... דבר שני תוריד גם את Spybot Search and destroy. היא מוצאת דברים שAdaware לא מוצאת וההפך.חיפשתי אצלי את הProcesses שרצים אצלך ולא מצאתי אותםמה שמצאתי זה את WDFMGR.exe.אבל לכל אחד יש חומרה שונה שדורשת דרייברים אחרים ותוכנות אחרות אז תריץ את השמות האלו בגוגל ותראה מה תמצא..עכשיו בשביל הריסט הפתאומיתבטל את הAutomatically Restart ובמקום ריסט יהיה לך מסך כחול (BSOD). 1/ Click Start Button2/ On the Start Menu click Control Panel3/ When the Control Panel window opens click on the System icon4/ The system properties window opens5/ Click the Advanced tab6/ In the Advanced tab window locate the Start and Recovery section and press the Settings button7/When the settings window opens look for the System failure section8/ Remove the check mark from the Automatically Restart option9/ Click OK to Exitשתראה את המסך הכחול תרשום את הפרטים החיונים (במקרה שיש לך מצלמה דיגטלית צלם אותו) ותפרסם את מה שהיה כתוב באתר או שתוכל לבדוק באתר http://support.microsoft.com ולחפש את השגיאה שקיבלת או להריץ חיפוש בגוגל.*מומלץ בכל מקרה לבדוק את הזיכרון שלך בעזרת התוכנה Memtest86 שתוכל להוריד מ www.memtest86.comבהצלחה...
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים מחבר תודה רבה אחי תגידו יש תוכנה כמו SPYBOT SEARCH AND DESTROYכי יש לי בעיה איתה ...? תודה
פורסם 2004 באוקטובר 221 שנים תודה רבה אחי תגידו יש תוכנה כמו SPYBOT SEARCH AND DESTROYכי יש לי בעיה איתה ...? תודהמה הבעיה זה תוכנה שעוזרת נגד רוגלות
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר סורקת מוצאת.... מחכה לץיקון הקבצים שעתיים##!@ וזה לא זז אני מחפש תוכנה אחרת אני בטוח שיש.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים יש מלא להלן תרד על הנושאhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87318.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.