פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים שלום.לאבא שלי יש לפטופ עם xp וכל הזמן שהוא מפעיל את המחשב ועכולה הxp צריך לעשות ctrl alt del בשביל להכנס לwinאיך מבטלים את זה ? הוא אומר שפעם הוא ביטל את זה דרך הctrl panel אבל הוא לא זוכר איך עכשיו (על מחשב אחר)תודה רבה.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים ב ctrl panel תהיה על classic view, תחפש את ה tweak UI, יש שם את האופציה logon.תנסה את זה.
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אם אתה יודע שאסור לעשות משהו, אל תעשה אותו. לגבי מה ששאלת: start -> run -> gpedit.msc Computer configuration Windows settings Security settings Local policies Security options מה שאתה מחפש נקרא "Interactive logon: Do not require Ctrl+Alt+Del".
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים מחבר אם אתה יודע שאסור לעשות משהו, אל תעשה אותו. לגבי מה ששאלת: start -> run -> gpedit.msc Computer configuration Windows settings Security settings Local policies Security options מה שאתה מחפש נקרא "Interactive logon: Do not require Ctrl+Alt+Del". בע אני יודע שאסור אבל זה חשוב (זה לאבא שלי והוא יומים משגע אותי) תודה רבה בקשר למידע !
פורסם 2004 באוקטובר 321 שנים אם אתה יודע שאסור לעשות משהו, אל תעשה אותו. לגבי מה ששאלת: start -> run -> gpedit.msc Computer configuration Windows settings Security settings Local policies Security options מה שאתה מחפש נקרא "Interactive logon: Do not require Ctrl+Alt+Del". וואלה. איזה תותח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.