עבור לתוכן

AB GYMNIC -מכשיר הכושר שרואים בערוץ הקניות ,ששולח פולסים לשרירים

Featured Replies

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שהדרעק הזה גורם לכיווצים מהירים מאוד של השרירים ע"י פולסים חשמליים חלשים (כמו שעושים בפיזיוטרפיה אבל עם זרמים חלשים בהרבה). יכול להיות שזה גורם להזרמה של הרבה דם לאיזור ולהתרחבות כלי הדם מה שנותן מראה "מנופח" אבל ללא שום עליה בכוח או במסת השריר.

פורסם

נראה לי הדבר הזה טוב בשביל לראות איך תראה כשתהיה קצת מנופח

פורסם

חברים הטכנולוגיה הזאת אין לה שום קשר להתחזקות ואפילו התנפחות (היו כמה שאמרו שראו התנפחות)!

השימוש היחיד שלה הוא לספורטאים מקצוענים שנעזרים במכשירים כאלה כדי לחזור לכושר אחרי פציעה... זהו! אתם יכולים להשתמש בזה שנה ולקבל זין

פורסם

ערוץ הקניות ;D טוב אתה

הכי מצחיק שהם מוכרים מחשבים, מישהו ראה פעם? :lol: זה הכי קורע

ה"עיקר" של המחשב, מסך מאג 17 אינצ'!

כרטיס 3d force שיחזיק את כל המשחקים הכבדים, מארז "מהודר", 256 מגה זיכרון במהירות משולשת חחח זה בגלל המספר 333 או מה?

איזה שטויות, עדיף לקנות כבר בשוק מאשר מהם

איזה הנחה זה? ככה עולה המחשב שהם מציגים

:lol: :lol: מצטרף... והם עוד רושמים

מחיר מומלץ לצרכן 12000 שקל

אבל רק היום במחיר מיוחד 3999 שקל +12 תשלומים שווים כן כן מה ששמעתם 12 תשלומים שווים!

:lol: :lol:

פורסם

חברים הטכנולוגיה הזאת אין לה שום קשר להתחזקות ואפילו התנפחות (היו כמה שאמרו שראו התנפחות)!

השימוש היחיד שלה הוא לספורטאים מקצוענים שנעזרים במכשירים כאלה כדי לחזור לכושר אחרי פציעה... זהו! אתם יכולים להשתמש בזה שנה ולקבל זין

אני יכול להטיח לך ב-100% שמה שקונים בערוץ הקניות זה לא מה שמשמש ספורטאים.

אני עברתי פציעה ובעקבותיה כמה ניתוחים ושנה של טיפולי פיזיוטרפיה שכללו הכל (חשמל, אולטראסאונד, טיפולים בתוך מים) והמכשיר שמשתמשים בו במכוני פיזיוטרפיה בפירוש נועד לחיזוק שרירים ואכן עושה את זה. כאבים לא קטנים למיטב זכרוני.

פורסם

בתור אחד שגם עסק בספורט וגם עבר טיפולים עקב תאונת דרכים עם מכשיר כזה אני יכול להעיד שזה עובד ,

הבעיה היא שזה לא שורף שומן וזה לא מחטב את השריר כך שהשריר גדל אבל נראה רע מאוד (ראיתי מישהו שעבד עם המכשיר תאמינו לי שזה נראה רע)

עיקרון הפעולה הוא פשוט מאוד :השרירים פועלים על פולסים חשמליים ששולח המוח (בד"כ) ,המכשיר פשוט נותן את הגירוי החשמלי

הדרוש לכיווץ השריר.

פורסם

בכל מקרה, עפ"י סרט האיכות ג'אק-אס חיבור של האלקטרודות האלה לביצים/אזור הרקטום יכול לגרום

לדברים מעניינים... :o

אם פותח הטרד יואיל לנסות ולדוח בצורת ביקורת מפורטת+תמונות זה יכול להיות מאד משעשע, ואם לא אז לפחות

לנסות המוצר על בע"ח למשך מספר לילות (ברצינות אני יודע שמתמשים במוצר דומה על סוסי מרוץ) ולבדוק התוצאות.

:-* :-* :-*

פורסם

ערוץ הקניות  ;D טוב אתה

הכי מצחיק שהם מוכרים מחשבים, מישהו ראה פעם?  :lol: זה הכי קורע

ה"עיקר" של המחשב, מסך מאג 17 אינצ'!

כרטיס 3d force שיחזיק את כל המשחקים הכבדים, מארז "מהודר", 256 מגה זיכרון במהירות משולשת חחח זה בגלל המספר 333 או מה?

איזה שטויות, עדיף לקנות כבר בשוק מאשר מהם

איזה הנחה זה? ככה עולה המחשב שהם מציגים

ואוווווווווווווווווזה הכי מצחיק...............

הדבר היחיד שהם אומרים כל המכירה זה מחשב מתקדם פנטיום ארבע(רק חבל שהם שמים לך 2.4 GH) עם צורב ומדפסת(צורב מעפן)...

המחיר הכי זול בארץ 15000 שקל....אם תתקשרו ב10 דקות הקרובות יהיה לכם עוד אחוז הנחה(יוווווווו חייבים להתקשר).

אם לא תתקשרו תפסידו זה המכירה הלוהטת ביותר שהייתה לנו בחודש האחרון(כל יום הם אומרים את זה) תתקשרו מהר הסחורה עומדת להגמר(אח"כ הם עוד כמה ימים מוכרים את זה אע"פ שעמדה להסתיים להם הסחורה)

פורסם

בקשר למה שאמרתם על ערוץ הקניות נזכרתי שפעם אני יושב עם כל המשפחה שלי רואים טלויזיה פתאוים יש פרסומת שמוכרים מחשב בערוץ הקניות אמרתי לאבא שלי תעביר נראה מה זה...

הוא מעביר אנחנו רואים מחשב מעפאן

והמוכר מתחיל לצעוק ולהתלהב !!!!!! למה ? כי למחשב יש כבלים צבעוניים !!!!!!!! חחחח     ;D :D

אבא שלי אומר לי...עד איפה הטמטום יכול להגיע ? חחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים