עבור לתוכן

מספר שאלות

Featured Replies

פורסם

אני מציע דווקא ללכת בגישה היקרה יותר ולהחליף גם את הזכרונות. תנסה למכור, נראה לי שתצליח.

קנה משהו נורמלי, חבל לעשות כלמיני קומבינות.

פורסם
  • מחבר

יש עוד אפשרות, תגידו לי אם זה כדאי..

לקנות מחשב חדש לגמרי בלי כרטיס מסך, לשים בו את שלי

להחזיר את הכרטיס הישן שלי להמחשב הנוכחי ולמכור את המחשב ככה

מה אתם אומרים?

פורסם

אתה צריך לפרט בדיוק מה יש לך, את זה כבר מגיע לזה שצריך גם מארז וספק (אפשרות סבירה) אז מתחיל להיות עדיף להעיף את כל המחשב קומפלט.

הרידאון 9600 גם לא מי יודע מה חזק, אבל כרגע הוא לא החוליה החלשה.

הכי חשוב זה מעבד+לוח+זיכרון חדשים, וכל הציוד ההיקפי שנחוץ לתיפעול הציוד החדש בהתאם.

אם אתה מתכוון לשחק אז משהו כמו סמפרון 2500+ בסוקט 754 יחד עם לוח תואם יהיו ההשקעה הכי כדאית כרגע לתקציב לחוץ (כמובן להוסיף 512MB DDR400 במקום ה SDR שיש לך).

פורסם
  • מחבר

אוקיי הנה האפשרות הכי סבירה בינתיים

המחשב שעד עכשיו דיברנו עליו, תחליפו את ה9600 בג'יפורס 2 אמאקס, את כל המחשב הזה, אני הולך למכור.

עכשיו מה שנשאר לי ביד זה כרטיס Radeon 9600

הוא צריך להכנס למחשב חדש.

איזה מחשב חדש? אני לא יודע רכיבים ומה צריך בדיוק

אם אפשר אתם יכולים להמליץ לי על מארז של רכיבים של מחשב, מה ממולץ היום, בסדר מחירים נורמלי.. הכל, כלומר זכרונות, מעבד לוח אם כוננים וכו' מלבד לכרטיס מסך

תודה

פורסם

אתה צריך לפרט בדיוק מה יש לך, את זה כבר מגיע לזה שצריך גם מארז וספק (אפשרות סבירה) אז מתחיל להיות עדיף להעיף את כל המחשב קומפלט.

הרידאון 9600 גם לא מי יודע מה חזק, אבל כרגע הוא לא החוליה החלשה.

הכי חשוב זה מעבד+לוח+זיכרון חדשים, וכל הציוד ההיקפי שנחוץ לתיפעול הציוד החדש בהתאם.

אם אתה מתכוון לשחק אז משהו כמו סמפרון 2500+ בסוקט 754 יחד עם לוח תואם יהיו ההשקעה הכי כדאית כרגע לתקציב לחוץ (כמובן להוסיף 512MB DDR400 במקום ה SDR שיש לך).

אין דבר כזה...

יש רק 3100+ בסוקט 754.

ולזה שמעלי: מה זה "מחירים נורמליים"? כמה אתה מוכן להשקיע? 2000, 2500,3000 ש"ח ואף יותר?

פורסם
  • מחבר

בקשר למחיר זה מאוד גמיש

בוא נגיד שאני מעוניין לא ברכיבים הכי טובים שיש אבל שהמחשב יחזיק שנה וחצי שנתיים

אני יכול להסתפק נגיד במעבד של 2.5 או 2.4 פשוט אין לי מושג בחברות ומחירים

יש כוון?

פורסם

באתר של AMD אין רמז לזה, אבל אם אתה אומר אז זו כנראה לא אופציה.

במחיר שלו כבר אפשר כמעט לקנות A64 2800+ או 3000+, מה שאומר שצריך כנראה AthlonXP2500+ או סמפרון 2500+ ולוח לסוקטA.

ממילא אפשרויות השידרוג של סוקט 754 לא נראו מבטיחות כל כך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עזבו הכל אני יגיד את זה אחרת

אני רוצה לקנות מחשב חדש

על איזה רכיבים אתם ממליצים, אני מחפש מחשב שלא יחזיק לטווח הרחוק אלה לשנה- שנה וחצי

רכיבים לא בשמיים אלה סטנדרטים (חוץ מכרטיס מסך שכבר יש לי) שיפעלו בלי יותר מדי בעיות משחקים שיוצאים היום.

סדר גודל התקציב הוא 2500 שקל

אני לא צריך גם מסך או כל הדברים הנלווים האלה, יש לי אותם וגם כוננים של מקום אני לא צריך

השלימו את המה שחסר, תודה

פורסם

"כוננים של מקום"?

אתה מתכוון להרדדיסק או לצורב\CD או לכולם גם יחד?

פורסם
  • מחבר

בוא נגיד הארדדיסק של 20 ג'יגה (כי יש לי עוד אחד של 80 במחשב הזה שאני יוציא אותו)

וכונן של סידירום כי שלי דפוק

אה ואיזה מחירים יש לכונן של דיוידי?

פורסם

בשלב זה כדאי שתפתח דיון חדש בפורום מפרטים ותציין שם בדיוק מה אתה צריך ומה התקציב.

זה כבר חורג מהגדרת הפורום הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים