עבור לתוכן

AMD או P4 ?

Featured Replies

פורסם

או שהמארז של חבר שלך הוא מאלומיניום או שיש לו מלא מאוררים או שזה לא הסטוק או שזה לא פרסקוט כי לי היה פרסקוט וא': הקירור רועש כמו מטוס

ב': 50 במנוחה עם AS5 ...

הדרך היחידה שזה בכאלו מעלות (כמו הנורת'ווד )  זה שהוא סטפינג טוב וחדש וכשקנים מעבד לא בוחרים סטפינג אז אם הסטפינג טוב אז לא בטוח שאם תקנה באותו מקום מחר אז זה יהיה טוב ...

בקיצור הוא רוצה להגיד שיצא לך במקרה לקבל פרסקוט עם קוד ייצור יותר טוב שמתחמם פחות , אבל לרוב האנשים זה לא קורה ורוב האנשים מקבלים מעבדים שבמנוחה עובדים על 55-60...

פורסם

בבקשה הנה תמונה:)

פרסקוט 2.8

מצב עבודה כרגע: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה בקיצור מצב עבודה קל.

במאמץ של שעה וחצי משחק בדום 3 הוא מגיע ל58-60 מעלות גג

המעבד עם הקירור המקורי שהגיע איתו, המארז ג'נרי עם ספק ג'נרי שמתי בו שתי מאוורים, אחד מכניס אוויר והשני מוציא, זה הכל.

39824472.jpg

39824531.jpg

פורסם

ובכל זאת אני על טמפרטורה נמוכה יותר עם OC בינוני (נכון שיש לי קירור מעולה אבל הוא על המצב ההכי שקט)

פורסם

פרסקוט מצב מנוחה ;D

ד"א מבדיקות שאני עשיתי, ובמצבי יום יום מעבד עם ליבת פרסקוט הרבה יותר נעים והעבודה בו חלקה יותר מאשר מעבד עם ליבת נורטווד,

אל תשללו ישר את  המעבד הזה, כי הגירסאות החמות היו בתחילת דרכו בגלל שהארכיטקטורה שלו הייתה חדשה לחלוטין, כיום זה אחלה מעבד :xyxthumbs:

ד"א לחבר שלי יש מעבד פרסקוט 3.2 עם קירור של זלמן, והטמפרטורות אצלו במאמץ מגיעות ל48-50, אני שוקל לקנות את הקירור הזה בעצמי ::)

39825574.jpg

פורסם

ואואויוה, עוד חובב אינטל, ברוך הבא לפורום :xyxthumbs: I AM NOT ALONE :lol:

פורסם

שלי בכלל לא מגיע ל55 עם הקירור האימתני שלי ב amd :lol:

פורסם

מה הקשר? הבארטון שיש לי כרגע ב OC ל 3200 לא עבר את ה 52-3 במאמץ גבוה לפני התוכנה של SUBX . עכשיו הוא עוד יותר נמוך.

בהתחלה היה קרור לפרסקוט 100% אלומיניום. אינטל הוסיפו ליבת נחושת על הסינק ששיפרה קצת את המצב. אולי זה מה שאנחנו רואים. אולי זה סתם מזל או סידרה טובה. אבל, טוב לשמוע :)

פורסם

המעבד של חבר שלך הוא C0, שזה נחשב לסטפינג הכי מתחמם והמתחמם היחיד של הפרסקוט, טוב לראות שעם הקירור החדש הוא מגיע לטמפ' של Athlon64 על קירור סטוק.

פורסם

עדיף AMD

הוא הכי מישתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים