פורסם 2002 במאי 2623 שנים יש לי GA-7VTXE+ AMD ATHALON XP 1800+Ge-Force 4 mx 440 Tornadoהאם כדאי להתחיל עם כל הקטע של האובר קלוק ואם כמה כסף אני אצטרך?האם כדאי להחליף את המאוורר שקיבלתי עם המעבד(סתם משהו פשוט) אם אני לא מתכוון להמהר?תודה
פורסם 2002 במאי 2723 שנים 1. לא! אין שום סיבה (חוץ מלהראות לאנשים בפורום) לעשות אוברקלוקינג... סה"כ זה שיפור לשם שיפור ולא שיפור לשם שימוש...2. זה לא עולה כסף. אתה פשוט עושה אוברקלוקינג לפי אחד ממיליון השיטות האפשריות - ואם אתה לא יודע מה הן - אל תעשה!!)
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר תודה על התגובהומה בקשר להוספת מאוורר למארזהטמפ' הממוצעת של המעבד 46 והמערכת 40נראה לי מעולה לא?
פורסם 2002 במאי 2723 שנים תודה על התגובה ומה בקשר להוספת מאוורר למארז הטמפ' הממוצעת של המעבד 46 והמערכת 40 נראה לי מעולה לא? כן אך לא יזיק קצת OC לכרטיס מסך
פורסם 2002 במאי 2723 שנים תודה על התגובהומה בקשר להוספת מאוורר למארזהטמפ' הממוצעת של המעבד 46 והמערכת 40נראה לי מעולה לא?לא.
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר אתם לא יכולים לפרט טיפה. אני דיי חדש בכל הקטע של ה-OC .מה כדאי לעשות או מה לקנות
פורסם 2002 במאי 2723 שנים אני לדוגמא עומד על טמפ' של המארז26 מעלות.ולמעבד 33, 39 תחת עומס.אבל, אני ממליץ לך לקרו אאת המדריכים באתר.. בנושא האוברקלוקינג..זה בחהלט יכול להעשיר את הידע שלך.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים מחבר אם אני לא מתכוון לעשות oc כדאי להחליף מארז לenmerx או איך שקוראים להםכי יש לי מידי רגיל
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אם אתה לא מתכוון לעשות OC אין צורך להחליף מארז או ספק מה שאני כן ממליץ לך זה לקנות HSF אחרוליצור יותר איוורור במארז.
פורסם 2002 במאי 2823 שנים אם אתה לא מתכוון לעשות OC אין צורך להחליף מארז או ספק מה שאני כן ממליץ לך זה לקנות HSF אחרוליצור יותר איוורור במארז.ואני ממליץ לא להחליף מארז - ולשפר את הזרימת אויר...(זה יהיה קל יותר - כי יש לך מארז קטן! ואז צריך פחות מאווררים בשביל יותר זרימה!)
פורסם 2002 במאי 2923 שנים משפט המפתח:"אויר חם עולה למעלה"שים מאווררים למעלה שיוציאו אוויר (כבר יש אחד בספק) - ולמטה שיכניסו...ושתהיה איזשהי צורה מוגדרת, כגון: ----> אויר יוצאאויר נכנס ---->
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.