עבור לתוכן

קיבלתי תF700P של LG - רציתי שתספרו לי במה הוא יותר טוב ממסך הקודם כדי להרגיש טוב

Featured Replies

פורסם

היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוק

עכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה?

יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ?

ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D

• תגובות 40
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך הביצועים שלו? אני גם מעוניין לקנות אותו.

פורסם
  • מחבר

מה זה ביצועים..רואים טוב

אני שאלתי שאלות מה אתה שואל ;D

פורסם

ניסית במקרה למתוח את התמונה, כך שתופיע על כל השטח הנראה לעין במסך? תספר לי אם הצלחת למתוח את הכל כמו שצריך, ללא קצוות מעוקמות, שטחים מתים באמצע ודברים בסגנון.

אפשר לבלות שעות מול מסכי LG בנסיונות להגדיר את הגיאומטריה כמו שצריך, אך זה לעולם לא יהיה אפשרי...

פורסם
  • מחבר

תודה על העידוד..

נ.בבבבבבבב למה אין במסך הזה רענון של המסך אם נגיד היה צבע שחור ממגנט ? (תמיד חלמתי על זה)

פורסם

מצטער, ילדון, אבל חייבים להיות כנים... המסכים של LG פשוט גרועים, אך אאחל לך שימוש איכותי. 8)

פורסם

למה אתה מבלבל את המוח לבן אדם,לlg יש אחלה מסכים וזו חברה מקצועית והדגם הזה במיוחד.

פורסם

lg ממש לא גרועים יש לי את ה 995FT PLUS והוא פיצוץ!!

לכל חברה יש מסכים לא משהו..שלא נדבר על מאג...

ובכל מסך ובמיוחד במאג אם אתה נוגע בכיוונים של הגיאומטריה במסך.. אתה יכול לזרוק אותו כי בחיים אי אפשר לישר את המסך

פורסם
  • מחבר
>:( ומה עם ה700P בפרט???
פורסם

אפשר לבלות שעות מול מסכי LG בנסיונות להגדיר את הגיאומטריה כמו שצריך, אך זה לעולם לא יהיה אפשרי...

זה נכון , אבל זה לא אומר שהמסך גרוע , להפך! מסך מעולה יש לי שניים כאלה (אחד בן שנה + , והשני דנדש).

פורסם

אני דווקא קיבלתי רושם טוב מהמסכים של LG. בסדר, יש טובים יותר ויש להם חסרונות. אבל בתכלס האיכות של התמונה טובה... וזהו.

פורסם

מסך מעולה, צבעים חדים, מדוייק, לא מעייף את העיניים. מת על כל הפלטרונים, לי יש 774FT, מאוד מהנה, במשפחה יש 775FT, F700B, F900P  - על כל אלה משחקים ומאוד מרוצים. יש לי גם  E700B שממנו אני כותב עכשיו. לא רע בכלל ביחס למחיר אבל רחוק מהפלטרונים.

יש לך מסך אחלה.

גיאומטריה - האמת לא בדקתי עד עכשיו כי בד"כ כשאני עובד על המחשב אני מתמקד על התוכן במסך ולא על הגבולות שלו (מה אתם מחפשים שם? ספרו לי). ה E700B שעכשיו מולי בסדר גמור מבחינה זו.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיות שלכם עם MAG, יש לי ניסיון מצוין עם MAG יש לי שני מסכים שלהם ואני מאוד מרוצה. אף פעם לא עשו לי בעיות יש לי אחד שעדיין חי מצוין כבר 6 שנים.

פורסם

יש מאג ויש מאג, יש LG ויש LG, יש סמסונג ויש סמסונג, וכו וכו וכו...לי היה עד ממש לא מזמן מאג טריניטרון נהדר. הכל תלוי במה יש בפנים ובהתאם גם כמה שילמתם עליו.

פורסם
  • מחבר

לא רע בכלל ביחס למחיר אבל רחוק מהפלטרונים.

יש לך מסך אחלה.

תודה!

מה היכולת המיוחדת של הפלטרון כמו שיש לי ולנו מול המסכים עם השפורפרת האחרת ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים