עבור לתוכן

קיבלתי תF700P של LG - רציתי שתספרו לי במה הוא יותר טוב ממסך הקודם כדי להרגיש טוב

Featured Replies

פורסם

אכן, התוכנה הרסה קצת את התצוגה

מקודפ היה יותר טוב

• תגובות 40
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דווקא במאג יותר נוח לכוון את הגאומטריה ושאר שטויות בגלל הגלגלת.

טוב, אצלי כמו שאמרתי היא הלכה, כך שממש לא היה נוח. גם כשהיא עבדה כמו שצריך לא הייתה לי נוחה. אבל הנה, חוזרים לנושא ההעדפות האישיות.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שעין של כל בן אדם שונה אבל אצלי הגדלים ככה:

(בF700P)

POSITION

אנכי-52

אופקי-41

SIZE

אנכי-58

אופקי-58

למי שיש 700P זה גם ככה בערך ?

פורסם

המאג אצלי מאוד נוח לכיוון , התמונה שלו נשארת מכוונת ויפה מאוד...

רק מה , לפעמים שיש הבדלים בקצבי ריענון(נגיד המשחק העביר מ800X600 על 140HZ ל1024X768 על 100HZ) , אז התמונה יוצאת מכיוון... , וצריך לכוון , וזה מאוד מעצבן...

אבל לא נורא , את הכל אפשר לסדר ומה שחשוב שכמו שאמרו כאן , אחרי יסורים ושטויות(שלוקחים בידיוק 2דקות) , הכל מסתדר...

פורסם

כוונתי, וקודם ראיתי יותר סבבה. בעעע..... כלי מעצבן. החזרתי שוב לפי העין. היה לי כלי דומה שהגיע בזמנו עם איזה תכנה של TRUE COLOR עם כרטיס מסך של אסוס.

אין שני מסכים 100% אותו הדבר, ועצה שלי, תן לעין שלך להחליט. היא עושה את זה יותר טוב מכל אלגוריתם כזה או אחר. חוץ מזה מי אמר שצריך שהמסך יהיה מכוון 100% על הקצוות. זה בדיוק מה שהתכוונתי קודם על אויב של עבודה טובה. אחרי חצי שעה, זרקתי לפח. אין תחליף לבן אדם.

אי אפשר לכוון Convergence בצורה אופטימלית (וגם לא Moire) בלי מסכים מיוחדים.

כנראה שעשית משהו לא בסדר. איך כיוונת?

פורסם

אין בעיה עם ה CONVERGANCE וגם עם הייתה לא הייתי מתחיל להתעסק עם המגנטים והפוטנציומטרים מאחורה במיוחד שהמסך שבדקתי עדיין באחריות.

כבר ב BRIGHTNESS כדי שה 1-3% יעלמו הייתי צריך להוריד לרמות מגוחכות. אבל, מה שבדקתי זה E700B, לא פלאטרון.

פורסם

HMM,

אצלי במסך אפשר לכוון Convergence מהOSD. טוב, נו, ניסיתי ;)

פורסם

קודם כל תודה :xyxthumbs:

ברור שמה אתה אומר חשוב, אבל במסכים זולים שראיתי מה שלא תעשה לא תשפר את עניין העייפות. במסכים היקרים, גם אם אינך בקונפיגורציה האופטימלית, עדיין אפשר לשבת ולעבוד שעות על גבי שעות.

פורסם
  • מחבר

יוו רוקפוקד כמה שתה צודקקק

אני משתגע פה עם הערכים של הגדלים והסימטריה

נו תעשו ג'סטה תנ לי תערכים האופטימליים :-[

פורסם

מצטער, ילדון, אבל חייבים להיות כנים... המסכים של LG פשוט גרועים, אך אאחל לך שימוש איכותי.  8)

בולשיט יש לי 2 מסכים של LG שאחד מהם הוא F700P סידרתי את הגיאומטריה בול בלי בעיות בכלל והאיכות שלו היא אדירה ביחס למחיר, ללא ספק המסך הכי משתלם שפגשתי בCRT, אם אין לך את המסך הזה אתה לא יכול לקבוע שהוא גרוע, שלא נדבר על 100 הרץ ב1024x768.

פורסם
  • מחבר

בולשיט יש לי 2 מסכים של LG שאחד מהם הוא F700P סידרתי את הגיאומטריה בול בלי בעיות

מה הערכים של הגדלים אצלך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים