פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים היה לי מסך פקרדבל ישן ממש.........אפילו לא שטוח 15 אינצ' דפוקעכשיו קיבלתי ת700P והוא כמובן יותר טוב.....מה הקטע של השפורפרת? מה היא עושה?יש מצב שהוא פולט פחות קרינה מהפקרדבלל הישן ?ועוד ועוד באמצע בתר'ד ;D
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים ניסית במקרה למתוח את התמונה, כך שתופיע על כל השטח הנראה לעין במסך? תספר לי אם הצלחת למתוח את הכל כמו שצריך, ללא קצוות מעוקמות, שטחים מתים באמצע ודברים בסגנון.אפשר לבלות שעות מול מסכי LG בנסיונות להגדיר את הגיאומטריה כמו שצריך, אך זה לעולם לא יהיה אפשרי...
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר תודה על העידוד..נ.בבבבבבבב למה אין במסך הזה רענון של המסך אם נגיד היה צבע שחור ממגנט ? (תמיד חלמתי על זה)
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מצטער, ילדון, אבל חייבים להיות כנים... המסכים של LG פשוט גרועים, אך אאחל לך שימוש איכותי. 8)
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים למה אתה מבלבל את המוח לבן אדם,לlg יש אחלה מסכים וזו חברה מקצועית והדגם הזה במיוחד.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים lg ממש לא גרועים יש לי את ה 995FT PLUS והוא פיצוץ!!לכל חברה יש מסכים לא משהו..שלא נדבר על מאג...ובכל מסך ובמיוחד במאג אם אתה נוגע בכיוונים של הגיאומטריה במסך.. אתה יכול לזרוק אותו כי בחיים אי אפשר לישר את המסך
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אפשר לבלות שעות מול מסכי LG בנסיונות להגדיר את הגיאומטריה כמו שצריך, אך זה לעולם לא יהיה אפשרי...זה נכון , אבל זה לא אומר שהמסך גרוע , להפך! מסך מעולה יש לי שניים כאלה (אחד בן שנה + , והשני דנדש).
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אני דווקא קיבלתי רושם טוב מהמסכים של LG. בסדר, יש טובים יותר ויש להם חסרונות. אבל בתכלס האיכות של התמונה טובה... וזהו.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מסך מעולה, צבעים חדים, מדוייק, לא מעייף את העיניים. מת על כל הפלטרונים, לי יש 774FT, מאוד מהנה, במשפחה יש 775FT, F700B, F900P - על כל אלה משחקים ומאוד מרוצים. יש לי גם E700B שממנו אני כותב עכשיו. לא רע בכלל ביחס למחיר אבל רחוק מהפלטרונים.יש לך מסך אחלה. גיאומטריה - האמת לא בדקתי עד עכשיו כי בד"כ כשאני עובד על המחשב אני מתמקד על התוכן במסך ולא על הגבולות שלו (מה אתם מחפשים שם? ספרו לי). ה E700B שעכשיו מולי בסדר גמור מבחינה זו.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אני לא מבין מה הבעיות שלכם עם MAG, יש לי ניסיון מצוין עם MAG יש לי שני מסכים שלהם ואני מאוד מרוצה. אף פעם לא עשו לי בעיות יש לי אחד שעדיין חי מצוין כבר 6 שנים.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים יש מאג ויש מאג, יש LG ויש LG, יש סמסונג ויש סמסונג, וכו וכו וכו...לי היה עד ממש לא מזמן מאג טריניטרון נהדר. הכל תלוי במה יש בפנים ובהתאם גם כמה שילמתם עליו.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר לא רע בכלל ביחס למחיר אבל רחוק מהפלטרונים.יש לך מסך אחלה. תודה!מה היכולת המיוחדת של הפלטרון כמו שיש לי ולנו מול המסכים עם השפורפרת האחרת ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.