עבור לתוכן

המלצה למוד

Featured Replies

פורסם

אוקיי , עשיתי היום את המוד הזה :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70957.msg615747#msg615747

שזה : חיבור מאוורר לכרטיס המסך בעזרת תושבת ה PCI

ועשיתי את זה לשני המחשבים שלי...

אין לי מושג איך ולמה , אבל לא רק שזה נתן אצלי שיפור של 10MHZ בליבה , אלא גם הוריד את הטמפרטורה של הצ'יפסט ב10מעלות(!!) , מ46 ל36 , ואצל אח שלי זה נתן שיפור לליבה של הכרטיס ב20-30MHZ , והוריד 10מעלות מהצ'יפסט ו5 מהמעבד(!!!) , אין לי מושג איך ולמה...

ושני המאוררים ששמתי הם יחסית רגילים(אמורים להיות ג'נריים , למרות שהם דוחפים לא מעט אוויר , משהו כמו 60-80CFM)

פורסם

אני לא מבין אותך. אתה עושה מוד שיקרר את הכרטיס ואתה מתפלא שהוא עובד? ברור שזה יוריד הרבה אתה שם מאוורר 80 מ"מ בתוך הפרצוף של הכרטיס שנמצא ממש ליד הצ'יפסט.

מה ציפית שיקרה? :)

פורסם

:lol: liiiight יא הורס שמחות...

ובאמת זה מוד מומלץ, אני אישית הייתי צריך לעשות ידנית את הפעולה של הברקט כל פעם ששיחקנו במחשב הישן שלי (הכרטיס מסך היה מתחמם בטירוף ורק 80ממ "בתוך הפרצוף של הכרטיס" היה מסדר את התקיעות)

פורסם

לא התכוונתי לבאס VATOS, הוא פשוט נשמע כל כך מופתע שהמוד שלו הצליח :)

פורסם
  • מחבר

אני לא מופתע מזה שהוא הצליח , הרי הוא אמור לקרר את הכרטיס מסך ורק אותו , ויש לי שני כרטיסי מסך לא קטנים... , אז אני לא מבין איך עובר אוויר מהכרטיס לצ'יפסט ומגיע למצב כזה שהוא מצליח להוריד 10מעלות מהצ'יפסט(!!!) ו5 מעלות מהמעבד(!!!!) ?

פורסם

אני לא מופתע מזה שהוא הצליח , הרי הוא אמור לקרר את הכרטיס מסך ורק אותו , ויש לי שני כרטיסי מסך לא קטנים... , אז אני לא מבין איך עובר אוויר מהכרטיס לצ'יפסט ומגיע למצב כזה שהוא מצליח להוריד 10מעלות מהצ'יפסט(!!!) ו5 מעלות מהמעבד(!!!!) ?

המאוורר פשוט מוריד את הטמפ' הכללית במארז. החיישן נמצא ממש קרוב אליו. אין פה משהו מפתיע. כל הכבוד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים