עבור לתוכן

המצב הביש של WINDOWS והאבטחה באינטרנט.

Featured Replies

פורסם

דדדדדדדדיייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני כבר לא יכול יותר! בשבוע האחרון הפעלתי לפחות 8 IMAGES על ה HD שלי!!! זה לא יאומן!

איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב??? איך זה שאיך שאני מוריד את הפיירוול המובנה של XP (בשביל הCD++) מייד אבל מייד מופיעה ההודעה על הריסטרט למחשב?(זוכרים את התולעת ההיא... כן היא עדיין קיימת!!!)

איך זה לעזאזל שהאנטיוירוס ל מסוגל לתקן או למחוק את הוירוס, גם בSAFE MODE!!!!!!

איך זה שהפתרון היחיד לחרא הזה זה להפעיל IMAGS כל 5 דקות??????

מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה? מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???

פורסם

תמחק נורטון תתקין קספרסקי, הוירוסים הרסו לך ת'נורטון...

פורסם

איך זה שעם נורטון אנטי וירוס כל הזמן חודרים תולעים למחשב???

אתה לא יכול לצפות שיגלה הכול אוטומט אתה צריך לעדכן.. ונורטון גרוע ביותר תעבור לקספרסקי

שנית זה רק אנטיוירוס לא פירוול זה לא מונע מתולעות למיניהם להכנס למחשב אבל יכול למנוע מהם לרוץ (במידה והוא מעודכן והautoprotect לא מכובה)

מישהו מוכן להסביר לי מה העניינים פה?

ככה זה בוינדוס...יש מלא פרצות אבטחה המאפשרות לתולעות והאקרים למיניהם להכנס לך למחשב

מה אני צריך לעשות בשביל להוריד את הוירוסים ובשביל לא לקבל אותם בכלל???

בתראד הזה הסברתי איך להסיר וירוסים/טרויאנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=84588.0

ובשביל לא לקבל אותם בכלל???

1.תתקין פירוול (אני מתכוון פירוול אמיתי הפירוול של אקספי לא משו)

2.תשתמש ב windows update

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על כל התגובות...

באמת דבר ראשון שעשיתי זה להתקין פיירוול והמצב עכשיו יותר טוב.

האנטיוירוס שלי היה מעודכן לגמרי אבל תמיד נכשל בתיקון הקבצים. עכשיו פתאום שמתי לב אחרי ההתקנה של הפיירוול למשהו שלא הבנתי ולא קשרתי...

כשהייתי מוריד את פיירוול המובנה לאחר מספר שניות הייתי מקבל הודעת שגיאה של WIN שאומרת שהיישום GENERIC HOST PROCESS FOR WIN32 נכשל

והוא יצטרך להסגר. מייד אח"כ התחילו להכנס למחשב מלא וירוסים.

אחרי שהתקנתי את הפיירוול מייד עם פתיחת נמחשב הוא מודיע לע שהיישום הזה מבקש גישה לפורט 137. מאחר שהתוכנה לא מוכרת לי ונזכרתי מה קרה בפעמים הקודמות שהיא נכשלה בהם, הבנתי שזוהי הפרצה ממנה נכנסו כל הוירוסים (WELL...DA) ולא אשרתי גישה ליישום זה.

השאלה היא האם מישהו מכיר את היישום הזה (משום מה יש לי הרגשה שהוא קשור ל MSNMSG) מה זה בדיוק פורט 137 והאם לאשר גישה ליישום במידה והוא נחוץ. הוא לא יקרוס שוב?

פורסם

תמחק נורטון ושים מקאפי . אין על מקאפי. יש עכשיו גירסאות חדשות. שים את האנטיוירוס והפיירוול. אני לא ראיתי כבר שנים וירוס. לא יודע מה זה... :)

פורסם

במקום להתקין רק אנטי וירוס (שלבד בחיים לא יעזור לך יותר מדיי, לא משנה איזה אנטי-וירוס תתקין), תתקין: אנטי-וירוס, פיירוול נורמלי (כמו שאמרו כבר לפניי, הפיירוול של ה- XP הוא בהחלט לא "נורמלי"), ותוכנה כלשהי נגד Spyware.

