פורסם 2002 במאי 2623 שנים בעיקרון עם המאווררים הרגילים שמגיעים עם ה AMD זה רגילכדאי כן לשים מאוורר חזק וגוף קירור יעיל כמו THERMAL RIGHT דגם AX7 או SLK600
פורסם 2002 במאי 2623 שנים בעיקרון עם המאווררים הרגילים שמגיעים עם ה AMD זה רגילכדאי כן לשים מאוורר חזק וגוף קירור יעיל כמו THERMAL RIGHT דגם AX7 או SLK600ה 600 עולה 330 ש"ח!אם הוא לא מתכוון לעשות OC הוא לא צריך HSF כזה חייתי. ה AX7 מאותה חברה עולה 100 ש"ח פחות ונותן אותה תוצאה (הבדל של מקסימום 1-3 מעלות)אם הוא בכלל לא מתכוון לעשות OC הוא אפילו לא צריך את שני אלו והוולקנו 7+ יספיק לו (למרות שאני לא אוהב אותו כי שי לו מאוור רועש)
פורסם 2002 במאי 2723 שנים אבל אני כם רןצה לעשותאז כך את ה AX7 - יופי של HSF, יש אותו לכמה וכמה אנשים (כולל אותי) והוא מצוין.
פורסם 2002 במאי 2723 שנים מחבר איפה אפשר לקנות את זהרצוי חנות רגילה עם אפשר בחיפה אם לו אז חנות אינטרנט
פורסם 2002 במאי 2723 שנים איפה אפשר לקנות את זהרצוי חנות רגילה עם אפשר בחיפה אם לו אז חנות אינטרנטאם אתה מעוניין דווקא באופציה של חו"ל...www.2cooltek.com
פורסם 2002 במאי 2823 שנים למה לצערינו הובר?החברה עשתה צעד ובמקום שאנשים יזמינו מחו"ל וישלמו מחיר מטורף(בגלל תוספת על המשלוח) הם משלמים מחיר יותר נמוך בארץ לא יותר טוב???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.