עבור לתוכן

שאלה לגבי לוח אם חדש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבט האם לקנות לוח אם חדש. יש לי כרגע אחד מצ'וקמק של אינטל ודי מתבקש להחליף אותו, אבל החלטה שלכם אם כדאי.

נגיד ואני כן רוצה להחליף, זה טוב?

http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1831&catcode=161

והאם זה יתמוך במעבד קצת ישן(P4 1.6 Willamete)?

וגם - איך מוציאים את המאוור\היטסינק\מעבד מהמקום? כי יש שני דברים מפלסטיק שאפשר להזיז, אבל אחרי שמזיזים אותם ההיטסינק קצת משוחרר אבל המאורר עדיין תופס אותו בצורה משונה כלשהי. אני אעלה תמונות עם צריך.

תודה!

פורסם
  • מחבר

שכחתי להוסיף, אין לי ממש תקציב לראם חדש אז עם יש לוח אם במחיר של עד 530 שקלים שתומך ב rdram אני אשמח לשמוע עליו.

פורסם

מזאת אומרת מצוקמק ??? אולי אתה מתכוון micro atx

על איזה ציפסט מבוסס הלוח ??? בעקרון אם על ציפסט די ישן אז שווה להחליף אבל תצטרך לקנות גם זכרון DDR ,לדעתי עדיף למתוח תתקציב ולהשקיע בלוח+מעבד+זכרון חדשים וגם אולי כרטיס מסך מאשר לשדרג חלקים למחשב ישן

באשר לRDRAM אין סיכוי RDRAM זה היסטוריה בקושי מייצרים אותו ולוחות בשבילו כבר לא מייצרים

באשר לתמיכה במעבד קודם צריך שתגיד איזה סוקט הוא אם 423 לא תמצא שום לוח (אלא אם משומש)

אם אינך יודע אתה יכול לבדוק זאת אם cpu-z http://cpuid.com/download/cpu-z-124.zip

באשר לליבת הWillamete אין הרבה לוחות לסוקט 478 התומכים בליבה הזאת ,לא מכיר לוחות שתומכים בה

יכול להיות שהמודר של הפורום מכיר תשאל אותו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=pm;sa=send;u=1180

פורסם
  • מחבר

יש אולי איזה תרייד-אין בחנויות על rd-ram?

החזר ישן קבל חדש :P

מצ'וקמק - לא עובד טוב.

מבוסס על צ'יפסט 850. הבעיה היא שבגלל שזה של אינטל אין אפשרות לאוברקלוק כלשהוא.

וגם יש כל מיני בעיות קטנות פה ושם.

פורסם

יש אולי איזה תרייד-אין בחנויות על rd-ram?

החזר ישן קבל חדש :P

אם יש לא שמעתי על זה ובכלל אין היגיון בזה כי החנות תתקע אם מוצר שאף אחד לא ירצה

מצ'וקמק - לא עובד טוב.

מבוסס על צ'יפסט 850. הבעיה היא שבגלל שזה של אינטל אין אפשרות לאוברקלוק כלשהוא.

וגם יש כל מיני בעיות קטנות פה ושם.

תגדיר לא עובד טוב ,איזה בעיות ???

המעבד שלך בסוקט 423 ,רק 850E תומך בסוקט 478 ה850 הרגיל תומך ב423

כלומר אם אתה רוצה לוח אחר רק משומש

קראתי בהרבה תראדים שRDRAM לא טוב לאוברקלוק (זה קשור כי שעושים אוברקלוק המהירות של הזכרון עולה)

בכלל אתה מודע לכך שתצטרך להשקיע בקירור למעבד בשביל אוברקלוק ??? וכבר לא מייצרים קירורים לסוקט 423

בקיצר שכח מאוברקלוק

פורסם
  • מחבר

דווקא גם בתוכנה וגם באתר של אינטל בעמוד של הלוח אם כתוב זה 478.

והבעיות - כשמפעילים את המחשב לפעמים הוא נתקע על המסך לוגו של פנטיום 4 ורק אחרי ריסטארט חוזר הוא חוזר לעצמו.

יש בעיה בתמיכה בכרטיס קול בלינוקס, לפעמים זה עובד ולפעמים לא. הכרטיס הוא onboard אז זו גם בעיה.

הייתה לי בעיה לפני כמה חודשים שהמחשב פשוט לא נדלק. מת פתאום.

אחרי שנתתי לו בערך שלושה ימים לנוח וכמה מכות הוא חזר לעצמו כאילו שומדבר לא קרה.

פורסם

יכול להיות שטעית והציפסט הוא 850E כי אין סיכוי ש850 תומך ב478

תצטרך להשקיע גם בזכרון DDR אם תקנה לוח חדש וכמו שכבר אמרתי אין הרבה לוחות לwilmatte שאל תמודר אם הוא מכיר

והבעיות - כשמפעילים את המחשב לפעמים הוא נתקע על המסך לוגו של פנטיום 4 ורק אחרי ריסטארט חוזר הוא חוזר לעצמו.

אול לספק כוח יש בעיות,חפש בביוס hard disk pre-delay ושים על disable

יש בעיה בתמיכה בכרטיס קול בלינוקס, לפעמים זה עובד ולפעמים לא. הכרטיס הוא onboard אז זו גם בעיה.

נסה הפצה אחרת של לינוקס

פורסם
  • מחבר

נסה הפצה אחרת של לינוקס

ניסיתי את מנדרייק, Suse, רד האט ודביאן ובכולם זה ככה.

פורסם

אם זה ממש חשוב לך אתה יכול לקנות כרטיס קול ולבטל את המובנה מתוך הביוס

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים