פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים יש לי כרטיס מסך9200 ATI RADEON SAPPHIR .שמתי את ה driver במצב clone כך שאני רואה בטלויזיה ובמחשב אותו דבר חוץ מסרטים. סרט אני יכול רק בזה שאני מגדיר כprimary.יש דרך שאני יוכל לראות סרט בשניהם בו זמנית?
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים חחחחח כן גם אצלי זה בידיוק ככה ואני לא מבין איך לעשות שיראו את הסרטים גם במחשב .......
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר כן אפשר לראות בשניהם.אפילו הצלחתי פעם לעשות את זה אבל אחרי ה reset הראשון זה הלך.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים ואני חשבתי שאנשים כבר יודעים את זה תבטל את הclone אני לא נוגע בזה. רק תפעיל את התצוגה בטלויזיה בעזרת קליק ימני על הדסקטופ->מאפיינים->לשונית הגדרות->מתקדם->לשונית תצוגות. פה תפעיל את התצוגה של הטלויזיה בנוסף למסך המחשב. עכשיו קליק ימני על הדסקטופ->מאפיינים->לשונית הגדרות->מתקדם->לשונית חפיפה->אפשרויות מצב תואם. פה תסמן זהה לכולם (אותו דבר במסך המחשב ובטלויזיה) או מצב תאטרון (אם הסרט פתוח ואתה ממזער אותו במחשב, הוא עדיין יופיע בטלויזיה). זהו. (כל מה שרשמתי זה מזכרון, יכולות להיות טעויות קטנות בלשוניות וזה...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.