עבור לתוכן

הודעת שגיאה כאשר אני מנסה להוריד קובץ

Featured Replies

פורסם

אני מנסה להמיר קובץ לEXCEL מחשבון הבנק שלי באתר מסויים ומקבל את ההודעה הבאה:

Internet explorer cannot download [file name] from [site adress] the file couldn't be readen from the cache

איזה CACHE? מה זה?

פורסם

סביר להניח שאתר הבנק משתמש בהצפנת SSL כאמצעי אבטחת נתונים. ישנה אופציה בדפדפן המונעת ממנו לשמור קבצים מאתרים מאובטחים בדיסק וזאת שוב ע"מ להבטיח שנתונים חשובים לא יסתובבו לך בדיסק.

אני חושב שקיימת אפשרות לבטל באופציות של הדפדפן את ההגבלה הזו. ב Internet Options ב Advanced גלול למטה ותמצא אופציה "Do not save encrypted pages to disk" אולי פה הנקודה, לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

סביר להניח שאתר הבנק משתמש בהצפנת SSL כאמצעי אבטחת נתונים. ישנה אופציה בדפדפן המונעת ממנו לשמור קבצים מאתרים מאובטחים בדיסק וזאת שוב ע"מ להבטיח שנתונים חשובים לא יסתובבו לך בדיסק.

אני חושב שקיימת אפשרות לבטל באופציות של הדפדפן את ההגבלה הזו. ב Internet Options ב Advanced גלול למטה ותמצא אופציה "Do not save encrypted pages to disk" אולי פה הנקודה, לא בטוח.

תודה, אני אבדוק את האופציה למרות שלא נראה לי כל כך סביר. כי זה לא בדיוק שומר את הדף באופן מאובטח. כשאני פותח את הקובץ הוא לא מוצפן בSSL. זה לא כמו לשמור עמוד HTML מתוך האתר.

אני אתן עוד פרטים. אני במקרה עובד בתמיכה של הבנק הספציפי הזה גם, ככה שאני מכיר פחות או יותר את המערכת. יש עוד פונקציה של שמירה, ללא המרה לאקסל ובמקרה הזה זה עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים