פורסם 2002 במאי 2623 שנים איזה אנשים משוגעים - ממש חולים על הסרט...אני חושב שהכלב הוא השפוי ביניהם ;D
פורסם 2002 במאי 2623 שנים איזה אנשים משוגעים - ממש חולים על הסרט... אני חושב שהכלב הוא השפוי ביניהם ;D נחמד
פורסם 2002 במאי 2923 שנים חה חה חה!!!!! גדול!!!!! ענק!!! קורע!!! :lol: :lol: :lol: דרך אגב, זה מהתוכנית של קונאן אובריין למי שלא יודע, לפני כמה ימים שידרו את זה.
פורסם 2002 במאי 2923 שנים האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא! :lol: :lol: האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאה! :lol: אוי אני לא מסוגל!!!!!! :lol: :lol: :lol: ראיתי את זה בערך 5 פעמים וכל פעם נקרעתי מחדש!!!! :lol:
פורסם 2002 במאי 3123 שנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני חשבתי שאני מכור לסטאר וורז :) :) :) :lol:
פורסם 2002 ביוני 123 שנים לחשוב שהם יושבים 3 ימים ליד הקולנוע כדי לראות את הסרט ראשונים ואני ראיתי אותו איתם בדיוק באותה שעה. ;D
פורסם 2002 ביוני 223 שנים לחשוב שהם יושבים 3 ימים ליד הקולנוע כדי לראות את הסרט ראשונים ואני ראיתי אותו איתם בדיוק באותה שעה. ;D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:ROTFLMAO זה היה נחמד שגיא אחד הקטעים היפים שראיתי אמנם ראיתי אותו 3 פעמים כדיי להבין מה הוא אומר אבל שהבנתי זה היה פשוט מפיל !!!
פורסם 2002 ביוני 323 שנים נו , מחר אני אמור לקבל אינטרנט מהיר . אני מקווה שאוכל להוריד את הקטע .ראיתי את זה בעבודה וזה פשוט ענק .עריכה:אז זהו הורדתי את הקטע ופשוט אני רואה אותו שוב ושוב .
פורסם 2002 ביוני 323 שנים כן ראיתי את הסירטון הזה לפני איזה שבוע ... אני באמת כמעט בכיתי שראיתי את זה וואי איזה צחוקים ... and which button call your parents to pick you up :lol: אין באמת משהו לא רגיל הדבר הזה ... לא ידעתי שקיימים כאלו "אנשים" בעולם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.