אתה יכול להשיג את כל זה בחבילה אחת אם תתקין למשל Norton Internet Security 2005 (דווקא מערכת לא רעה בכלל, עם עדכונים אוטומטיים בזמן אמת וכו'..).

פורסם

אממ אחי, מעליי... יש לי הרבה ניסיון עם נורטון. אני אומר לך שהמוצרים שלהם לא שווים כלום.

פעם כן. פעם הייתי כל הזמן משתמש באנטיוירוס שלהם והוא היה מצויין עד שהם החליטו לכל מה שצריך לשפר זה את העיצוב.

כל שנה הם "מפתחים" גרסה חדשה שבה העיצוב שונה לקחים את אותו קוד של ה AV וה FW, וכותבים על זה 2004, 2005 (WHATEVER).

מקאפי למשל משפרים כל הזמן.

אני ממליץ לכל אחד לשים מקאפי ואז כל הדאגות שלכם יפסקו. יש לי ניסיון ביותר מ5 גרסאות של המוצרים שלהם והם מצויינים.

אני כבר באמת שכחתי מה זה וירוסים. הפיירוול מדווח על 5000 -8000 נסיונות של EXPLOIT על המחשב שלי כל יום!.

מומלץ בחום

פורסם

אממ אחי, מעליי...  יש לי הרבה ניסיון עם נורטון.   אני אומר לך שהמוצרים שלהם לא שווים כלום.

פעם כן.  פעם הייתי כל הזמן משתמש באנטיוירוס שלהם והוא היה מצויין עד שהם החליטו לכל מה שצריך לשפר זה את העיצוב.

כל שנה הם "מפתחים"  גרסה חדשה שבה העיצוב שונה לקחים את אותו קוד של ה AV וה FW,  וכותבים על זה 2004, 2005  (WHATEVER).

מקאפי למשל משפרים כל הזמן.

אני ממליץ לכל אחד לשים מקאפי ואז כל הדאגות שלכם יפסקו. יש לי ניסיון ביותר מ5 גרסאות של המוצרים שלהם והם מצויינים.

אני כבר באמת שכחתי מה זה וירוסים.  הפיירוול מדווח על 5000 -8000 נסיונות של EXPLOIT על המחשב שלי כל יום!.

מומלץ בחום

לא יודע למה יש לך נסיון רע עם נורטון בכל מקרה אני עובד עם נורטון 2003 וZONEALARM בתור פיריול ואף פעם עוד לא היה לי וירוסים(חוץ מהבלאסטר)מאז שמו לי את האינטרנט

פורסם
  • מחבר

טוב אני רואה שאתם פה ONLINE אז אני אנצל את העניין לשאלה קשורה בעקיפין...

אני מנסה לשחק שח בPOGO והמשחק לא עולה... בד"כ מדובר כתוצאה מ POP BLOCKER שחושב שחלון ה GAME ROOM הוא פרסומת

עכשיו ה POP UB BLOCKER היחיד שיש לי הוא של הZONE ALARM.

מישהו יכול לעזור?

פורסם

טוב אני רואה שאתם פה ONLINE אז אני אנצל את העניין לשאלה קשורה בעקיפין...

אני מנסה לשחק שח בPOGO והמשחק לא עולה... בד"כ מדובר כתוצאה מ POP BLOCKER שחושב שחלון ה GAME ROOM הוא פרסומת

עכשיו ה POP UB BLOCKER היחיד שיש לי הוא של הZONE ALARM.

מישהו יכול לעזור?

אם התקנת את ZONE ALARM PRO אז תסיר אותו ותשים את הרגיל משתי סיבות

1)למטרת POP UP יש תוכנות יותר טובות

2)גרסאת הPRO זה למשך זמן מוגבל בעוד שהרגיל זה לשימוש אין סופי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים