פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים שלום לכולם.אני מעונין לרכוש מחשב חדש אפשר להגיד ללא הגבלת מחיר.לאור שנים של נסיון לעולם לא היתה לי שום בעיה עם לוחות האם מבוססים ציפסטים של אינטל ,לעומת זאת ציפסטים של VIA תמיד עשו לי בעיותעם WINDOWS ,בעיות עם דיסקים העברת חומר שנתקעת מערכת הפעלה איטית וכו...אני מתלבט ראשית בין שני מעבדים AMD FX 53 939 עם לוח MSI K8N NEO2 NFORC 350 Uואו INTEL 560 עם לוח ASUS P5AD2לפי כל המבחנים באינטרנט אני רואה ש ה AMD יותר מהיר מאינטל אבל לאור מה שכתבתי יש לי פחד מלוחות האם ל AMDהאם יש ביסוס לחשש שלי?(רק אנשים עם נסיון)דעות להמלצות?המחשב מיועד בעיקר ל תוכנות משרדיות עריכת וידאו,אינטרנט ומשחקי FPS .שאלה נוספת האם המעבדים העתידיים של אינטל(ליבה כפולה ואו 64 ביט ישארו על לוחות 925 )?בתודה מראש
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים אני הייתי לוקח את ה- FX 53 רק עם לוח אחר אם היה לי תקציב כזה ;Dוכנראה יש לך חשש כי שמעת ממישהו... אז ככה מעבדי ה- XP מתחממים מהר (האלה שפחות מברטון וגם) אבל הם טובים אפשר לומר רק עם 32Bit במקום 64 מבין?
פורסם 2004 בספטמבר 3021 שנים א. אם תבדוק במידע על הלוח הזה תגלה שהצ'יפסט שלו מיוצר על ידי nVidia ולא על ידי VIAב.הצ'יפסטים של VIA לAthlon 64 מצוייןג.זה נחשב ללוח בין הכי טובים - אם לא הכי טוב
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים בעריכת וידיאו ומולטיטסקינג אינטל חזקים יותר במשחקים ואופיס AMD.מה אתה עושה יותר?
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר תודה1.אני כנראה לא הסברתי את עצמי כשורה!!יש לי חשש מציפסטים שאינם אינטל VIA,NFORCE,SISמכיוון שלכל הציפסטים הללו היו בעיות תאימות לWINDOWS השאלה האם ל NFORCE החדש ול VIA יש עדיין בעיות תאימות לWINDOWS ?2.המחשב משמש בעיקר לעריכת וידאו ומשחקי FPS .תודה
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים לא אמורה להיות לך בעית תאימות עם ה-Windows בצ'יפסט של nvidia ואם השימוש העיקרי הוא המישחקים אז קח את ה-FX...אל תחשוב על האינטל!
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים אין שום בעיות כלשהן לצ'יפסטים החדשים (לA64) של VIA או של Nvidia, ולמעשה הצ'יפסטים היחידים שהגיעו לאחרונה לכותרות עקב בעיות הם... אינטל.בכל מקרה, אין שום סיבה לקנות את הFX53, זה בזבוז עצום של כסף. כל דבר מעל 3500 A64 הוא מיותר ומתומחר בצורה מטופשת.בקרוב יצאו צי'פסטים לA64 שתומכים בPCI-E, אני מציע שתחכה לפחות עד אז, אם אתה הולך לקנות מחשב high end.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים בעריכת וידיאו ומולטיטסקינג אינטל חזקים יותר במשחקים ואופיס AMD.מה אתה עושה יותר?אינטרגל , אני מוצא שמבחינת מולטיטסקינג ה-64 ביט פשוט משובח.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר טוב סוף סוף קיבלתי תשובה ברורה!!!!http://www.hardwareanalysis.com/content/article/1740/
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים ומהי אותה תשובה, בעצם? מרפרוף באותו מאמר לא הצלחתי למצוא איזה משהו חדש. נכון, מבחינת features ה925 שולט, אין שום ספק (ומעולם לא היה). אבל הן מבחינת ביצועים נטו (ברוב המקרים) והן כשילוב ביצועים-מחיר (בכל המקרים), מערכות מבוססות הA64 עדיפות.
פורסם 2004 באוקטובר 121 שנים מחבר שוב הפחד שלי היה מלוחות האם לAMD .אבל אני רואה שמבחינת קידמה אינטל מנסה ליפות את המציאות.אבל כנראה שהיא לא מליחה אז לסיכום של דבר אני יעדיף את AMD עם MSI NEO2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.